FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Sebek, ale jeśli on chce mieć Yojimbo to tylko jak jest pierwszy raz w tym miejscu. Potem na końcu Cavern of the Stolen Faith jest Dark Yojimbo, więc ma marne szanse, aby dostac się do normalnego Y. Tak więc plan ten raczej nie przejdzie. :roll:
Sebek

Post autor: Sebek »

Ależ mam satysfakcję teraz. Otóż Yubari pomyliłaś się ja na początku w ogóle nie wiedziałem o co chodzi z tym Yojimbo i poszedłem stamtąd. gdy masz airshipa ( i nie masz Yojimbo) cały czas czeka on tam na Ciebie aż do znudzenia (przynajmniej w wersji Pal bo w tę grałem) kiedy już kupisz sobie Yojimbo wtedy na końcu Cavern of the stolen Fayth czeka na Ciebie jego mroczny braciszek
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sebek pisze:Ależ mam satysfakcję teraz.
Tylko nie padnij ze szczęścia. :roll:
Możliwe. Ja zawsze miałam Yojimbo odkąd tylko mogłam, więc... No cóż, kolejna rzecz, której się dowiaduję. 8)
Sebek

Gdyby nie moja opieszałość to też bym tego nie wiedział. Czasami taka niewiedza później się przydaje. A Yojimbo wcale nie jest tak wspaniałym aeonem według mnie jest on monotonny no ale cóż można z nim pójść na łatwiznę. A mam pytanie żeby nie było że off topicuje. Czy jest jakaś kwota taka uniwersalna żeby Yojimbo się nie obraził ( i żeby za tą cenę mógł wykonywać losowe ataki)??
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

O Amaretsu, człowieku a od czego masz Kryptę? Tam masz wyjaśnione :evil:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Sebek pisze:Czy jest jakaś kwota taka uniwersalna żeby Yojimbo się nie obraził ( i żeby za tą cenę mógł wykonywać losowe ataki)??
Wiesz Yojimbo może wykonać Zanmato nawet za 10 tys.... (u mnie tak było). To zalezy też od tego na jakiego przeciwnika go wysyłasz. Im ławiejszy, tym mniej płacisz za Zanmato. Co do kwot to Y. sie obraża głównie za odesłanie go. Im więcej płacisz i im cześciej go przyzywasz tym lepiej.
Erelen_Galakar pisze:O Amaretsu, człowieku a od czego masz Kryptę? Tam masz wyjaśnione
Co racja, to racja. Sebek najpierw sprawdzaj na krypcie. Ludzie ciezko pracuja przy opisach, korzystaj z tego.
DiEs

Post autor: DiEs »

mam pytanie :) jak zdobyc Wings Of Discovery? :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

"po śmierci zostawia Shinryu (Monster Arena), za overkill'a x2 bribe 540 000 gil Malboro za 4 sztuki"

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58

Tak trudno sprawdzić? Może lenistwo nie pozwala? -_-

PS: Erelen. Jak nie masz nic wiecej do dodania jak "Znowu Krypta..." to nie pisz nic. -_-'
lol

Post autor: lol »

Co daje zebranie wszystkich kaktusów w FFX? Gdzie są wszystkie? Może ktoś podać liste z miejscami pobytu wszystkich kakusów?
guardianpl

Post autor: guardianpl »

Mam pytanko jest ono bardzo wazne mam slabe staty wiec poszedlem po Yojimbo i go "wynajolem" no i zrobilem grand summon i mial pelen pasek i gdy walczylem z Dark Valeforem to zrobil zanmato za 50k i valefor death teraz chcialem dark shive i nie da sie chyba ile mam mu zaplacic bby wykonal Zanmato (ma pelen pasek)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Czy wiesz co to interpunkcja? Człowieku, jak ktokolwiek ma zrozumiec o co Ci chodzi, skoro tak piszesz? :evil:
guardianpl pisze:wynajolem
"wynająłem"

Kurcze jak mnie tacy irytują. Zwłaszcza pisownia takich. Na stronie krypty w dziale FFX masz dzialik ZANMATO. Tam jest wszystko napisane. Trochę samodzielności do jasnej anielki. :evil:

[ Dodano: 05-05-07, 14:09 ]
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61 -żeby potem nie było. :evil:
guardianpl

Post autor: guardianpl »

Nie mam czasu pisac ja tu gram obok kompa!!! :D Chodzi mi o to czy ktos jej nie pokonal Zanmato jak tak to niech poda cene jaka zaplacil czaisz??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

guardianpl pisze:Chodzi mi o to czy ktos jej nie pokonal Zanmato jak tak to niech poda cene jaka zaplacil czaisz??
To nie jest tak, ze jak ktos zapłacił tyle, to Twój Yojimbo przyjmie tyle samo. Chodzi o kompatybilność. Zreszta ja i OWA podalismy Ci link do strony, gdzie masz wszystko opisane. Zrób pauzę, poza tym wróg poczeka na Twój ruch w FFX, więc masz czas. Radź sobie sam, my dajemy wskazówki. Jak nie masz czasu pisać, to co robisz ostatnio? -_-' Dzizas krajst.
Ostatnio zmieniony sob 07 maja, 2005 13:16 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebek

hej ale co to za radocha rozciąć wszystkich za pomocą Zanmato?? Lepiej potrenować a potem pokonać je normalnie.
DiEs

Post autor: DiEs »

Gdzie moge znalezc LV 4 Key Sphere?

oprocz tego : Level 4 Key Sphere
bribe 196,000 gil Chimera Brain (Calm Lands), ilość: 2 (nie mam tyle kasy :P)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”