GGY: Argumentów brak...
Moderator: Moderatorzy
Jak brak? Napisał przecież, że fajnie wygląda! I nawet rozwinął tę myśl! Jest sporo osób które dają a siebie o wiele mniej przy wypowiedziachVeggo pisze:Moim ulubionym GF jest GilgameshFajnei wyglada , taki podrozujacy wojoenik , to moj nr, 1
a Odin nr. 2
GGY: Argumentów brak...
no brak... ja tutaj nie widzę za bardzo argumentów. Się chłopak wysilił...Raziel pisze:Jak brak? Napisał przecież, że fajnie wygląda! I nawet rozwinął tę myśl!
hmmm niezwykle ciekawe zdanie... hmmm tylko szkoda, że go nie rozumiemRaziel pisze:Jest sporo osób które dają a siebie o wiele mniej przy wypowiedziach![]()
Brothers jak dla mnie to buraki. Bardzo rzadko z nich korzystałem, za długi ten filmik wprowadzający mająRaziel pisze:A tak swoją drogą to zdziwiło mnie, że nikt nie głosuje na Brothers!
ok mam screena, ale to nie Odin mi się ciągle pojawiał podczas walki, tylko głupi Gilgamesh i jego genialny cios Excalipoor... który zabiera 1hp... geniusz po prostu. Odin pojawiał mi się zatem podczas walki z Ultimą :] a nie OmegąRaziel pisze:yyyyyy my mówimy o FF8? W dziewiątce miał tendencje do pudłowania ale w 8. Sporo grałem w FF8 i nie przypominam sobie by mi spudłował. Na bossów (np Omega) mi nigdy nie wychodził.
Oj to mnie teraz zadziwiłeś
EDIT:
Cytat z krypty:
Cytat:
Inne informacje: Pojawia się losowo na początku bitwy z każdym przeciwnikiem - jedynie bossowie mogą być spokojni. Zantetsuken to potężne uderzenie, które połowi przeciwników - gdy zobaczysz ten napis na górze ekranu - bitwa skończona.
Więc chyba jednak coś ci się pomyliło
O widzisz o taki zdjęcie chciał bym zobaczyć! Bo mniemam, że było "miss".Gagarin pisze:Odin pojawiał mi się zatem podczas walki z Ultimą :]
Ale on i tak ma przebłyski ;] Czasem dostawał u mnie perfidnego berserka na Malboro i Ruby Dragon - dosłownie nie mogłem zacząć walki z nimi, żeby się nie pojawił i nie huknął z Zantetsuken'a... A Odin (kiedy jeszcze był) się na nich za często nie pojawiał z kolei. A powiedz, ile razy kląłeś jak zobaczyłeś Excalipoor, zamiast Zantetsuken?Gagarin pisze:ok mam screena, ale to nie Odin mi się ciągle pojawiał podczas walki, tylko głupi Gilgamesh i jego genialny cios Excalipoor... który zabiera 1hp... geniusz po prostu. Odin pojawiał mi się zatem podczas walki z Ultimą :] a nie Omegą![]()
Chyba wystawiłbym ołtarzyk Finalowi w którym Malboro byłby summonem... ^^"Raziel pisze:Taki własny Marbolo.
No coś by jeszcze wypadało napisaćsql_l7 pisze:Ja oczywiście głosuję na Diablosa. Świetny GF, spoko wygląd i ciekawy atak. Czego chcieć więcej... ?
Z tego co wiem relatywna trudność wzrasta wraz z lv postaci. Ja zabijałem Diablosa bez większego trudu. Draw..::PHOENIX::.. pisze:Równie fajne jest to, że gdy na 1 CD dostajemy Magical Lamb nie jest to równoznaczne z otrzymaniem Diablosa.
Nie koniecznie, Diablos jest łatwiejszy jak ma się niższy level, ale i tak tródno jest go pokonać. Co do demi.....nie zawsze da się go wydrawować.....a później nie zadaje żadnych obrażeń.Boni pisze:Z tego co wiem relatywna trudność wzrasta wraz z lv postaci. Ja zabijałem Diablosa bez większego trudu. Draw Demi. Magic Demi. Diablos Curaga na Ally. Nic trudnego