Najlepsze składy FF 7, 8 i 9(zbiorczy temat)

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Ja i tak w większości przypadków używałem tylko Mach Kick i Rush Punch bo najszybciej można było je wklepać :D
Tak jak Olek pisał ,kilka razy będziesz robił te kombinacje to same wejdą do czaszki :D
squcloud

Post autor: squcloud »

No własnie. Tylko dobrze było oracować jakąś własną serie żeby akurat w ostatniej setnej sekundy puścić jakiegoś kończącego. Ja miałem opracowane dwie serie. Na dłuższy i na krótszy czas bo jak wiadomo zell ma raz taki i raz taki i od tego zależą kombinacje jakie w tej chwili można zrobić.
Mati-San

Ja tam żadnej opracowanej serii nie mam. Tak jak pisałem Mach Kick, Rush Punch i Hell Drop no a jak już mało czasu zostało to My Final Heaven.
No dobra ale wracajmy do GŁÓWNEGO TEMATU
azu

Post autor: azu »

Squall (LH)
Zell (uwielbiam duel'ować)
Irvine (klikać też lubie)
Virgil

Post autor: Virgil »

mój ulubiony skład to był zawsze Squall,Quistis i Zell ewentualnie Irvine....
Rinoa

Post autor: Rinoa »

Squall, Selphie, Rinoa. czyli: Renzokuken, Full - Cure, Wishing Star. A nawet jeśli to początek gry, to i tak te postacie mam najsilniejsze.
Gość

Post autor: Gość »

No Rinoa jest spoko to chyba jedyna "dziewczyna głównego bohatera" którą lubie
VampirE

Post autor: VampirE »

Dla mnie to będzie Squal - Lion Heart, Quistis - Shockwave Pulsar i Irvine z dobrą amunicją ale następnym razem mam zamiar go wymienićna kogoś innego jeszcze nie wiem na kogo.
Mati-San

Najlepiej wymień go na Zella ;)
Haker

Post autor: Haker »

RAfi_joł_[on] pisze:[glow=yellow]Cloud[/glow] - Omnislash
[glow=brown]Cid [/glow]- High Wind
[glow=indigo]Barret[/glow] - Catastrophe (tutaj jest problem z nazwą, widziałem tą nazwę, i jeszcze 1 tylko nie pamietam jaką! )

to samo co ja :D

Bardock pisze:FF8 jest do pupy:) glupia fabula, glupi bohaterowie oprucz Squalla i glupi ostatni boss... wogule te czarownice mi nie pasuja do FF a muzyka tez gorsza niz w innych czesciach:) chociaz eyes on me i muzyczka przy ataku na dolet byly fajne;) moze jeszcze jakas fajna muzyka byla ale juz nie pamietam
na pewno nie grałem tylko trochę w ff8 i jest super [nie martw się i tak lubię ff7 obydwie są super :D:P:D:P)
Haker

Post autor: Haker »

Squall Zell Selphie

:P
White SeeD

Post autor: White SeeD »

FF8 jest do pupy:) glupia fabula, glupi bohaterowie oprucz Squalla i glupi ostatni boss...
Nie ma to jak konkretne argumenty :roll: .
moze jeszcze jakas fajna muzyka byla ale juz nie pamietam
Była była, i to nie jedna, ale nie chce mi się wymieniać :)
Bartolus

Post autor: Bartolus »

Mój najlepszy skład
Cloud
Tifa
Red XIII lub Vincent
edi0

Post autor: edi0 »

Cloud
Cid
Vincent
a wczesniej :
Cloud
Tifa
Barret
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

FF8 jest do pupy:) glupia fabula, glupi bohaterowie oprucz Squalla i glupi ostatni boss...
lol nieciekawie to wygląda :lol:

Cloud Tifa i Czerwona 13 lub Caith Sith
glamorous vamp
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”