Smutno mi się na sercu robi kiedy widzę, jak kolejna młoda polska dusza zostaje sprzedana eskimoskim tyranom za puszkę coca-coliCePeN pisze:Kilku userów stworzyło tajne forum aby pośmiać się z innych użytkowników, zakładali fałszywe nicki i wypowiadali się niby ich stylem, ale że ostatnimi czasy na forum obyło się bez żadnych skandali postanowili się ujawnić* aby stworzyć nowy skandal i cieszyć się reakcją wyśmianych. Ich plan prawie się powiódł tylko że to już stało się nudne... wejdę na to forum i nie zobaczę nic czego już nie mógł bym się po nich spodziewać, w sumie pokazali jak potrafią być żałośni i nie widzę powodu aby tam dalej zaglądać. Podejrzewam że po pewnym czasie to im też się znudzi.... to tylko nastolatki z burzą hormonów - dorosną - zrozumieją. Ja zrozumiałem po PW od Grzybka [ GZO you are so smart :* ], nie ma się czym przejmować to tylko net i za przeproszeniem w dupie mam co o mnie myśla bo tak naprawdę nie znają mnie.
*Odnośnie ujawniania się - dark nie wiem jak znalazłeś tego linka bo UNO miał rację google nie wypluwa linka do tego forum nawet jeśli wpiszesz frazę "devot" to i tak odeśle cię do katalogu serwera "mojeforum.net" i tam ew. trzeba by się dokopywać do tego forum, odpadają również nicki rzekomych osób bo google i po takiej frazie nie wypluje linka. Umiem szukać w googlach i znalazłem niejeden raz coś co trudno było znaleźć innym, ale tobie po prostu nie wierze.
Offtopiczalnia część 2
Moderator: Moderatorzy
- kilmindaro
- Cactuar
- Posty: 537
- Rejestracja: pn 18 cze, 2007 21:39
- Lokalizacja: Terra
Ej wiecie co spójrzcie na mnie, na tym ich forum sami widzicie kogo ze mnie zrobili i nie przejmuje się tym, ważne to jest aby mieć dystans do siebie.
Przyznaje, że przez to to jakoś mi wstyd?? No tak to to, bo niektórzy mogą pomyśleć, że brałem udział w tej masowej orgii po naszym pięknym języku wielkiej krypcie i userach , ale jednak nie mam z tym nic wspólnego bo gdy oni robili sobie parodie Krypty ja jeździłem na Windserfingu i opalałem się w Egipcie.
HI StickMan.
Przyznaje, że przez to to jakoś mi wstyd?? No tak to to, bo niektórzy mogą pomyśleć, że brałem udział w tej masowej orgii po naszym pięknym języku wielkiej krypcie i userach , ale jednak nie mam z tym nic wspólnego bo gdy oni robili sobie parodie Krypty ja jeździłem na Windserfingu i opalałem się w Egipcie.
HI StickMan.
Zrób to, ty kupko patyczków/cygarze/pulpeciku.Diann pisze:Jestem ciekawy jkaie jeszcze cuda można uczynic z postami. Kiedyś muszę się przekonac
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Dasz mi coś w zamian?Ababeb pisze: Zrób to, ty kupko patyczków/cygarze/pulpeciku.
A to coś z zupełnie innej beczki. Dla niektórych może się wydawać niesmaczne, ale to jest naprawdę oryginalne.
Kto nie chce niech nie patrzy.
Kod: Zaznacz cały
BEER ROASTED CAT
1 cat cut into roast
1 can of Campbell's Cream of Mushroom soup
1 cube of beef bouillon
1 clove of garlic
1 Fine Irish Stout
Cover and soak cat roast in salt water for 24 hours. Drain water and then cover and soak in beer for 6 hours. Drain and place in crock pot with your cans of soup. Add a clove of garlic, and a cube of beef bouillon. If you start to slow cook your cat in the morning with your George Foreman Cooker (or it's ilk), you'll have finely cooked feline in time for supper.
If a slow cooker is not available, a cat can be baked at 350 degrees for 2-3 hours in a conventional oven and still come out pretty good. Beer Roasted Cat is fantastic served with mashed potatoes, collard greens, and fresh, homemade egg rolls. When planning a full meal just remember- cat is a course best served hot!
Kod: Zaznacz cały
Hot Dog
1. Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego psa.
2. Podcinamy gardziołko bagnetem.
3. Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4. Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5. Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako przynęta na następnego.
6. Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy rowerowe
7. Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia. Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i schłodzonym bimbrem.
- kilmindaro
- Cactuar
- Posty: 537
- Rejestracja: pn 18 cze, 2007 21:39
- Lokalizacja: Terra
- kilmindaro
- Cactuar
- Posty: 537
- Rejestracja: pn 18 cze, 2007 21:39
- Lokalizacja: Terra
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Posty: 4619
- Rejestracja: pn 20 gru, 2004 20:07
- Lokalizacja: Gotham