FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Nemesis odblokuje się po jakimś czasie. Wyjdź z Calm Lands, wejdź i dziadek Ci powie, że stworzył Nemesisa. Może musisz odczekać trochu dłużej....
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

To co dla upewnienia muszę jeszcze raz wszystkich bossów pokonać?? :( To straszne ;( :P Bo to pierwsze to już sprawdzałam ^^ Ech... W takim razie kiedy indziej to zrobię...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
natka

Post autor: natka »

ha wkońcu pokonałam shive,fartem bo akurat udało mi się użyć zamato i rozwaliłam ją jednym uderzenie,ale napisaliście że po jej pokonaniu dostaje się zbroje z ribbonem,a ja dostała broń wakki z icestrike:(
a pozatym ile trzeba walczyć z tymi gostkami po pokonaniu shivy by wkońcu można było wejść do środka?
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

moZe nie dostałaś temu że uzyłaś zanmato <hehehe,...> :razz:
glamorous vamp
natka

how brutal :(
kurcze ile mam jest tych gostków nawalam ich przez jakieś 45 minut,i nadal się pojawiają,choć zauważyłam że najmier wychodziło po 4,ptem 3,2 a teraz jeden wyłazi
to tak w nistkończonośc,czy kiedyś się skończy?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Lol jest ich tam nieskonczoność. :roll:
natka

cooo!!!To jak ja mam się tam dostać,po to ustrojstwo by zdobyć anime??!!!HELP ME !!:(
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Po pokonaniu Shivy wróć się(w tym czasie ludki dalej będą cię gonić) aż dojdziesz do "zmiany krajobrazu" :D potem sie wróć i wejdż do świątynii(musisz po scence w Bevelle inaczej Cię nie wpuszczą).
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
natka

aaaa to dlatego,poprstu pojść do bevelle i podadać z maser miką(czy czymś takim),teraz rozumiem,zastanawiałam się właśnienie czy właśnie najperw tego nie trzeba zrobić,ale wolałam się spytać,mniałam dobre domyslenia:)

[ Dodano: Nie 02 Kwi, 2006 23:46 ]
hia hia mam wkońcu anime:D
ale mam jedno pytanko,złapałam wszystkie potworki z mt.gagazet,ale facet chyba się zaciął,bo nie mówi że jest Catoblepas do pokonania,i co ja mam z tym, zrozobić??

[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 11:27 ]
prosze,odpowiedzcie mi :(
wolfik

Post autor: wolfik »

Przechodze Finala 10 pierwszy raz, ostatnio udało mi sie dojść do walki z Evrae po zniszczeniu Domu Al Bhed. Chciałem dowiedzieć sie od bardziej doświadczonych graczy na co powinienem uważać w czasie gry, chodzi ogólnie o wszystko- potwory, rozwój postaci itd.
Moja drużyna wygląda tak: Kimhari'ego zrobiłem na złodzieja, mój Wakka jest dosyć słaby jeśli chodzi o siłe ataku. W walkach używam Lulu Yuny tidusa i Aurona, reszta jest używana rzadziej ale też trenowana.
wolfik

Post autor: wolfik »

Jak moge wymienić pola? Czy pakowanie postaci załatwia wszystkie problemy?
Ostatnio miałem problem z zabiciem Evrae, czy podpakowanie postaci załatwi sprawe?
AlgreN

Post autor: AlgreN »

ja nie moge rozwalic bossa Seymour Flux. Niby idzie mi super pokolei trzepie overdrive moich aenow ale jak dla Seymour Flux zostaje z 9000 HP akurat na mojego ostatniego overdrive to on zawsze ale to zawsze musi użyć tej swojej umijętności " Total Annihilation "
Po tym przeżywa mi tylko zazwyczaj Auron.A że po tym ataku Seymour Flux ma jeszcze jeden więc dobija mojego Auron'a z skilla " Flare ". Czy on zawsze używa " Total Annihilation " ?? Jeśli tak to czy istnieje jakiś sposób aby zapobiec temu? Albo przynajmniej jakoś to przeżyć?
demoskinos2005

Post autor: demoskinos2005 »

Mam takie pytanie co oznacza pojęcie overdrive np:razy5 jak można coś akiego zrobić bo przy niektórych potworach w opisie pisze że aby zdobyć od nich broń trzeba je zabić w taki sposób
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Nie wiem o co ci chodzi ale sprobuje.
Czy chodzi ci o to , ze nie ktore bronie maja zdolnosc Triple Overdrive , tzn. twoj pasek Overdrive bedzie sie ladowal 3x szybciej. A taka bron mozna zrobic dajac Winning Formula x30 lub zabic odpowiedniego potwora ktory ta bron bedzie mial, np. Ornitholestes zostawia bron z Double Overdrive.
AlgreN

Post autor: AlgreN »

Ok mam kolejny problem tym razem z bossem Sanctuary Keeper. Przyzywam aeony , wale w bossa overdrive ale gdy mu zejdzie nizej troche hp a ja jestem gdzies przy przyzywaniu 3 aeona to boss rzuca na siebie dwa razy pod rząd Curage i jeszcze jakis Regen. I jak mam go niby zabić? Przecież to niemożliwe! Co mi daja te Overdrive za 9999hp jak on sie leczy za 9999hp chwile potem?! Help!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”