Niestety teraz mało książek (dobrych) kosztuje mniej nież 20...Bonifacy_i_zdun pisze:jakieś drogawe... 20 zyga nie starczyło

Moderator: Moderatorzy
ciekawe ^_^ zapamietam sobie ta pozycjeIvy pisze:Nie ma długich kłów, którymi przeszywa szyje ponętniych dziewic- za pomoca "żądła" znajdujacego sie pod językiem wysysa krew z homoseksualistów w parkach, bo, jak ,mówi, są łatwym łupem...
ja na allegro nawet za 2 zl widzialamBonifacy_i_zdun pisze:Właśnie widziałem w księgarni super wydanie Draculi Stockera... hieh... jakieś drogawe... 20 zyga nie starczyło
Czyżbyś książek nie oddawał w terminie..?Bonifacy_i_zdun pisze:Taaa a szczególnie jeśli tam ciebie nie lubią
Oj, trzeba... Poza tym wolę mieć jakąś książkę dla siebie, kiedy mogę ją czytać w takim tempie, w jakim chcę, nie muszę się martwić o termin oddawania... i nie muszę się zastanawiać, od czego jest ta wielka plama na jednej ze stron... heh...Garnet pisze:biblioteki..czasem tzreba miec do nich cierpliwosc..
To jest tak: książki przetrzymuję przez długi okres czasu i najczęściej te dobre, bo nie chcę oddawać nieprzeczytanych, bo potem ich już nie zobaczę, z drugiej strony jednak nie są wyciągane konsekwencje wobec mnie gdyż pracowałem/występowałem na rzecz publicznej biblioteki... heh i co mają zrobić :DLady Luck pisze: Czyżbyś książek nie oddawał w terminie..?