Niestety, jeszcze jakos nie ogladnelem do konca ^^: Za to moi kumple, ktorzy zaczeli ogladac po mnie(zwykle ja im dostarczam nowe anime'y) zwariowali na jego punkcie
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Gah, heck
W takim razie przepraszam za gafe >.<;;
Poprawne oczywiscie
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Ależ nic się nie stało. ^^ To może zadaj jeszcze raz, jeśli masz ochotę (bo za szybko poszło). A jeśli nie masz ochoty, chętnie wrzucę znowu jakiegoś hardkora, którego sama nawet nie oglądałam. To jak?
A daj tego Hardkora bo ja aktualnie sam musialbym wrzucic cos czego nie ogladalem, a nie lubie tego robic ^^;
Luci nie ma od kilku dni, a quiz jest wiekowy i nikt nawet nie starał się strzelać- niech więc zadaje Faris ( niech ma jakieś korzyści z rodziny u władzy _^_)
Możliwośc zadania?
widze, ze razem żeście się za yaoi zabrały... Nie za młoda jesteś? X3
Nie znam się um...-_- Gravitation (wiem, ze nie bo znam na pamięc chyba... )