FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Majac STR na 255 i w broni STR+20% to to nam cos doda, czy maksymalna wartoscia jest 255?
Pawel

Post autor: Pawel »

A ja znow sie spytam :), ile trzeba stat na Dark Bahmuta ?? tak mniej/wiecej ;p
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pawel pisze:ile trzeba stat na Dark Bahmuta ??
Oh matko. Jak najwięcej. -_-'
Tu masz jego statystyki: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=67
Więc pomyśl, czego Tobie potrzeba. Trochę samodzielności...
arnoldos

Post autor: arnoldos »

Nie znalazłem tego w poradniku, więc grzecznie pytam, jakie stworki należą do grupy BEAST?? Czy ktoś może podać mi ich nazwy (lokacje sam sobie znajdę)... z góry dzięki.
Paweł - odnośnie statystyk na Dark Bahamut'a - ten typek to twardziel :twisted: ... nawet statsy na maksa nie dają łatwej zabawy... Dla przykładu, ja wczoraj bawiłem się z Dark Yojimbo. [Mój Tidus, Yuna i Auron mają prawie wszystko na max - oprócz Luck (około 30) i Strength (około 200 - bo nie mam odblokowanego na MA - Juggernauta.] Pomimo wysokich statystyk nie mogę przejść pierwszej walki bo nie mam dobrego ekwipunku... ale dziś nad tym popracuję:) Jak widać nie tylko statsy się liczą 8)
Pawel

Post autor: Pawel »

Wydaje mi sie ze to są te duże jaszczury ;P bo lapalem te i te male i odblokowaly mi sie 2 postacie na arenie ;p
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

arnoldos pisze:akie stworki należą do grupy BEAST??
Sa to tzw. "Rogate bestie", taki bestiaki co maja rogi na ramionach.
Awatar użytkownika
harry1232
Kupo!
Kupo!

Post autor: harry1232 »

Mam problem na Calm lands znalazłem 8 z 9 ciu potworów i nie wiem gdzie jest ostatni?? :(
Mam: Skoll , Nebrios, Flame Flan, Shred, Anacondaur, Ogre, Coeurl, Chimera Brain. Skąd wziąsć tego ostaniego biegam już z 2 h i nie mogę go znaleść proszę o pomoc :(

[ Dodano: Wto 11 Lip, 2006 16:25 ]
Na stronie krypty znalazłem, że brakuje mi najprawdopodobniej Malboro. Prawda to?? Gdzie go mogę znaleść w której części?? Pozdr
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ja je zwykle znajdowałem na północ i północny zachód od save pointa (tego mniej więcej na środku Calm).
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

gdy od seva pójdziesz do góry to dojdziesz do krańca calm wtedy skręć w lewo i tam go szukaj jest tam napewno :!: :!:
Awatar użytkownika
harry1232
Kupo!
Kupo!

Dzięki za pomoc:) Ten koleś mówił z monster areny, że mam szukać czegoś super dużego na północnym zachodzie i bląkałem się tam ze 3 godzny i dopiero wtedy mi się pojawił :) Trochę to było irytujące ale się udało thx :)
sasuke007

Post autor: sasuke007 »

Hejka :) Mam kilka pytanek:

1) Możecie mi powiedzieć dlaczego mimo zebrania wszystkich sfer wciąż niemam Tornada dla Aurona?? Może ktoś podać albo fotki tych lokacji albo dokładny ich opis? Bo lokacje opisane w opisie sprawdzałem wielokrotnie i nic nie znajduję, wniosek jest taki że już wszystkie zebrałem. Plis o pomoc ;]

2) Łapię potworki na M.A. Gdzie znajduje się lokacja Sunken Cave?? Gdzie łapać potwory aby trafiały do tej kategorii??

3) Czy są jeszcze jakieś inne kody które można wpisać w AirShipie oprócz podanych trzech w opisie??

Plis o szybkąodpowiedź bo chcę ukończyć FF X na 100% ;]
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

sasuke007 pisze:1) Możecie mi powiedzieć dlaczego mimo zebrania wszystkich sfer wciąż niemam Tornada dla Aurona??
Bo nie masz wszystkich?
sasuke007 pisze:Może ktoś podać albo fotki tych lokacji albo dokładny ich opis?
A poszukać to nie łaska?
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=43
sasuke007 pisze:Bo lokacje opisane w opisie sprawdzałem wielokrotnie i nic nie znajduję, wniosek jest taki że już wszystkie zebrałem.
Oh dzizas, jakbys miał wszystkie, to byś miał overdrive, to chyba nie jest skomplikowane?
Zobacz w itemach, które masz -_-'
sasuke007 pisze:2) Łapię potworki na M.A. Gdzie znajduje się lokacja Sunken Cave??
Poprzeglądaj kilka ostatnich stron albo/i skorzystaj z opcji forowej "szukaj". Odpowiadamy na to pytanie zdecydowanie zbyt często.
sasuke007 pisze:3) Czy są jeszcze jakieś inne kody które można wpisać w AirShipie oprócz podanych trzech w opisie??
Są hasła:
MURASAME
VICTORIOUS
GODHAND

i współrzędne:

Baaj Temple: 15.58
Omega Ruins: 70.38
Mi'hem Ruins: 33.56
Battle Site: 40.56
Besaid Falls: 29.74
Sanubia Sands: 14.43

Więcej nie ma.
Ostatnio zmieniony śr 12 lip, 2006 22:23 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
harry1232
Kupo!
Kupo!

Wystarczyło nawet wejść do działu Aeonów i przy Yojimbo pisze że występuje w Cavern of the Stolen Fayth (Sunken Cave) i wszystko jasne ;)

[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 23:22 ]
Sorki mam pytanie jeszcze co do Calm Lands. Czy jak wchodzę na tą planszę od strony pólnocnej to Wam też nie pojawia się ta osoba, która pozwala na wypozyczenie Chocobo??
FFFFF

Post autor: FFFFF »

Też tak miałem,ale u mnie znalazła się czsami lekko na południe od save pointa(na krawędzi do tego wgłębienia) ,albo łaziła sobie po Calm Lands (nie za daleko).
Musi być chociaż też miałem z tym problem :D
sasuke007

Post autor: sasuke007 »

No ale w tych lokacjach nie ma już sfer :/ Pozbierałem wszystkie. Może gra mi sie zrypała?? :/ weźcie podajcie bardziej dokładny opis niż ten do którego podaliście linka :P
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”