<Great Animator na Kwaziego> Breathe kwazi, Breathe, bo zgwałce twojego trupa jak padniesz
Dom Tify jest zaraz obok domu Clouda.
Nie, czekaj.. pewnie nie wiesz który to dom Clouda. Dom Clouda to ten pierwszy po prawej przy drodze do Shinra Mansion, więc logicznie, dom Tify jest drugim po prawej tej ścieżki.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Mam! Za pierwszym razem dostałem limit!! Jesteście WIELCY!! Thx...thx...thx...thx...thx...:D
[ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 14:46 ]
Jak brzmi Mime po niemiecku?? Bo jak wchodze do tej jaskini to niema tej materi...kuzyn mi przechodzij najpierw i może ją zebrał...i niewiem jak sie nazywa...help
[ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 15:09 ]
Gdzie znajduje sie Northern Crater?? Bo musze zdobyć Mystile...help
Mi kuzyn przeszedł całą gre oprócz Northern Cave...czyli całej 3 płyty...Na mapie jest tylko zaznaczony Northern Cave a nie Norther Crater...to gdzie znajduje się to Mystile?
bilus615 pisze:Mi kuzyn przeszedł całą gre oprócz Northern Cave...czyli całej 3 płyty...Na mapie jest tylko zaznaczony Northern Cave a nie Norther Crater
A co to za różnica??
bilus615 pisze:.to gdzie znajduje się to Mystile?
Wejdz do środka to znajdziesz -__-' Krater jest duży więc zamiast zadawać głupie pytania - poszukaj sobie... Odrobine samodzielności - po cholere grasz w coś, czego nie chce cie się przechodzić samodzielnie (pytanie retoryczne - NIE odpowiadaj...).
[ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 15:52 ]
Aha i ma instrukcje wygraną na Battle Arenie na ostatni limit Clouda...i niewiem co tam pisze...nieznam niemieckiego...hlp
Jeszcze jedno głupie pytanie i ktos tu otworzy ogien >_> WEJDZ na STRONE KRYPTY i poszukaj OPISU PRZEJSCIA (zwanego rowniez "solucja" _^_) Są tam mapy, opis lokacji, limitów. Trochę samodzielności- przynamniej przy szukaniu pomocy w necie. Po to są materiały na stronie żeby nie zadawać w Helpie takich elementarnych pytań.
bilus615 pisze:a jeżeli wejde w głąb to już później nie wyjde bo próbowałem!!
Trzymajcie mnie >_> http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=20 -
Pierwsze słowa opisu:
"Nie martw się, gdyż z krateru można wyjść w każdej chwili. Dzięki temu przy rozwiązywaniu reszty questów, będzie można posłużyć się najlepszym ekwipunkiem. Chciałbym też podkreślić, że w tym opisie proponuję gościom krateru pełne, kompleksowe zwiedzanie czeluści wraz z opróżnieniem wszystkich dostępnych skrzynek!!"
Szczyt lenistwa...
Ostatnio zmieniony sob 21 lip, 2007 15:03 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
bilus615 pisze:o mam wrócić tą drogą co weszłem?? Och...trzymajcie mnie...NIEDA SIE!!
"Weszłeś"? Fajnie >_> Najwyraźniej siódemka Cię przerasta- polecam Tetrisa. Skąd masz wiedzieć czy się da, skoro siedzisz tutaj i trujesz nam dupe? Wysil się.
Z krateru można wyjśc w każdym momencie- nie można sie wrocić dopiero z lokacji w której
to znowu ja! i znowu mam problem! i znowu z limitem :Ptylko że dla Cloud'a... Nie moge zdobyc Meteorain (pierwszy limit 3-ciego poziomu)! Wiem że aby go zbobyć trzeba zabić około 80 przeciwników od czasu zdobycia Blade Beam. Najpierw robiłam to za pomocą Bety ale jak zabiłam około 100 to stwierdziłam że może nie można w ten sposób i przerzuciłam się na zwykłe czary... i tak oto wykończyłam drugie 100 przeciwników i nic! Nie wiem czemu tak jest... Wiele razy grałam w FF VII i nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło tylko że po raz pierwszy tak wcześnie trenuję postacie... może znowu jestem za wcześnie w fabule (ciągle jestem między Gongagą a Cosmo Canyon)?? Czekam na wasze podpowiedzi, bo mnie zaraz szlag trafi z tymi limitami