Final Fantasy XII
Moderator: Moderatorzy
mowilem o glownym watku fabularnym. jezeli mnie pamiec nie myli, to FFVII konczylo sie conajmniej po okolo 90h. questy sa fajne, ale podazanie glowna sciezka tez jest ciekawe.malkav giera jest krotka dla malo ambitnych graczy
tu sie z toba zgadzamdla takich jak ludzie tutaj na forum sa dark aeony i monster arena
ja mam luck u tidusa powyzej 100, a magic nie nabijam ze wzgledu na ciezkie zdobycie magic sphere. evasion,defense,strenght,agility,magic defense. najwazniejsze parametry(luck +120 wystarcza). MP na 999 przydaje sie bardzo. szczegolnie ze wy, w wersji PAL macie quick hit za 36MP, a nie tak jak ja za 12

byc moze mad, jak przechodzilem FFVII to mlody bylem i glupiBzdury totalne - dwa razy konczylem przy ok. 60h - mozna szybciej

jezeli tak uwazasz...Imo MP wlasciwie jest nie potrzebne (ja mam dlatego, zeby ladnie wygladalo ^^) Three Stars na poczatku walki i po klopocie
..... to moze nie oplaca sie w ogole pakowac zadnych parametrow, bo zawsze sa stamina tonic, sheer, aim i inne? a tak powaznie, to chyba MP 999 nie stanowi problemu- jezeli sie obejdzie caly sphere grid bez zadnych mp sphere to ma sie 999 bez najmniejszego problemu.malkav jeszcze nie dodales accurancy bez tego tez ani rusz