Oczywiście, że nie. Tak samo jak nie ma FFIX, FFX ani FFX-2. FFXI jest na PCniejestem w temacie i zupelnie niewiem wiec sie pytam czy FF12 bedzie na PC??

Moderator: Moderatorzy
Oczywiście, że nie. Tak samo jak nie ma FFIX, FFX ani FFX-2. FFXI jest na PCniejestem w temacie i zupelnie niewiem wiec sie pytam czy FF12 bedzie na PC??
Ossu sensei Yubari! To siem więcej nie powtórzy!Go Go Yubari pisze:Iz. bądź bardziej wyrozumiały dla niedoinformowanego kolegi n
Chwilowo premiera w Japonii jest planowana na wiosnę 2006.ariel pisze:Kiedy ma wyjść FF XII
Poczytaj temat, przejrzyj nowy Neo+ lub poszukaj w internecie i obejrzyj trailery.ariel pisze:ak to mniej więcej ma wyglądać :]
emulatory to są, nie ma tylko maszyny ktora pociągnela by emulator + rom czyli jednym slowem emu mozesz miec ale w nic sobie na nim nie zagrasz :D.Go Go Yubari pisze: - emulatora PS2 nie ma i raczej szybko nie będzie, więc na emulację też nie masz co liczyć. :D
Pikselowata grafika z PSX przywodzi na mysl tyle wspomnień z FF7,8,czy 9Coco pisze:nawet grafika mi sie nie podoba n (nie moja wina, ze ja wole ta z FF7 albo 8 Laughing )
Zidane jest w porządku, ale w połączeniu z Tidusem byłby baardzo ciężkostrawny :D Oby Vaan był kimś pokroju Clouda, lub Squalla.Sephiria pisze:taka hybryda Zidane'a z... Tidusem (bleee)
zaden kims tam..tylko eee...whatever :]Boni pisze:Swoją drogą nigdyś widziałem ciekawego screena z Vaanem z bardzo białym pomieszczeniu wraz z kimś tam
wlasnie tesknie za tym naciskaniem X na dialogach :D ..<moze dlatego tak mi sie teraz spodobalo suikoden 3 gdzie tylko teksty w rameczkach sa:P>Ivy pisze:heh, sama czasem odczuwam w FFX brak dymków z tekstem czytanym, zamiast głosu takiego chociażby Tidusa