FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ana
Kupo!
Kupo!

Post autor: Ana »

kwazi pisze:Jesteś pewna, że wychodzisz "odpowiednim" wyjściem? Tzn. tym z lewej strony - tym po środku prowadzączym "na zewnątrz" (jakieś kolo się tam kręci) nigdzie nie wyjdziesz ;)
Tak. Próbowałam i tym i tym i mam zonka. (Przez okno tez nie chciał wyskoczyc :wink: )
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
snake99

Post autor: snake99 »

Witam mam male pytanka mianowicie
1.w sprawie ULTIMA WEAYPON bo ja pokonalem nad tym kraterem z woda i uciekla znalazlem ja nad FORD CONDOR kiedy zbierala energie jakby chciala go rozwali i znowu mi uciekla gdzie ona moze byc teraz bo za nic jej nie umiem znalezc
2.RUBY WEAYPON jego nigdzie niema patrzylem na opis gdzie pisalo ze znajduje sie kolo GOLD S.. ale go tam niema i niewiem gdzie jest
3.w sparawie chocobo sie nie pytam bo to jest banalne ich chodowla wystarczy sie postarac i miec checi bo wychodowanie zlotego to pestka ale nigdzie nie umiem zlapa WONDER CHOCOBO niewiem gdzie one sa a mam jush 2 zlote chocobo ale chcaielm wonder
4.no i ostatnia wazna rzecz ktora chcialem sie zapytac to wyspa kaktusow co tam cza zrobic bo jush niepamietam dawno gralem a w opisie niema odpowiedzi na to

PS.coto jest ta W-SUMMON materia gdzie ja idzie znalezc :?: bo sie nie umiem nigdzie doszukac

POZDRAWIAM ALL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frustracja się szerzy
Strzeż się ulicznych żołnierzy
Którym na niczym nie zależy
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

snake99 pisze:1.w sprawie ULTIMA WEAYPON bo ja pokonalem nad tym kraterem z woda i uciekla znalazlem ja nad FORD CONDOR kiedy zbierala energie jakby chciala go rozwali i znowu mi uciekla gdzie ona moze byc teraz bo za nic jej nie umiem znalezc
Lataj po mapie do skutku - aż go znajdziesz
snake99 pisze:2.RUBY WEAYPON jego nigdzie niema patrzylem na opis gdzie pisalo ze znajduje sie kolo GOLD S.. ale go tam niema i niewiem gdzie jest
Pojawia się po pokonniu Ultima Weapon pod koniec 2 CD
snake99 pisze:3.w sparawie chocobo sie nie pytam bo to jest banalne ich chodowla wystarczy sie postarac i miec checi bo wychodowanie zlotego to pestka ale nigdzie nie umiem zlapa WONDER CHOCOBO niewiem gdzie one sa a mam jush 2 zlote chocobo ale chcaielm wonder
Niech mi ktoś na polski przełoży :| Co to jest "WONDER CHOCOBO"? Jeśli chodzi Ci o Wonderful to jest na śladach obok Icicle Village :roll:
snake99 pisze:4.no i ostatnia wazna rzecz ktora chcialem sie zapytac to wyspa kaktusow co tam cza zrobic bo jush niepamietam dawno gralem a w opisie niema odpowiedzi na to
Występujące tam kaktusy można zmorphować w Tetra Elemental
snake99 pisze:PS.coto jest ta W-SUMMON materia gdzie ja idzie znalezc :?: bo sie nie umiem nigdzie doszukac
http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=11#W
snake99

dzieki i sry za wonder ale jush chcialo mi sie spac :D i pisal najprosciej a tam gdzie niby one wystepuja to ja tam chodzilem dlugo i nic nie lapalem tylko zwykle to niewiem ale dzieki

pozdro

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frustracja się szerzy
Strzeż się ulicznych żołnierzy
Którym na niczym nie zależy
Squall

