FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Oh matko. Jak najwięcej. -_-'Pawel pisze:ile trzeba stat na Dark Bahmuta ??
Tu masz jego statystyki: http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=67
Więc pomyśl, czego Tobie potrzeba. Trochę samodzielności...
Nie znalazłem tego w poradniku, więc grzecznie pytam, jakie stworki należą do grupy BEAST?? Czy ktoś może podać mi ich nazwy (lokacje sam sobie znajdę)... z góry dzięki.
Paweł - odnośnie statystyk na Dark Bahamut'a - ten typek to twardziel
... nawet statsy na maksa nie dają łatwej zabawy... Dla przykładu, ja wczoraj bawiłem się z Dark Yojimbo. [Mój Tidus, Yuna i Auron mają prawie wszystko na max - oprócz Luck (około 30) i Strength (około 200 - bo nie mam odblokowanego na MA - Juggernauta.] Pomimo wysokich statystyk nie mogę przejść pierwszej walki bo nie mam dobrego ekwipunku... ale dziś nad tym popracuję:) Jak widać nie tylko statsy się liczą 
Paweł - odnośnie statystyk na Dark Bahamut'a - ten typek to twardziel

Mam problem na Calm lands znalazłem 8 z 9 ciu potworów i nie wiem gdzie jest ostatni??
Mam: Skoll , Nebrios, Flame Flan, Shred, Anacondaur, Ogre, Coeurl, Chimera Brain. Skąd wziąsć tego ostaniego biegam już z 2 h i nie mogę go znaleść proszę o pomoc
[ Dodano: Wto 11 Lip, 2006 16:25 ]
Na stronie krypty znalazłem, że brakuje mi najprawdopodobniej Malboro. Prawda to?? Gdzie go mogę znaleść w której części?? Pozdr

Mam: Skoll , Nebrios, Flame Flan, Shred, Anacondaur, Ogre, Coeurl, Chimera Brain. Skąd wziąsć tego ostaniego biegam już z 2 h i nie mogę go znaleść proszę o pomoc

[ Dodano: Wto 11 Lip, 2006 16:25 ]
Na stronie krypty znalazłem, że brakuje mi najprawdopodobniej Malboro. Prawda to?? Gdzie go mogę znaleść w której części?? Pozdr
Hejka
Mam kilka pytanek:
1) Możecie mi powiedzieć dlaczego mimo zebrania wszystkich sfer wciąż niemam Tornada dla Aurona?? Może ktoś podać albo fotki tych lokacji albo dokładny ich opis? Bo lokacje opisane w opisie sprawdzałem wielokrotnie i nic nie znajduję, wniosek jest taki że już wszystkie zebrałem. Plis o pomoc ;]
2) Łapię potworki na M.A. Gdzie znajduje się lokacja Sunken Cave?? Gdzie łapać potwory aby trafiały do tej kategorii??
3) Czy są jeszcze jakieś inne kody które można wpisać w AirShipie oprócz podanych trzech w opisie??
Plis o szybkąodpowiedź bo chcę ukończyć FF X na 100% ;]

1) Możecie mi powiedzieć dlaczego mimo zebrania wszystkich sfer wciąż niemam Tornada dla Aurona?? Może ktoś podać albo fotki tych lokacji albo dokładny ich opis? Bo lokacje opisane w opisie sprawdzałem wielokrotnie i nic nie znajduję, wniosek jest taki że już wszystkie zebrałem. Plis o pomoc ;]
2) Łapię potworki na M.A. Gdzie znajduje się lokacja Sunken Cave?? Gdzie łapać potwory aby trafiały do tej kategorii??
3) Czy są jeszcze jakieś inne kody które można wpisać w AirShipie oprócz podanych trzech w opisie??
Plis o szybkąodpowiedź bo chcę ukończyć FF X na 100% ;]
- Go Go Yubari
- Ifrit
Bo nie masz wszystkich?sasuke007 pisze:1) Możecie mi powiedzieć dlaczego mimo zebrania wszystkich sfer wciąż niemam Tornada dla Aurona??
A poszukać to nie łaska?sasuke007 pisze:Może ktoś podać albo fotki tych lokacji albo dokładny ich opis?
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=43
Oh dzizas, jakbys miał wszystkie, to byś miał overdrive, to chyba nie jest skomplikowane?sasuke007 pisze:Bo lokacje opisane w opisie sprawdzałem wielokrotnie i nic nie znajduję, wniosek jest taki że już wszystkie zebrałem.
Zobacz w itemach, które masz -_-'
Poprzeglądaj kilka ostatnich stron albo/i skorzystaj z opcji forowej "szukaj". Odpowiadamy na to pytanie zdecydowanie zbyt często.sasuke007 pisze:2) Łapię potworki na M.A. Gdzie znajduje się lokacja Sunken Cave??
Są hasła:sasuke007 pisze:3) Czy są jeszcze jakieś inne kody które można wpisać w AirShipie oprócz podanych trzech w opisie??
MURASAME
VICTORIOUS
GODHAND
i współrzędne:
Baaj Temple: 15.58
Omega Ruins: 70.38
Mi'hem Ruins: 33.56
Battle Site: 40.56
Besaid Falls: 29.74
Sanubia Sands: 14.43
Więcej nie ma.
Ostatnio zmieniony śr 12 lip, 2006 22:23 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczyło nawet wejść do działu Aeonów i przy Yojimbo pisze że występuje w Cavern of the Stolen Fayth (Sunken Cave) i wszystko jasne
[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 23:22 ]
Sorki mam pytanie jeszcze co do Calm Lands. Czy jak wchodzę na tą planszę od strony pólnocnej to Wam też nie pojawia się ta osoba, która pozwala na wypozyczenie Chocobo??

[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 23:22 ]
Sorki mam pytanie jeszcze co do Calm Lands. Czy jak wchodzę na tą planszę od strony pólnocnej to Wam też nie pojawia się ta osoba, która pozwala na wypozyczenie Chocobo??