Summony, Aeony i spółka

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Darios

Post autor: Darios »

FF9- niewidziałem jeszcze Arka więc ni bijcie :P
1. Leviathan!!!
2. Odin!!
3. Bahamut!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Darios2 pisze:FF9- niewidziałem jeszcze Arka więc ni bijcie
1. Leviathan!!!
2. Odin!!
3. Bahamut!
ark nie jest wcale taki super a poza tym baaaaardzo dlugi i nudzi leviathan nawet nawet odin moj ulubiony ale tylko w ff8 :P a bahamut taki sobie
Flaming Amarant pisze:Sephiria napisał/a:
Madeen z kolei ma krótszą i piękniejszą animację, a jak trzaśnie, to te 9999 pójdzie wrogom w pięty...

W końcu ktoś mi przyznał rację .
nie martw sie amarant ja tez uwazam tak jak Sephi (chyba moge tak mowic no nie??)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

No co do Odina, to nie wiem, co ty w nim widzisz - ten z 9-tki brzydki jest; twarz ma taką niemrawą, a jego miecz wygląda jak Rune Edge z FF 7 dla Clouda. Kto mu ukradł Zantetsuken? - przyznać się!! Większość Eidolonów z dziewiątki jest brzydka: Shiva, Ifrit(i to bardzo), Ramuh, Carbuncle(tego z ósemki żaden nie przebije - tam słodziutki i jeszcze taki fajny glosik miał, przed atakiem), Terestrial Rage Fenrira. Ucziciwie trzeba przyznać, że Leviathan. Bahamut. Madeen i Milenial Decay Fenrira są znakomite.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Sephiria pisze:No co do Odina, to nie wiem, co ty w nim widzisz - ten z 9-tki brzydki jest;
Ten z FF8 jest jeszcze gorszy. Co to w ogóle ma za scyzoryk w tej łapie?
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

en z FF8 jest jeszcze gorszy. Co to w ogóle ma za scyzoryk w tej łapie?
Ha ha zabawny jesteś :mrgreen:.

Primo ten z 8-mki nie ma twarzy anemika, jak ten z 9-tki, Secundo jego Zantetsuken wiernie nawiązuje do tradycji True Edge z oldschoolowych FFów - odpal FF 4, 5, czy 6. Nieznajomość klasyki się kłania - ah te dzieci :lol:
Ostatnio zmieniony pt 11 mar, 2005 15:21 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Darios

Post autor: Darios »

Sephiria pisze:No co do Odina, to nie wiem, co ty w nim widzisz
To, że tak powoli biegnie z mieczem w ciele potwora.
Ale i tak najlepszy był w 8- Ciach, Ciach! CIACH!
A bahamut taki żywy, aż chce sie oglądać, pozatym w 9 jest taki "netoperkowaty" :P

Leviathan9- fajnie leci za nim ta fala.
Leviathan8- taka shitowna fala, co ledwo podmyje nogi :/
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Nom, Leviathan całkiem całkiem... A to że te eidolony były słabe w wyglądzie z FF9 to chyba prawda... No ale tak ps. to do listy Sephirii dodałbym jak Phoenix ożywia wszystkich po tym jak już martwi są wszyscy. A co do brzydali... ten Atomos :lol:

Ale trza przyznać, że na FMV Eidolony znakomite były. Mroczny Atomos :shock: Jak go pierwszy raz zobaczyłem to no nie powiem pod wrażeniem byłem. No i potem Bahamut :]
Ah, o Aleksie to już mówić chyba nie trzeba 8)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Bonifacy_i_zdun pisze:to do listy Sephirii dodałbym jak Phoenix
jak chodzi o najladniejsze to dla mnie wszystkie phoenixy sa super(te co widzialam)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Bonifacy_i_zdun pisze:Ah, o Aleksie to już mówić chyba nie trzeba
alex zawsze i wszedzie panem Wam bedzie :lol:
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Ok Aluś może i wielki jest ale największą "korbę" podczas przwywołania miał Ifryt z FF10. Jako najlepszego z bahamutów uważam za tego z FF9 chociaż neo i zero z FF7 też miały moc w sobie...
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Gildor Laavel pisze:podczas przwywołania miał Ifryt z FF10
Tylko i wyłącznie Magus Sisters!!!!!!!! ^^
Takie trzy płaskie kwiatki które później rosną (czy jakoś tak) i mamy siostrzyczki ^^ Najlepsza animacja przywołania Aeona z FFX :P
Od teraz możecie mnie wyśmiewać ^^
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Oblivion Animy fajnie wygląda... Szkoda tylko że jak się go na Dark Animę robiło to połówkę mimo wszystko ucinało :P
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Gildor Laavel

Post autor: Gildor Laavel »

Animacja Magus jest niezła graficznie, lae zbyt... infantylna. Co do oblivion to gdy pierwszy raz zobaczyłem to u kumpla aż łezkę uroniłem z wrażenia...
sea_swallow

Post autor: sea_swallow »

najlepsiejszą animację miał Phoenix z FFVIII. a najfajniejszy był Alexander z FFIX (szkoda, że nie można było go mieć)
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Bahamuciaki rzadzą!!! :wink: mam do nich sentyment ....

ehhh ...a zwłaszcza ta animacja w FF9, kiedy Bahamuciak zaatakował Alexandrie .....jak sie tak unosił na tle palącej sie Alexandrii ...ehh ...miodzio :wink:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”