FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Ależ mam satysfakcję teraz. Otóż Yubari pomyliłaś się ja na początku w ogóle nie wiedziałem o co chodzi z tym Yojimbo i poszedłem stamtąd. gdy masz airshipa ( i nie masz Yojimbo) cały czas czeka on tam na Ciebie aż do znudzenia (przynajmniej w wersji Pal bo w tę grałem) kiedy już kupisz sobie Yojimbo wtedy na końcu Cavern of the stolen Fayth czeka na Ciebie jego mroczny braciszek
- Go Go Yubari
- Ifrit
Gdyby nie moja opieszałość to też bym tego nie wiedział. Czasami taka niewiedza później się przydaje. A Yojimbo wcale nie jest tak wspaniałym aeonem według mnie jest on monotonny no ale cóż można z nim pójść na łatwiznę. A mam pytanie żeby nie było że off topicuje. Czy jest jakaś kwota taka uniwersalna żeby Yojimbo się nie obraził ( i żeby za tą cenę mógł wykonywać losowe ataki)??
- Go Go Yubari
- Ifrit
Wiesz Yojimbo może wykonać Zanmato nawet za 10 tys.... (u mnie tak było). To zalezy też od tego na jakiego przeciwnika go wysyłasz. Im ławiejszy, tym mniej płacisz za Zanmato. Co do kwot to Y. sie obraża głównie za odesłanie go. Im więcej płacisz i im cześciej go przyzywasz tym lepiej.Sebek pisze:Czy jest jakaś kwota taka uniwersalna żeby Yojimbo się nie obraził ( i żeby za tą cenę mógł wykonywać losowe ataki)??
Co racja, to racja. Sebek najpierw sprawdzaj na krypcie. Ludzie ciezko pracuja przy opisach, korzystaj z tego.Erelen_Galakar pisze:O Amaretsu, człowieku a od czego masz Kryptę? Tam masz wyjaśnione
- Go Go Yubari
- Ifrit
"po śmierci zostawia Shinryu (Monster Arena), za overkill'a x2 bribe 540 000 gil Malboro za 4 sztuki"
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58
Tak trudno sprawdzić? Może lenistwo nie pozwala? -_-
PS: Erelen. Jak nie masz nic wiecej do dodania jak "Znowu Krypta..." to nie pisz nic. -_-'
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58
Tak trudno sprawdzić? Może lenistwo nie pozwala? -_-
PS: Erelen. Jak nie masz nic wiecej do dodania jak "Znowu Krypta..." to nie pisz nic. -_-'
Mam pytanko jest ono bardzo wazne mam slabe staty wiec poszedlem po Yojimbo i go "wynajolem" no i zrobilem grand summon i mial pelen pasek i gdy walczylem z Dark Valeforem to zrobil zanmato za 50k i valefor death teraz chcialem dark shive i nie da sie chyba ile mam mu zaplacic bby wykonal Zanmato (ma pelen pasek)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Czy wiesz co to interpunkcja? Człowieku, jak ktokolwiek ma zrozumiec o co Ci chodzi, skoro tak piszesz?
Kurcze jak mnie tacy irytują. Zwłaszcza pisownia takich. Na stronie krypty w dziale FFX masz dzialik ZANMATO. Tam jest wszystko napisane. Trochę samodzielności do jasnej anielki.
[ Dodano: 05-05-07, 14:09 ]
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61 -żeby potem nie było.

"wynająłem"guardianpl pisze:wynajolem
Kurcze jak mnie tacy irytują. Zwłaszcza pisownia takich. Na stronie krypty w dziale FFX masz dzialik ZANMATO. Tam jest wszystko napisane. Trochę samodzielności do jasnej anielki.

[ Dodano: 05-05-07, 14:09 ]
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61 -żeby potem nie było.

- Go Go Yubari
- Ifrit
To nie jest tak, ze jak ktos zapłacił tyle, to Twój Yojimbo przyjmie tyle samo. Chodzi o kompatybilność. Zreszta ja i OWA podalismy Ci link do strony, gdzie masz wszystko opisane. Zrób pauzę, poza tym wróg poczeka na Twój ruch w FFX, więc masz czas. Radź sobie sam, my dajemy wskazówki. Jak nie masz czasu pisać, to co robisz ostatnio? -_-' Dzizas krajst.guardianpl pisze:Chodzi mi o to czy ktos jej nie pokonal Zanmato jak tak to niech poda cene jaka zaplacil czaisz??
Ostatnio zmieniony sob 07 maja, 2005 13:16 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.