Offtopiczalnia część 2

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

I po maturze :> Pozwolę sobie na podzieleniu się z wami moimi sukcesami :lol: ;]

Podstawowy Rozszerzony
matma 96 92
polak 91
ang 100 79
niem 86
hist 82 66

Wot i wsio, w sumie to niezły ze mnie lingwista :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Nieźle, nieźle - z dostaniem się na studia nie będziesz miał problemów, powiadam ci :D. Gratulacje zdanej matury - teraz na studiach będzie tylko zabawniej :P. Tylko czemu w zeszłym roku - my, rocznik eksperymentalno-czarnobylski musieliśmy przegrywać pod każdym względem z maturzystami ze starej matury, bo baaardzo ciekawie nam punktację ustawili :sad:?
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No w tym roku jest na odwrót, ci ze stara mają kłopoty ^^' Heh, takie jest życie ;]
Dzięki za gratki, mam nadzieję że na sgh sie dostane... byłoby fajnie :grin:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Z tymi wynikami nie powinieneś mieć problemów - chyba tylko na tej o niesamowicie wysokich wymaganiach, takich gdzie ludzie mający ze wszystkiego po 100 punktów się potrafią dostać (a znam takie przypadki).
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

no często olimpiady załatwiają sprawę ;) a takie 100% z matmy na maturze wg. mnie jest bardziej osiągalne niż na olimpiadzie wygrać... w sumie różnie z tym, ale cóż, obyś miał rację że mi starczy :D Teraz tylko czekac, zawieźć papierki, no i moze pójść gdzieś sobie at hoc.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Tp ja tez się pochwalę :]

Polak: p 57% r 43% (wow, Boni, skąd Ty te 91 wyciągnąłeś O_O Ta matura z polaka i ten cały klucz są do bani :/ )

Angol: p 100% r 72%

Matma: p 100% (nie wiem jakim cudem, imo pierwsze zadanie miałem całkiem źle, ale nie sprawdzałem ;P ) r 10% (ale my z LP nic rozszerzonego na lekcji nie braliśmy, więc nie miałem szans dostać więcej.... miałem w ogóle tego rozszerzonego nie brać :P )

Ogólnie jest git :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Jaco pisze:(wow, Boni, skąd Ty te 91 wyciągnąłeś O_O Ta matura z polaka i ten cały klucz są do bani
Bo Makbet to zuo ;] A śmiem mniemać że o nim pisałeś :D No ja sam w sumie nie wiem jakim cudem tyle zdobyłem ;]

ale 100% z matmy to ładny wynik, wielu miało kłopoty z podstawami a tu taki rodzynek, gratulacje :grin:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

No tu nie ma co się sprzeczać, 100% na maturce jest łatwiejsze, niż wygrać jakąś olimpiadę i to znacznie.
Boni pisze:w sumie różnie z tym, ale cóż, obyś miał rację że mi starczy :D
Wierz mi, z takimi wynikami to się na SGH dostaniesz. Chyba że wyskoczy jakiś element natury losowej :P.

[ Dodano: Wto 11 Lip, 2006 14:04 ]
Jaco pisze:Matma: p 100%
Chylę czoła - wynik niebotyczny i nieosiągalny dla takiego matematycznego głąba jak ja :shock:. Gratulacje!
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Boni pisze:Bo Makbet to zuo ;] A śmiem mniemać że o nim pisałeś
Nie nie ;] Pisałem o Chłopach. O Makbecie pisałem na którejś z próbnych, więc nie chciało mi się znów _^_
Boni pisze:ale 100% z matmy to ładny wynik, wielu miało kłopoty z podstawami a tu taki rodzynek, gratulacje
Gveir pisze:Chylę czoła - wynik niebotyczny i nieosiągalny dla takiego matematycznego głąba jak ja . Gratulacje!
Thx ;)
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

Miło, że mnie pocieszacie, chłopaki...

Kod: Zaznacz cały

Isia fears immensely. Matura next year
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Azali pocieszamy, pocieszamy :D. Nic trudnego, idziesz i piszesz, a martwisz się dopiero na ogłoszeniu wyników, bo testy są tak skonstruowane, że tylko wprzydaku tych z języków obcych masz jakąkolwiek pewność, że napisałeś/aś dobrze :wink:. A na poważnie - nie jest trudno, jest łatwo i w sumie bezstresowo (zależy od nauczycieli na sali), nie ma co się dołować, mam to za sobą i z perspektywy czasu widzę, że zabawa jest na studiach, gdzie większość egzaminów łyka maturę na przystawkę...

Kod: Zaznacz cały

Isia, don't be afraid - fear is a mind killer. And there is nothing to be afraid of, trust me - been there, done that.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No nie wiem czy pisząc historię czy matmę na rozszerzonym można być wyluzowanym... zwłaszcza jak nie trafi się temat na maturze O_o'

Ale Isia, to fakt, że często strach jest przesadny, będzie gitowo, skoro ja zdałem to Ty tym bardziej :D
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Boni pisze:No nie wiem czy pisząc historię czy matmę na rozszerzonym można być wyluzowanym... zwłaszcza jak nie trafi się temat na maturze O_o'
Można - i to spokojnie, zależy od podejścia i jakiego miało się nauczyciela :). Miałem takiego polniste, który jak nas przygotował, to nie baliśmy się *żadnego* tematu :D. A rozszerzona hista łatwa była rok temu - jedne głópie pytanie brzmiało mnie więcej: "Narysuj trasę pociągu towarowego na mapie Polski z okresu międzywojennego kursującego z A do B i napisz dokąd jechał pociąg jadący z A w latach ****". Kumpel zostawił na koniec, napisał "Na księżyc" i oddał :D.
kilmindaro pisze:Czy ma ktoś z Was konto pocztowe na o2? Jeśli tak, to czy też ostatnio Wam cała zawartość skrzynki znika, by pojawić się w najmniej opczekiwanym momencie?
Jedyny problem jaki zauważyłem, to to, że czasami nie chce się zalogować mimo poprawych danych - wywala do ekranu złego logowania i nir ruszysz się na milimetr, aż samo przejdzie. Problem pojawia się głównie w nocy o 1.00 tak do 3.00 - 4.00.
Ostatnio zmieniony śr 12 lip, 2006 21:52 przez Gveir, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Isia
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Isia »

"Fear is a little death - I can face it" Dzięki, chłopaki.
(pure abstraction mode) Panie Celniku - przelazłam granicę, haha! (end)
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Jak zapisujesz (jpg?) to wybierasz jakość. Im mniejsza tym mniej zajmuje. Chcesz zrobić ava? Obrazek ma 130x130? Czasami pomaga wklejenie do painta i zapisanie za jego pomocą, Zwykle pliki takich wielkości nie mają więcej niż 20kB.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”