Matko, a jak możesz to oceniać, skoro nawet ani jednej walki tak nie rozegrałaś? Jakie masz podstawy i argumenty, zeby od razu stwierdzać, ze beznadziejny?Kermi pisze:Ech... system walki faktycznie - beznadziejny...
Matko boska. Gry nie ma, a tu juz niektórzy, że trudno, że zła etc. -_-'Kermi pisze:No, ale... trudno...
hau hau...Kermi pisze:mi się wydaje, że FF schodzi powoli na psy...
O matko i to takie straszne? Ja ostatnio napaliłam się na FF11. Nie chcesz, nie bulisz co miesiąc, ale tez nie masz gry bez końca i nie nawiązujesz znajomości z ludźmi z całego świata za pomoca gry. Nie można dawać jako minusa samego faktu, ze gra jest Online...Kermi pisze:FFXI wyszła tylko w sieci
Tak, ale do tego trzeba specjalnego "czegoś" do PS2, żeby grac przez neta, bo dalej to jest gra Online. I dalej płaci się co miesiąc.Kermi pisze:(zresztą ostatnio słyszałam, że ma wyjsć w końcu też na PS2)
a) Każdy Final jest inny. Dzięki temu chce się grac. Nie mogą wszystkie być jak FF7, FF9 etc. Dzięki temu, ze są różnorodne, nie są nudne i monotonne...Nawet głupie FFX-2 było inne. Jak się firma nie rozwija lub nie zmienia to stoi w miejscu, a w rezultacie cofa się. Może Ci to pasować lub nie. Możesz kupic grę lub nie. Twój wybór, ale SE się rozwija. Tak samo jak nie moze wypuszczać gier graficznie w stylu FF7, tak samo musi zmieniać sposób levelowania itp. Prosty i logiczny rozwój.Kermi pisze:a teraz w tym FFXII nie dość, ze przekładają premierę od roku już prawie to jeszcze zapowiada się zupełnie inny Final niż znaliśmy poprzednio...
b) Przekładaja, ale to może być lepiej dla gry. Dopracują, dopieszczą, doszlifują. Ja tez przełożyłam premierę (khe) FFF na wrzesień i dzięki temu gra będzie ciekawsza.
Jak nie wiesz to co pisałaś wcześniej? Dokładnie widac co myslisz. Że skiepscili FF12, że bedzie do bani, bo będzie inny niż pozostałe etc. Ja to tak odbieram. A będzie to tak samo inny final jak inny jest FFX od gier wcześniejszych. Naturalna kolej rzeczy i marudzeniena pół roku przed premiera gry, ze system jest beznadziejny, jest chore. Najpierw zagraj, potem oceń. Dzizas Krajst.Kermi pisze:Ech... Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć...