Nie żebym się czepiała, ale ta scena ze ślubu na pewno nie jest. Proszę podać o jaką dokładnie odpowiedź chodziło, bo już sama nie rozumiem. Foto z innego momentu (z intro, gdy garnet budzi się ze "snu", czyli wspomnienia sprzed kilku lat), odpowiedź kilmindaro z innego momentu. Namieszałeś Kimahri.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Od razu widać - Selphie używa The End na Ultimie lub Omedze
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Powiedziałbym, że to praktycznie to samo i nie ma ich jak rozróżnić, bo zmieniłaś kolor. Jakby się bliżej przyjrzeć to nie ma miecza, więc Omega. Zadowolona?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats