Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
Cóż, jak tylko zaczałem grać w FF, to zaczynałem dzielić postacie na lepsze i gorsze. Podoba mi się charakter Squalla. Z kolei interesującą postacią jest Aeris. Lubie też Cait Sitha, rozbawił mnie porządnie, jednak szkoda że był podstawionym szpiegiem. Jednak moją naj naj postacią, podobającą mi się w każdym calu (nie wiem dlaczego) jest Edea Kramer, a jej imienia nie wziąłem ytlko dlatego że jest żeńskie.
Zdecydowanie Cloud za jego sposób bycia, na początku taki "mam to gdzieś, gdzie moja forsa"
a potem w miarę rozwoju fabuły przystaje do ekipy "LAWINY" 
Na drugim miejscu, nieznacznie za Cloudem jest Squall... Co tutaj wyjaśniać
Miał fajną bliznę po gunbladzie
No i oczywiście charakter, a ten nie da się ukryć masakrycznie olewczy :D
No i Vincent Valentine. Jego za to, że się pojawił :D Taki mroczny małomówny bohater. Fajna postać. Dobrze że wyszło FFVII: DoC tam można kolegę Vincenta lepiej poznać
Aha apropos FFIX nie wydaje się wam że była trochę mdława
Mnie jakoś nie przypadła do gustu... Jak dla mnie najgorsza z fajnali VII - XII, postaci takie se najśmieszniejszy był oczywiście Steiner :D te jego teksty i bieganie w tym blaszaku :D Kupa śmiechu :D:D:D

Na drugim miejscu, nieznacznie za Cloudem jest Squall... Co tutaj wyjaśniać

No i Vincent Valentine. Jego za to, że się pojawił :D Taki mroczny małomówny bohater. Fajna postać. Dobrze że wyszło FFVII: DoC tam można kolegę Vincenta lepiej poznać

Aha apropos FFIX nie wydaje się wam że była trochę mdława

Moją ulubioną postacią jest ... właściwie to nie wiem kto, Cloud czy Squall? Cloud za tą jego waleczność i spoko mieczyk i olewatorstwo na początku gry. Squall to typowy lider drużyny ma fajnego gunblade`a i trudny charakter.
PS: A tak w ogóle to w którym momencie w ff8 dowiadujemy się czarno na białym że
A mnie przypadła jest ciekawa wciągająca ma fajny klimat. Co do Zidana to nie jest moim ulubieńcem ale na głównego bohatera dziewiątki nadaje się najlepiej. No i w końcu Kuja i jego megalomania... Tak jak Cloud i Squall jest na pierwszym miejscu razem z Sephirothem wśród tych złych :DVenom pisze:Aha apropos FFIX nie wydaje się wam że była trochę mdławaMnie jakoś nie przypadła do gustu...
PS: A tak w ogóle to w którym momencie w ff8 dowiadujemy się czarno na białym że
Kod: Zaznacz cały
Squall jest synem Laguny??
Ostatnio zmieniony ndz 12 sie, 2007 11:05 przez Jamal, łącznie zmieniany 1 raz.
ކ‡ˆ„ÚÝ.= +,ô˙řööůűú÷óůý%
Czarno na białym to nie wiem, ja się domyśliłem z tego co powiedziała Ellone przy pierwszym spotkaniu ze Squallem.PS: A tak w ogóle to w którym momencie w ff8 dowiadujemy się czarno na białym żeKod: Zaznacz cały
Squall jest synem Laguny??
Zajebiozo char to wiadomo Sephiroth, no i oczywiście Jecht jak tu go nie lubić. Auron też spoko.
Ostatnio zmieniony ndz 12 sie, 2007 11:10 przez Jecht Shot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
O tyle o ileJamal pisze:Kod: Zaznacz cały
PS: A tak w ogóle to w którym momencie w ff8 dowiadujemy się czarno na białym że Kod: Squall jest synem Laguny??
Kod: Zaznacz cały
Rinoa jest Ultimecią
glamorous vamp
Cóż, słynny dialog na Ragnarok'u kiedy to Kiros i Ward (choć tylko niemo) wyrażają swoje zdanie o podobieństwu Squall'a do ojca raczej mnie przekonuje w tym wypadku. Chociaż Square i tak mogło zrobić nawet bardziej ukryte/niejasne jak to ma w zwyczaju.Boni pisze:o tyle korelacja Squalla i Laguny wydaje się być nieco dziwna. Ramy czasowe, podłoże psychologiczne... i dunno...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
FF VII
Cloud - Za jego miecz i fryzurkę ^^
Tifa - W gruncie rzeczy za wygląd i charakter
Cid - Za charakter i odzywki typu "%$&^".
Red XIII - Za całokształt
Sephiroth - Zdecydowanie najlepszy czarny charakter, no i ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga ^^
FF VIII
Squall - Za jego aspołeczność, fryzurkę i bliznę
Rinoa - Ma w sobie ten naturalny entuzjazm i gotowość do robienia w imię tego, w co wierzy.
Zell - Za tyle niesamowicie śmiesznych sytuacji i jego taką niezdarność połączoną z bohaterstwem i szlachetnością
FF IX
Zidane - Lubię go ze względu na jego naturę kobieciarza, oraz za "śmieszność" tej postaci.
Garnet - Za dzielność, czułość i pomocną dłoń
Vivi - Ma w sobie coś niepowtarzalnego, taką mieszankę charakteru i mocy
Cloud - Za jego miecz i fryzurkę ^^
Tifa - W gruncie rzeczy za wygląd i charakter

