Humor-śmieszne linki,obrazki,dowcipy itd... część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Sogetsu pisze:jaka słodziachna :D dałbym sobie na ava, gdybym właśnie sobie nie zmienił.
Twoja strata :P

Dzięki Gveir :D
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Hehehe :] Panowie - spokojnie, na 4chan.com jest tego pełno i dla każdego starczy :wink:
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

http://www.youtube.com/watch?v=BJpN8phf ... ed&search= - jeśli Idol obfitował w takie akcje, to żałuję że go nie oglądałem :/
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4 - wywiad z chłopcem niezwykle 'inteligentym', sam kwiat polskiego szkolnictwa... on powinien zostać filologiem polskim i angielskim! Chłopiec ten spędza większość czasu grając w taka grę Tibia...
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

:? Wygląda jak niepełnosprawna mysz...
"Where is meine zapalara" XD
Zabójcze...
Awatar użytkownika
kay350
Cactuar
Cactuar

Post autor: kay350 »

koleśogólnie zabójczy, jak i sama tibia :D :D :D mnie rozwalił ołtarz :D A tak serio, to szkoda mi tych wsyztskich co to nałogowo graja w takie wygwizdówki jak tibia... czasami siedząc w czytelni w bibliotece widzę 16 latków grających w coś, co w załorzeniach miałob być grą- i autentycznie sypią takimi wyrażeniami, jak w wywiadzie. A mi nie pozostaje nic innego, jak się zwinąć ze śmiechu, bo już mi nie jest żal takich przypadków- jak tak bardzo chcą, niech się uwsteczniają :D
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.

http://musicshed.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

O cholera... zabójcze...
(choć sam miałem kiedyś znajomego, który nie chodził do szkoły i mieszkał w piwnicy, bo grał w WoWa...)
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Pathetic =/ Miało być śmieszne ale wyszło gorzej niżby to był prawdziwy wywiad.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Albo on i jego rodzina są upośledzeni albo to jest niesamowicie trafna parodia. Innego wyjścia nie widzę. Przypomniała mi się taka strona, która rozpoczynała się wielkim napisem "Wyślijmy k***a Tibię w kosmos!" XD
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

No coooo Ty. Niektóre teksty mnie rozwaliły ale to zbyt naciągane jest. Poza tym znałem takiego jednego tibiowca i to jest tak średnio śmieszne. To jest po prostu głupie =/ .
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Chłopak udzielający wywiadu też trochę kulawy. Ale to może być prawdziwe, takich silnie prosto skomplikowanych ludków istnieje trochę.
Książę Aikka

Post autor: Książę Aikka »

Skoro już przy tibii jesteśmy to posłuchajmy opinii TVN
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 90&q=tibia
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

W końcu :!: Po tak długim wyczekiwaniu, słynny :evilbat: zapisał się na stałe w światowym zeszycie :!: Nareszcie jedna z naszych ulubionych emot została naprawdę doceniona :!:
Evilbat
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nienormalny - to jest boskie! Zuy Nietoperz nie może być zapomniany - to należyty hołd :D For the win! XD
Awatar użytkownika
theodolit
Kupo!
Kupo!

Post autor: theodolit »

Ababeb pisze:http://www.youtube.com/watch?v=BJpN8phf ... ed&search= - jeśli Idol obfitował w takie akcje, to żałuję że go nie oglądałem :/
Co do idola - to wg moich informacji (chyba dobre info) - najsmieszniejsze jest, ze zanim ludzie docierali do super jurorow - to przechodzlili 'eliminacje' przed pomniejszymi jurorami - tak zeby TV top mialo mniej roboty - wiec juz na wstepie ludzi dopuszczonych do cygana i spolki segregowana na : kosmite lub umiejacego spiewac

co sprawia ze zal mi troche takich kosmitow bo ich na posmiewisko wysylali z pelna odpowiedzialnoscia :P

a teraz co do tibii (i spolki) - wg mnie wywiad ustawiony - co i tak nie zmiania faktu ze sa ludzie uzaleznieni (ja sam pamietam jak za studenckich czasow w wakacje wstawalem na 8 do laborki zeby w muda pograc) - laborka byla 8-15 otwarta ;)

i nastepna sprawa - czym sie rozni czlowiek grajacy 12h dziennie w tibie od czlowieka grajacego 12h dziennie w FF7 ??? (mowie o tibiaboyach vs np ff7 fanboyach) - fanatyzm, zaslepienie i pelen nalog - bez wzgledu czy gosc gra w sapera czy wow'a d2, cs'a jakakolwiek gre online czy stand alone ....

Oczywiste, ze tibijczyk powie ci - ale looserzy grajacy w jakis badziew typu wow lub ff ;p - klasyczne moje jest git a wy to tepe polmuzgi ;)

Osobiscie zdaje sobie sprawe ze jestem uzalezniony od 'bycia online' itp ;p jednak moja rodzina powoduje zto ze potrafie funkcjonowac normalnie ;)

Nie lubie telewizyjnych i prasowych komentarzy o zlych grach (bo z regol ludze z basebolami na ulicy nie widzieli na oczy gier komputerowych) - bo czesto wyglada to tak jakby autor nigdy nie gral/ wiedzial o co chodzi - ale pietnuje wielkie zlo.
Podstawa jest to ze gry, tak jak programy telewizyjne, filmy itp maja swoje zalecenia wiekowe i powinno to byc przestrzegane .... a nie ze 6 letnie dzieciaki ogladaja i graja w produkty dla 18-to latkow - to jak zwykle sprawa rodzin/srodowiska.

ehh ale sie zlalem w smiesznym temacie ;) - ale jakos mnie refleksje naszly - sorry za offtopic w dziale offtopic - i to jeszcze smiesne mialo byc ;D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”