Przyzwanie i zniknięcie było w 7-mce i niżej oraz 9-tce, w ósemce czekałeś aż pasek dojdzie do 0 i wtedy GF się pojawi, zaś w FFX było Zoo spuszczone ze smyczy. Osobiście wole połączenie FF7 z FF 8 - przyzywamy BEZ czekania i odchodzą, a w menu nadzorujemy ich rozwój, byle żadnych Summonów spuszczonych ze smyczy, na pierwszym spacerze.(nie mówie o czekaniu na summona tylko o przyzwaniu go i zniknięciu)
Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ale co to za przyjemność z summona gdy tylko się pojawia i znikaSephiria pisze:Zoo spuszczone ze smyczy

To równie dobrze możemy zrobić FF, gdzie głównymi postaciami są tylko Summony - wyjdzie na to samo, a swoją drogą byłoby to jakieś nowum w FF. W każdym razie trzeba postawić pewną granicę - albo są postacie i wspierające ich Summony lub same samodzielne Summony, w każdym razie na pewno nie ten kicz, co FFX.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
i dobrze :D juz sie niecierpliwiepostawicna serie KH (jee )
to bede musiala zbierac na dwie gry w jednym rokuVaan pisze:Ja na bank bym stawiał coś koło lato 2006 Europa
oby grafika nie byla lepsza od gry (jesli o to chodzi)Darios2 pisze:Oglądając te animacje trzeba przyznać że się postarali.
troche by to glupio wygladaloLady Luck pisze:Tylko mogliby tym razem po prostu summonem zastępować osobę, która go wzywała, a nie całą drużynę.

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Dobrze rozumujesz, ale dobrze by było gdyby jakiś przywołany summon latał se po planszy (oczywiście nie bezmyślnie) a w krytycznych sytuacjach mógł leczyć naszą drużynę, lub gdy tego zapragniemy przełanczamy z członka drużyny na chwile na tego summona i podleczmy się gdy jest to potrzebne.. bądz inne parenty :D to mi się podoba tak jak w KH co Bambi latał po planszy i nas wspierał (minus że latał bezmyślnieSephiria pisze:albo są postacie i wspierające ich Summony lub same samodzielne Summony,

Z przyzwania Bahamuta można się dowiedzieć, że odrazu czymś strzela
(Mega Flare) - pewnie będzie to tak, że będzie można zauważyć jego animacje i potem jakiś promien na wrogu (i na naszych co się na wroga wpieprz**a
.. ale oberwie się potworkowi :D )
Ale skoro mamy w tym FF12 widoczne ATB to czemu nie czekać na tego summona? Mi tam nawet to pasuje ^^ ... uch.. czuje, że nie zrozumiecie o co mi chodzi

Ale skoro mamy w tym FF12 widoczne ATB to czemu nie czekać na tego summona? Mi tam nawet to pasuje ^^ ... uch.. czuje, że nie zrozumiecie o co mi chodzi
Gamertag: Szalony Szkot
To tak że atak summona będzie oddziaływał na jakiś obszar odległość, a ci co stoją troche dalej nawet nic nie oberwą (to napewno :D ) , no ciekawe czy będzie trzeba czekać na summony, oby nieThompson pisze:(Mega Flare) - pewnie będzie to tak, że będzie można zauważyć jego animacje i potem jakiś promien na wrogu

Przy compatibility 990-1000, oczekiwanie na przywołanie trwa 1-2 sekundy. Odpowiednie korzystanie z GFów, bez przedmiotów podnoszących zgodność, potrafi zapewnić 1000 compatilibility z kilkoma GFami na raz. Nie jest to rzecz łatwa, ale możliwa.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)