Cid - Za charakter i odzywki typu "%$&^".
Red XIII - Za całokształt

Sephiroth - Zdecydowanie najlepszy czarny charakter, no i ma w sobie to coś, co mnie do niego przyciąga ^^
FF VIII
Squall - Za jego aspołeczność, fryzurkę i bliznę

Rinoa - Ma w sobie ten naturalny entuzjazm i gotowość do robienia w imię tego, w co wierzy.
Zell - Za tyle niesamowicie śmiesznych sytuacji i jego taką niezdarność połączoną z bohaterstwem i szlachetnością

FF IX
Zidane - Lubię go ze względu na jego naturę kobieciarza, oraz za "śmieszność" tej postaci.
Garnet - Za dzielność, czułość i pomocną dłoń

Vivi - Ma w sobie coś niepowtarzalnego, taką mieszankę charakteru i mocy

I właśnie dlatego napisałam śmiesznym w "" ;]Gveir pisze:Ale problem w tym, że on jest śmieszny inaczejTifa pisze:Zidane - Lubię go ze względu na jego naturę kobieciarza, oraz za "śmieszność" tej postaci.
Być może i był. Osobiście nie podoba mi się typ urody jaki preferuje Irvine ;]Gveir pisze:a kobieciarzem >9000 lepszym był Irvine. Do tego znacznie bardziej przystojnym ;]
FFVII:
Tifa - tak jak napisala Tifa za wyglad i charakter xD
Sephiroth - lubie czarne charakterki
FFVIII:
Zell - To jest najfajniejsza postac z calej serii ff i zeby mi sie tu nie sprzeciwiac
Selphie - poprostu (w pozytywnym znaczeniu) slodka idiotka
Seifer - poprostu lubie takie charaktery
Edea - Ahhh.. ta mrocznosc
FFIX:
Eiko - zadziwiajaca
Tifa - tak jak napisala Tifa za wyglad i charakter xD
Sephiroth - lubie czarne charakterki

FFVIII:
Zell - To jest najfajniejsza postac z calej serii ff i zeby mi sie tu nie sprzeciwiac
Selphie - poprostu (w pozytywnym znaczeniu) slodka idiotka
Seifer - poprostu lubie takie charaktery
Edea - Ahhh.. ta mrocznosc
FFIX:
Eiko - zadziwiajaca