FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Można znaleźć również w Icicle i wygrać na wyścigach chocobo.Kimahri pisze:Znalesc w Northern Cavekarollo pisze:mam pytanie gdzie mozna znalezc/kupić hero drink i co to daje![]()
dobze pamietaszKimahri pisze:daje (nie jestem pewnien czy dobze pamietam) - Zwieksza umiejetnosci na walke.
Teraz moje pytanie. Iloma rakietami atakuje Cid w limicie Highwind (jeśli udało się komuś policzyć)?
mam pytanie gdzie mozna znależć/kupić ELIXIR
[ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 19:31 ]
błagam pomóżcie
wiem że zadawałem już to pytanie ale mam 2 chocobo female S i male A ale nie chce mi sie wychodować górski lub rzeczny chocobo karmie je carbo nut ale nic wychodzi zwykly.chyba musze znalezc inne chocobosy więc mam pytanie z jakiej lokacji i jakie chocobo są najlepsze do wychodowania górskiego i rzzecznego błagam pomóżcie

[ Dodano: Wto 04 Lip, 2006 19:31 ]
błagam pomóżcie

Można go co najwyżej ukraść/zdobyć po walce/zmorphować - kupić nie da radykarollo pisze:mam pytanie gdzie mozna znależć/kupić ELIXIR

Steal: Master Tonberry, Gighee, Iron Man
Win: Dark Dragon, Staniv
Morph: Vlakorados, Harpy, Tonberry
Doprowadź male do klasy S to się uda :] A tu: http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=44 masz wszystko ładnie napisane krok po kroku...karollo pisze:2 chocobo female S i male A ale nie chce mi sie wychodować górski lub rzeczny chocobo
Tantal, Curiel, Mimett, Reagan, Sylkis.Tobik pisze:Który z Greensów ulepsza "speed" chocobo? ...
...Bo Twój kuraczak ma zapewne już max Speeda i StaminyTobik pisze:Bo patrzą na poradnik hodowli na krypcie zaden wypisanych mi nie dodawał speeda...
A Mimett mojemu Great Chocobo wogóle nic nie robi...

Ostatnio zmieniony wt 04 lip, 2006 19:23 przez kwazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mala sugestia : ten topik powinien miec pod topiki tematyczne bo naprawde ciezko cokolwiek tu znalezc, caly czas widze pytania o chocobo( ja tez mam) i tych pytan jest coraz wiecej i wiecej bo nie mozna znalezc konkretnych informacji w konkretnym czasie nawet za pomoca "ctrl f".
Mam 2 zlote chocobosy klasy S (wykarmione sylkisami na max) z tych samych rodzicow, krzyzuje je i wychodzi nastepny zlotek ktorego tez karmie sylkisami na max (daje 65 sylkisow kazdemu choco) a speed to caly czas 147 km/h tak jak mamusia ;/. Nie wiem o co tu buega.Myslicie ze to ma cos zwiazek z prawdziwa genetyką ? tzn gdy dochodzi do krzyzowek bliskiej rodziny przejmowane sa cechy rodzinne i zadne inne ? to tyljko teoria
wydalem na ten chocobosowy interes juz pare milionow i czuje sie zdeka zawiedzionyze nie moge wygrac z tym czarnym (strusiem
)
Mam 2 zlote chocobosy klasy S (wykarmione sylkisami na max) z tych samych rodzicow, krzyzuje je i wychodzi nastepny zlotek ktorego tez karmie sylkisami na max (daje 65 sylkisow kazdemu choco) a speed to caly czas 147 km/h tak jak mamusia ;/. Nie wiem o co tu buega.Myslicie ze to ma cos zwiazek z prawdziwa genetyką ? tzn gdy dochodzi do krzyzowek bliskiej rodziny przejmowane sa cechy rodzinne i zadne inne ? to tyljko teoria

wydalem na ten chocobosowy interes juz pare milionow i czuje sie zdeka zawiedzionyze nie moge wygrac z tym czarnym (strusiem

Wiem że przy pisaniu oprzednich pytań trochę się ośmieszyłem, ale postaram się zmienić... :]
A teraz kolejne pytanie...
Czy z dwóch tych samy żółtych chocobosów może powstać niebieski i zielony? Bo mam Wonderful [s] i Great (rocket town) [A]... i męcze się by wychodować niebieskiego... z dziesięc razy mi wychodził ciągle zielony [m] lub żółty... co poradzicie mi?
A teraz kolejne pytanie...
Czy z dwóch tych samy żółtych chocobosów może powstać niebieski i zielony? Bo mam Wonderful [s] i Great (rocket town) [A]... i męcze się by wychodować niebieskiego... z dziesięc razy mi wychodził ciągle zielony [m] lub żółty... co poradzicie mi?