Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
-
CePeN
Tego posta dedykuję twórcom i osobie podszywającej się moim nickiem na pewnym [ostatnio sławnym forum].
Chłopaki jesteście żałośni, utworzyliście prześmiewcze forum używając nicków osób z krypty [tak, nie wierzę że to Uno jest twórcą tego forum, nie wiem kto ale to nie on], wyśmiewacie się z nas, bo nie macie odwagi zrobić tego na krypcie co daje obraz temu że jesteście mało inteligentni i tchórzliwi.
Przychodząc na kryptę nie spodziewałem się takiej reakcji co poniektórych userów, ale widzę że w życiu nie mają nic innego do roboty oprócz szydzenia z innych, chodzi mi mianowicie o:
1) Desu - nie lubię tego słowa to fakt i nie widzę w tym słowie nic zajebistego, chyba każdy ma prawo do własnego zdania i swojego punktu widzenia, jednakże niektórzy uważają że ich punkt widzenia jest ważniejszy.
2) Moja rzekoma chęć zostania modem - guzik prawda - nie widzę powodu jakobym miał zostać tutaj modem, a tym bardziej nie jest to mi do szczęścia potrzebne a że napisałem pewnego posta to parę osób sobie postanowiło ze mnie poszydzić.
Na koniec dodam że możecie sobie pisać o mnie na waszym devockim forum, to będzie mnie dalej utwierdzało w przekonaniu jacy to potraficie być żałośni i gdzie znajdują się granice ludzkiej głupoty i chamstwa. Nie zamierzam uciec jak UNO, bo to nie ja tu jestem tchórzem tylko WY. Specjalnie dla was poszukałem pewnego kontrowersyjnego utworu.
To o was frajerzy!
Chłopaki jesteście żałośni, utworzyliście prześmiewcze forum używając nicków osób z krypty [tak, nie wierzę że to Uno jest twórcą tego forum, nie wiem kto ale to nie on], wyśmiewacie się z nas, bo nie macie odwagi zrobić tego na krypcie co daje obraz temu że jesteście mało inteligentni i tchórzliwi.
Przychodząc na kryptę nie spodziewałem się takiej reakcji co poniektórych userów, ale widzę że w życiu nie mają nic innego do roboty oprócz szydzenia z innych, chodzi mi mianowicie o:
1) Desu - nie lubię tego słowa to fakt i nie widzę w tym słowie nic zajebistego, chyba każdy ma prawo do własnego zdania i swojego punktu widzenia, jednakże niektórzy uważają że ich punkt widzenia jest ważniejszy.
2) Moja rzekoma chęć zostania modem - guzik prawda - nie widzę powodu jakobym miał zostać tutaj modem, a tym bardziej nie jest to mi do szczęścia potrzebne a że napisałem pewnego posta to parę osób sobie postanowiło ze mnie poszydzić.
Na koniec dodam że możecie sobie pisać o mnie na waszym devockim forum, to będzie mnie dalej utwierdzało w przekonaniu jacy to potraficie być żałośni i gdzie znajdują się granice ludzkiej głupoty i chamstwa. Nie zamierzam uciec jak UNO, bo to nie ja tu jestem tchórzem tylko WY. Specjalnie dla was poszukałem pewnego kontrowersyjnego utworu.
To o was frajerzy!
Ostatnio zmieniony ndz 14 paź, 2007 13:05 przez CePeN, łącznie zmieniany 1 raz.
Uzupełniając twoją wypowiedź dodam tylko, że namiętnie ingerują w posty i ustawienia kont osób z których się na swoim forum nabijają. Oznacza to tylko tyle, że nie mają odwagi stanąć nawet do jakiejkolwiek sensownej rozmowy (jeśli w ogóle taka jest możliwa), a także nie mogą znieść faktu, że wszelkie ich próby dogryzienia nam my po prostu ignorujemy, śmiejąc się z ich głupot i mając z tego ubaw. Przyczyną takiego zachowania są po prostu kompleksy, a symptomy w postaci pokazywania "władzy" na ich forum i jej wykorzystywania do (bądź co bądz) ugruntowania swojej "przewagi", są ewidentnym kompensowaniem sobie braków. Z psychologicznego punktu widzenia (bo kompensacja jest jednym z podstawowych psychologicznych procesów przeciwdziałania brakom w rozwoju osobowości) nasze maluchy cierpią na zaburzenia osobowości.
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Oj tam Sephi, przesadzasz trochę
. Ja tam na przykład się nawet cieszę z tego, że moja osoba stanowi pewien temat do rozmowy ^^.
Kompensacja jest boska, najwięcej mówił o niej zdaje się pan Adler, no ale tu też bez przesady. Zaburzenia osobowości to dużo poważniejsza sprawa

