Moderator: Moderatorzy
Jego atak zależy bezpośrednio od ilości wrogów zabitych przez daną postać- Twoj Tidus musiał najczęsciej posyłac potworki na tamten świat. Yuna jest pewnie od leczenia, więc nie ma zbyt często okazji do walki ( radziłabym jednak używać jej częsciej i podnosić statsy, bo od nich zależą statystyki aeonówPawel pisze:kontra Tomberego zalezy od naszych statnp: moj Tidus jest najlepszy w zespole a dostaje po 8700 a Yuna ktora gram raz na rok dostaje po 0 ^^ tak doslownie 0
albo Kimari dostaje po 15
ComradePawel pisze:OV mod na commander lub stoic
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=8 - tutaj sprawdzisz którą świątynie musisz jeszcze odwiedzićPawel pisze:no i dalej potrzebuje pomocy z anima :D ktora swiatynia jest od figorki z zolta kulka
Konkretnie to sobie poszukaj w necie. Pomagamy, bo mamy dobre serca, a nie bo ktoś wymaga. Trochę kultury nie zaszkodzi.arnoldos pisze:KONKRETY PROSZĘ...
arnoldos pisze:1 - Czy ktoś mi może powidzieć dlaczego jeśli mam odblokowane wszystkie stworki w Area Conquest nie mam kilku stworów z Species Conquest??
arnoldos pisze:3 - Czy oprócz lokacji podanych u Dziadka w moster arenie (każda z 10 lokacji - łącznie z Inside Sin - innymi słowy AREA CONQUEST) należy łapać stworki w innych lokacjach tak by odblokować SPECIES CONQUEST??
A wszystko masz ładnie wymienione w NASZYM poradniku. Ślepota, ignoranctwo czy lenistwo?arnoldos pisze:4 - Czy ktoś może mi podać jakie stwory i w jakich lokacjach wyłapać by odblokować w Species Conquest - Tanket'a, Juggernaut'a?????!!
Nikt nie powiedział, ze bedzie miło, łatwo i szybko. Najlepiej jest wracać po kolei do wszystkich lokacji, poczyniając od Besaid i łapać. Wyłapiesz każdy rodzaj, idziesz dalej. Logiczne, ze w miastach nie będziesz łapać -_-''arnoldos pisze:Pomóżcie mi bo już powoli tracę cierliwość do łapania zwierzaków w SPIRZE
Łap wszedzie. Nie zaszkodziarnoldos pisze:3 - Czy oprócz lokacji podanych u Dziadka w moster arenie (każda z 10 lokacji - łącznie z Inside Sin - innymi słowy AREA CONQUEST) należy łapać stworki w innych lokacjach tak by odblokować SPECIES CONQUEST??
Lenneth to kobieta, a poza tym nie odmienia się tego imienia. To tak na przyszłość.arnoldos pisze:DO LENNETH'a
I to ma być wymówka/argument/obrona whatever? Masz (przynajmniej tak napisałeś) 26 lat. Człowieku -_-'arnoldos pisze:pisałem że nowy tu jestem
1) bo to sa 2 inne grupy potworkow i trzeba lapac co innego troche ;parnoldos pisze:DO LENNETH'a - pisałem że nowy tu jestem... ale nic to... już będę grzeczny![]()
Mam kilka pytanek, odnośnie Monster Areny :
1 - Czy ktoś mi może powidzieć dlaczego jeśli mam odblokowane wszystkie stworki w Area Conquest nie mam kilku stworów z Species Conquest??
2 - Jeśli jest napisane w poradniku : "za złapanie min. 5 stworów z grupy Beast " to znaczy że po pięć sztuk czy w sumie 5 różnych radzajów?? Pomóżcie mi bo już powoli tracę cierliwość do łapania zwierzaków w SPIRZE... a bez wszystkich stworów w Species Conquest nie wymaxuje postaci.
3 - Czy oprócz lokacji podanych u Dziadka w moster arenie (każda z 10 lokacji - łącznie z Inside Sin - innymi słowy AREA CONQUEST) należy łapać stworki w innych lokacjach tak by odblokować SPECIES CONQUEST??
4 - Czy ktoś może mi podać jakie stwory i w jakich lokacjach wyłapać by odblokować w Species Conquest - Tanket'a, Juggernaut'a?????!! KONKRETY PROSZĘ...
Nie ponoć, a napewno. Lepiej nie zaniedbuj skarbów w innych swiątyniach.Pytam się bo ponoć by zdobyć Animę i Magus Sister muszę tą zagadkę rozwiązać z gory thx za info i pomoc
a) I N T E R P U N K C J Aharry1232 pisze:A co do Kilika to mam jeszcze jedno pytanko czy ja najpierw musze wsadzić w ten ruchomy piedestał sferę kilika, a dopiero go potem pchnąc na ten kwadrat co resetuje go??