FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
AlgreN

Post autor: AlgreN »

Podobno, Reflect nic nie daje bo on robi to samo. A Magic Break i Darkness owszem używałem.A skąd Zombie mam niby wziąść?
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Broń z Zombiestrike/touch lub Zombie Attack.
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
wolfik

Post autor: wolfik »

Dochodze do walki z Seymur'em Fluxem (czy jak to sie tam pisze) na Mount Gazet.
W opisie na stronie jest żeby uważać na hp, żeby nie spadło poniżej 2500 hp ale moja drużyna nie ma tyle hp- tylko Auron, Kihmari i chyab Rikku. Moglibyście napisać coś więcej o tym przeciwniku?
Podobno takie postacie jak Wakka są bardzo silne ale u mnie on jest słaby, jak to poprawić? Pakować tą postać?
Jakie są sposoby na max staty? Np. wysokie hp-75 000?
wolfik

Nie jestem za często w necie więc musisz mi wybaczyć brak rozeznania. Thx.
Awatar użytkownika
Jacek
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Jacek »

Witam.

Jestem nowy i raczej zielony z tej gry. Co nieco umiem.

A więc proszę o pomoc. Jestem pierwszy raz w Air Shipie i mam pokonać Evrae.
Jak to zrobić ? W pierwszej części walki idzie gładko, ale potem klapa.
Jeśli w pierwszej części walki jestem daleko Evrae używa Photon Spray, a jeśji blisko to przetrzymam jej ataki. W drugiej części walki gdy jestem daleko używa Swooping Schyte czy jakoś tak i nie mam szans. Gdy jestem blisko non-stop używa Poison Breath i Stone Gaze i GAME OVER mi pisze.

POMOCY !!!!!!!!!!!!!

Możecie mi podać tak na oko ile wtedy mieliście życia u postaci i jak pokonaliście Evrae?

BŁAGAM !!!
Awatar użytkownika
Jacek
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

O jej dzięki. Chyba sobie porządnie potrenuje, ale chyba mi się to nie uda bo mam 4 Ability Sphery, 11 Power Spher, kilkanaście Speed Spher i ani jednej Mana Sphery. A reflect nie mam. A na dodatek nie jestem pewien czy mam przedmioty do Stone Ward/proof i Poison Ward/proof. A jakie to przedmioty ? POWIEDZCIE MI.

Jeszcze jedno pytanie co to jest Monster Arena i kiedy można ją używać.
Ostatnio zmieniony ndz 09 kwie, 2006 08:02 przez Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=65 - nastepnym razem troszke poszukaj zamin napiszesz posta ;)

[ Dodano: Nie 09 Kwi, 2006 09:05 ]
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29 - Monster Arena czlowieku zlituj sie nie pisz tylko poszukaj, przeciez to nie boli....
Awatar użytkownika
Jacek
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

No dobra ale tam nie pisze od kiedy można na ją używać. :!: :!:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

To nie jest przedmiot. A można tam wejść podczas pierwszego pobytu w Calm Lands i później.
Ostatnio zmieniony ndz 09 kwie, 2006 11:32 przez Myszaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
Awatar użytkownika
Jacek
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Dzięki :!: :!:
wolfik

Jacek też miałem z tym problem ale jeśli podpakujesz drużyne tak do 1800 hp to Evrae jest śmiesznie łatwy. Używaj Haste, Delay attack jak masz (oba Tidusem) armor break Arona też sie przyda, no i najważniejsze jest Al Bhed potions (specjalny przedmiot używany przez złodziej)-usuwa anomalie i leczy po 1000. Nie zapomnij o Overdrivie mix Rikku no i o innych specjalnych przedmiotach.
frunek

Post autor: frunek »

ludzie pomocy jesli przegapilem skarb w zanarkand w pierwszej wizycie to teraz musze pokonac dark Bahamuta aby go zdobyc i dostac Anime.
Bo tylko tego jednego mi brakuje :(
frunek

WIELKIE DZIEKI :grin: WIELKI CZLOWIEKU ;)
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Takie sprostowanie tylko,to nie jest Sun sigil tylko Sun Crest ;)
CyberFox pisze:Czemu wszyscy myślą że Sun Sigil to skarb?
Pewnie dlatego, ze glownie po to sie do Zanarkand idzie po raz drugi.
frunek

Tak juz wiem wlasnie zdobylem Anime i co zatym idzie Magnus Sisters. Teraz lece po celeste dla Yuny.Raz jeszcze wielkie dzieki.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”