Post autor: Squall »

snake99 Wiesz jeśli chodzi o chocobo Wonderful to przyda ci się materia (Chocobo Lure) wytrenowaną na Master. Wiem bo to sprawdzałem u mnie. Ale na jakim poziomie miałeś chocobo zanim zmieniły się w górskiego lub rzecznego (S,A czy jak), bo ja nie mogę ich wychodować chociarz mam na poziomie S i A.
snake99

hmmm... i tu jest to dziwne ja mialem kategorie C i miale te zdechlaki co nie nadaja sie na nic zrobilem na MATING i dalem CAROB NUT i po 2 probach byl zeilony za jakis czas sprobowalem ponownie i byl niebieski tez z CAROB NUT pozniej zielonego z niebieskim i mialem czarnego bez problemu dopiero potem je szkolilem na kategorie wszystkie maja A tylko czarny ma S a zlotego wywalilem bo sie pomylilem z zoltym i mam probem ale ci mowie ze to zalerzy od miejsca gdzie lapiesz tak mi sie wydaje zreszta ale moge sie mylic ja lap[alem je tam na sniegu kolo BONE VILLAGE potem tam kolo gor kolo WUTAI
Brayan

Post autor: Brayan »

sorki ale nie wie ktoś jak zrobić MOUTAIN albo RIWER(sorki jeżeli zle napisałem :oops: ) mam wonderful i great z roket town ale ciągle wychodzi mi żółty.PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCYYYY :( :( :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Ana
Kupo!
Kupo!

Post autor: Ana »

Brayan pisze:sorki ale nie wie ktoś jak zrobić MOUTAIN albo RIWER(sorki jeżeli zle napisałem :oops: ) mam wonderful i great z roket town ale ciągle wychodzi mi żółty.PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCYYYY :( :( :!: :!: :!:
http://k-ff.com/Final7/index.php?n=44
People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
Brayan

Post autor: Brayan »

Sorry ana ale ja robie wszystko co jest w opisie o cocobo ale nie chce wyjść lepszy rodzaj od żułtego :( :x .Daje carob nut mam wonderful (A) i great z rocket town (A) i dalej mi wychodzi żółty :( :x :? :!: :!:
Moren

Post autor: Moren »

Do krzyżówki Wonderful i Great trzeba mieć trochę cierpliwości. Mi wyszły po około 15-20 próbach.
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Brayan pisze:wonderful (A) i great z rocket town (A)
Podszkol do klasy S -_____________-'..... I naucz sie pisać posty :/
fr3ak

Post autor: fr3ak »

mam podobny problem z wonderfulem i greatem z rocket town..... mam tylko zielonego.... nie zbuja nie chce mi wyjść niebieski.... tylko dzisiajszego dnia postanowiłem policzyć to..... na 50 prób wyszły mi tylko 4 zielone.... żadnego niebieskiego!!! drugie tyle prób przeprowadziłem wczoraj.... z podobnym skutkiem.... teraz się zaputuję.... WTF???? mój wonderful to klasa S, a great to klasa A... starałem się go podciągnąć do S ale nie dałem rady :/
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

fr3ak pisze:starałem się go podciągnąć do S ale nie dałem rady :/
Dasz,dasz - tylko cierpliwści i farta potrzeba...
fr3ak pisze:tylko dzisiajszego dnia postanowiłem policzyć to..... na 50 prób wyszły mi tylko 4 zielone...

To i tak nieźle :lol: :wink: Przy zabawie w hodowle potrzeba anielskiej cierpliwości - czasem i 100 prób nie wystarczy... Alternatywą jest zlapanie Good i sparzenie go z Great ;)
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

starałem się go podciągnąć do S ale nie dałem rady
Wladuj w niego nie skaczona liczbe greensow (stamina chyba zawsze idzie) i i jak bedziesz mial staminy na 999 to pol drogi jedziesz z "kolkiem" i da sie to wygrac.
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

mam pytanie po wygranym turnieju na battle square dostajemy TOSSUE czy ma to jakieś zastosowanie w grze :?: :?:

[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 15:58 ]
sorry TISSUE
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”