Kompensacja jest boska, najwięcej mówił o niej zdaje się pan Adler, no ale tu też bez przesady. Zaburzenia osobowości to dużo poważniejsza sprawa
A skąd wiesz, że nie dziewczyny?CePeN pisze:Chłopaki
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- kilmindaro
- Cactuar

Nawet uwiarygodnili ich maskaradę mojej osoby
No cóż, niestety muszę wziąć ava, którego raczej mało kto by się odważył dać.
Gags, GZO - przykro mi, ale muszę dać Yunę (wiem, że to boli).
If you want the world
Gdybym ja był na ich miejscu, to bym się odważył wziąć nawet gifa ze słynnej kolekcji obrazków "Pain Series".Sephiria pisze:No cóż, niestety muszę wziąć ava, którego raczej mało kto by się odważył dać.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Aż "se glebłem" :D Tru, tru... choć ja tam osobiście uważam, że większym sucharem jest to całe ich "forum"kwazi pisze:...
Teraz żeby się pośmiać, zamiast wchodzić na "Humor...", wchodzę na "Offtopiczalnię" :D Albo bezpośrednio na "Miejsce kultu"
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.
http://musicshed.blogspot.com/
http://musicshed.blogspot.com/
A Ty z jakiegoż to źródła takie informacje masz?Gveir pisze:Wiesz co? Im chyba o taką reakcję chodziło _^_
[ Dodano: Pon 15 Paź, 2007 17:45 ]

Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
-
CePeN
I tak i nie:Gveir pisze:Wiesz co? Im chyba o taką reakcję chodziło _^_
Nie jestem co prawda psychologiem, deviantem i bóg wie kim jeszcze ale mam własną teorię:
Kilku userów stworzyło tajne forum aby pośmiać się z innych użytkowników, zakładali fałszywe nicki i wypowiadali się niby ich stylem, ale że ostatnimi czasy na forum obyło się bez żadnych skandali postanowili się ujawnić* aby stworzyć nowy skandal i cieszyć się reakcją wyśmianych. Ich plan prawie się powiódł tylko że to już stało się nudne... wejdę na to forum i nie zobaczę nic czego już nie mógł bym się po nich spodziewać, w sumie pokazali jak potrafią być żałośni i nie widzę powodu aby tam dalej zaglądać. Podejrzewam że po pewnym czasie to im też się znudzi.... to tylko nastolatki z burzą hormonów - dorosną - zrozumieją. Ja zrozumiałem po PW od Grzybka [ GZO you are so smart :* ], nie ma się czym przejmować to tylko net i za przeproszeniem w dupie mam co o mnie myśla bo tak naprawdę nie znają mnie.
*Odnośnie ujawniania się - dark nie wiem jak znalazłeś tego linka bo UNO miał rację google nie wypluwa linka do tego forum nawet jeśli wpiszesz frazę "devot" to i tak odeśle cię do katalogu serwera "mojeforum.net" i tam ew. trzeba by się dokopywać do tego forum, odpadają również nicki rzekomych osób bo google i po takiej frazie nie wypluje linka. Umiem szukać w googlach i znalazłem niejeden raz coś co trudno było znaleźć innym, ale tobie po prostu nie wierze.