Podstawowy Rozszerzony
matma 96 92
polak 91
ang 100 79
niem 86
hist 82 66
Wot i wsio, w sumie to niezły ze mnie lingwista

Moderator: Moderatorzy
Bo Makbet to zuo ;] A śmiem mniemać że o nim pisałeś :D No ja sam w sumie nie wiem jakim cudem tyle zdobyłem ;]Jaco pisze:(wow, Boni, skąd Ty te 91 wyciągnąłeś O_O Ta matura z polaka i ten cały klucz są do bani
Wierz mi, z takimi wynikami to się na SGH dostaniesz. Chyba że wyskoczy jakiś element natury losowejBoni pisze:w sumie różnie z tym, ale cóż, obyś miał rację że mi starczy :D
Chylę czoła - wynik niebotyczny i nieosiągalny dla takiego matematycznego głąba jak jaJaco pisze:Matma: p 100%
Nie nie ;] Pisałem o Chłopach. O Makbecie pisałem na którejś z próbnych, więc nie chciało mi się znów _^_Boni pisze:Bo Makbet to zuo ;] A śmiem mniemać że o nim pisałeś
Boni pisze:ale 100% z matmy to ładny wynik, wielu miało kłopoty z podstawami a tu taki rodzynek, gratulacje
ThxGveir pisze:Chylę czoła - wynik niebotyczny i nieosiągalny dla takiego matematycznego głąba jak ja . Gratulacje!
Kod: Zaznacz cały
Isia fears immensely. Matura next year
Kod: Zaznacz cały
Isia, don't be afraid - fear is a mind killer. And there is nothing to be afraid of, trust me - been there, done that.
Można - i to spokojnie, zależy od podejścia i jakiego miało się nauczycielaBoni pisze:No nie wiem czy pisząc historię czy matmę na rozszerzonym można być wyluzowanym... zwłaszcza jak nie trafi się temat na maturze O_o'
Jedyny problem jaki zauważyłem, to to, że czasami nie chce się zalogować mimo poprawych danych - wywala do ekranu złego logowania i nir ruszysz się na milimetr, aż samo przejdzie. Problem pojawia się głównie w nocy o 1.00 tak do 3.00 - 4.00.kilmindaro pisze:Czy ma ktoś z Was konto pocztowe na o2? Jeśli tak, to czy też ostatnio Wam cała zawartość skrzynki znika, by pojawić się w najmniej opczekiwanym momencie?