Humor-śmieszne linki,obrazki,dowcipy itd... część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Nienormalny_PS2 pisze:Coś dla dziewczyn. Na uwagę zasługuje kawałek do którego ten gość daje czadu 8) .

Sexy XD
ooo kurde ale koleś 'wymiata' XD król parkietu... brakuje mu rury XD do czego on tańczy?! o kutfa! XD nasza najleposza polska gwiazda! on nawet zna tekst do tego!! :lol: ale ten pierwszy kawałek jest niesamowity... aż mam sam ochote podylać XD tylko nie wiem co to za utwór... Luci - może nasz ten kawałek? i pomożesz mi zdobyć tytuł? :evilbat:
Schrödinger pisze:Pewnie to była taka delikatniejsza wersja tego co pokazują dziewczyny w internecie ^^ ( *___* )
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gagarin pisze:Luci - może nasz ten kawałek? i pomożesz mi zdobyć tytuł? :evilbat:
Wypraszam sobie. :evilbat: Słyszałm to pierwszy raz w życiu. Dopóki nie rzuciłam okiem na komentarze, nawet mi do głowy nie przyszło, że to Mandaryna. Acha, no właśnie, masz już odpowiedź, kto wyje. Ale tytułu to sam poszukaj. A potem potrenuj skakanie, opanuj słowa, nagraj się i wrzuć do sieci. Czekamy. :evilbat:
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Lenneth pisze:Wypraszam sobie. :evilbat: Słyszałm to pierwszy raz w życiu. Dopóki nie rzuciłam okiem na komentarze, nawet mi do głowy nie przyszło, że to Mandaryna. Acha, no właśnie, masz już odpowiedź, kto wyje
to że to Mandarynka to wiem, ale mi chodzi o ten kawałek który jest na samym początku... Taki w Twoich rytmach :evilbat: może to Dj Tiesto? XD :)
Lenneth pisze:A potem potrenuj skakanie, opanuj słowa, nagraj się i wrzuć do sieci. Czekamy.
jasne - dla Was wszystko ^^
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Gagarin pisze:to że to Mandarynka to wiem, ale mi chodzi o ten kawałek który jest na samym początku... Taki w Twoich rytmach :evilbat: może to Dj Tiesto? XD
Gags, ostatnim razem jak sprawdzałam, mieliśmy na Last.fm kompatybilność rzędu 85%... więc zastanów się, zanim coś jeszcze napiszesz o 'moich rytmach'. :evilbat: XDD

[Do Nem: nie usuwaj jeszcze przez moment tego off-topu, zua-kobieto-dla-której-się-dziś-nadźwigałam-bez-powodu. :>]
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Lenneth pisze:Gags, ostatnim razem jak sprawdzałam, mieliśmy na Last.fm kompatybilność rzędu 85%... więc zastanów się, zanim coś jeszcze napiszesz o 'moich rytmach'. :evilbat: XDD
ja jak raz sprawdzałem - to mieliśmy maxymalną kompatybilność... ale pojawił sie Dj Tiesto i kompatybilność spadła do poziomu o którym mówisz... więc Twoje rytmy :]

http://www.maxior.pl/?p=index&id=47926&4 - ja chcę zobaczyć w tym moją babcię - mohera XD
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Post autor: soniq »

http://www.autokrata.pl/ogien/1304/bard ... y_wypadek/ - LOL (pewnie zaraz będzie że to kobieta prowadziła xD)

[ Dodano: Nie 11 Mar, 2007 16:51 ]
http://www.lool.pl/4538,link.html - Smerfna koalicja ^^
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

CENTRALNIE WAS PROSZĘ :!: :!: :!: :!: :!:

ZOBACZCIE TO -> RAPER
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

O M G

Czyżby coś na miarę kononowicza? :]
UNOisMAD

Post autor: UNOisMAD »

ZOBACZCIE TO RAPER
polski Tupac Shakur
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

"wena jest... king konga" - mocne. ;p Już widzę jak ten gość staje się drugim Kononowiczem, chociażby po poście Vermina i komentach do filmiku.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Damn, to musiało boleć +_+

Kto to oglądał, kto :?: :!: Ja oglądałem kiedyś wszystkie odciniki :!: -> XD
Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

Nienormalny_PS2 pisze:Kto to oglądał, kto :?: :!: Ja oglądałem kiedyś wszystkie odciniki :!: -> XD
N_PS2, ja oglądałem :smile: Zanim puścili to jako animacja to jeszcze czytałem w Shukan Shonen Jump'ie co tydzień. Właściwie ta manga była powodem dla którego zacząłem w podstrawówce grać w piłkę. Nie je jeden zresztą. Myśmy na boisku odgrywali role z Capitan Tsubasa... Zazwyczaj każdy chciał być Misaki albo Tsubasa (GK nie miał wyboru ... czyli Wakabayashi :P ) i żeśmy strzelali te "Tigery" czy "Boomerangi". To były czasy...
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”