FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
ha wkońcu pokonałam shive,fartem bo akurat udało mi się użyć zamato i rozwaliłam ją jednym uderzenie,ale napisaliście że po jej pokonaniu dostaje się zbroje z ribbonem,a ja dostała broń wakki z icestrike:(
a pozatym ile trzeba walczyć z tymi gostkami po pokonaniu shivy by wkońcu można było wejść do środka?
a pozatym ile trzeba walczyć z tymi gostkami po pokonaniu shivy by wkońcu można było wejść do środka?
- Go Go Yubari
- Ifrit
aaaa to dlatego,poprstu pojść do bevelle i podadać z maser miką(czy czymś takim),teraz rozumiem,zastanawiałam się właśnienie czy właśnie najperw tego nie trzeba zrobić,ale wolałam się spytać,mniałam dobre domyslenia:)
[ Dodano: Nie 02 Kwi, 2006 23:46 ]
hia hia mam wkońcu anime:D
ale mam jedno pytanko,złapałam wszystkie potworki z mt.gagazet,ale facet chyba się zaciął,bo nie mówi że jest Catoblepas do pokonania,i co ja mam z tym, zrozobić??
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 11:27 ]
prosze,odpowiedzcie mi
[ Dodano: Nie 02 Kwi, 2006 23:46 ]
hia hia mam wkońcu anime:D
ale mam jedno pytanko,złapałam wszystkie potworki z mt.gagazet,ale facet chyba się zaciął,bo nie mówi że jest Catoblepas do pokonania,i co ja mam z tym, zrozobić??
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 11:27 ]
prosze,odpowiedzcie mi

Przechodze Finala 10 pierwszy raz, ostatnio udało mi sie dojść do walki z Evrae po zniszczeniu Domu Al Bhed. Chciałem dowiedzieć sie od bardziej doświadczonych graczy na co powinienem uważać w czasie gry, chodzi ogólnie o wszystko- potwory, rozwój postaci itd.
Moja drużyna wygląda tak: Kimhari'ego zrobiłem na złodzieja, mój Wakka jest dosyć słaby jeśli chodzi o siłe ataku. W walkach używam Lulu Yuny tidusa i Aurona, reszta jest używana rzadziej ale też trenowana.
Moja drużyna wygląda tak: Kimhari'ego zrobiłem na złodzieja, mój Wakka jest dosyć słaby jeśli chodzi o siłe ataku. W walkach używam Lulu Yuny tidusa i Aurona, reszta jest używana rzadziej ale też trenowana.
ja nie moge rozwalic bossa Seymour Flux. Niby idzie mi super pokolei trzepie overdrive moich aenow ale jak dla Seymour Flux zostaje z 9000 HP akurat na mojego ostatniego overdrive to on zawsze ale to zawsze musi użyć tej swojej umijętności " Total Annihilation "
Po tym przeżywa mi tylko zazwyczaj Auron.A że po tym ataku Seymour Flux ma jeszcze jeden więc dobija mojego Auron'a z skilla " Flare ". Czy on zawsze używa " Total Annihilation " ?? Jeśli tak to czy istnieje jakiś sposób aby zapobiec temu? Albo przynajmniej jakoś to przeżyć?
Po tym przeżywa mi tylko zazwyczaj Auron.A że po tym ataku Seymour Flux ma jeszcze jeden więc dobija mojego Auron'a z skilla " Flare ". Czy on zawsze używa " Total Annihilation " ?? Jeśli tak to czy istnieje jakiś sposób aby zapobiec temu? Albo przynajmniej jakoś to przeżyć?
Nie wiem o co ci chodzi ale sprobuje.
Czy chodzi ci o to , ze nie ktore bronie maja zdolnosc Triple Overdrive , tzn. twoj pasek Overdrive bedzie sie ladowal 3x szybciej. A taka bron mozna zrobic dajac Winning Formula x30 lub zabic odpowiedniego potwora ktory ta bron bedzie mial, np. Ornitholestes zostawia bron z Double Overdrive.
Czy chodzi ci o to , ze nie ktore bronie maja zdolnosc Triple Overdrive , tzn. twoj pasek Overdrive bedzie sie ladowal 3x szybciej. A taka bron mozna zrobic dajac Winning Formula x30 lub zabic odpowiedniego potwora ktory ta bron bedzie mial, np. Ornitholestes zostawia bron z Double Overdrive.
Ok mam kolejny problem tym razem z bossem Sanctuary Keeper. Przyzywam aeony , wale w bossa overdrive ale gdy mu zejdzie nizej troche hp a ja jestem gdzies przy przyzywaniu 3 aeona to boss rzuca na siebie dwa razy pod rząd Curage i jeszcze jakis Regen. I jak mam go niby zabić? Przecież to niemożliwe! Co mi daja te Overdrive za 9999hp jak on sie leczy za 9999hp chwile potem?! Help!