Ababeb pisze:
Zrób to, ty kupko patyczków/cygarze/pulpeciku.
Dasz mi coś w zamian?
A to coś z zupełnie innej beczki. Dla niektórych może się wydawać niesmaczne, ale to jest naprawdę oryginalne.
Kto nie chce niech nie patrzy.
Kod: Zaznacz cały
BEER ROASTED CAT
1 cat cut into roast
1 can of Campbell's Cream of Mushroom soup
1 cube of beef bouillon
1 clove of garlic
1 Fine Irish Stout
Cover and soak cat roast in salt water for 24 hours. Drain water and then cover and soak in beer for 6 hours. Drain and place in crock pot with your cans of soup. Add a clove of garlic, and a cube of beef bouillon. If you start to slow cook your cat in the morning with your George Foreman Cooker (or it's ilk), you'll have finely cooked feline in time for supper.
If a slow cooker is not available, a cat can be baked at 350 degrees for 2-3 hours in a conventional oven and still come out pretty good. Beer Roasted Cat is fantastic served with mashed potatoes, collard greens, and fresh, homemade egg rolls. When planning a full meal just remember- cat is a course best served hot!
Kod: Zaznacz cały
Hot Dog
1. Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego psa.
2. Podcinamy gardziołko bagnetem.
3. Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4. Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5. Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako przynęta na następnego.
6. Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy rowerowe
7. Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia. Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i schłodzonym bimbrem.
Takie Falloutowe przepisy na przezycie ^__^