ja mam informacje ze prawdopodobnie w 2005 roku w polsce bedzie zalegly ozzfest ktory mial byc w tym roku ale zostal odwolany i wystapia : black sabbath slipknot

Moderator: Moderatorzy
No widzisz mam ten sam problem - Rammstein tez gdzies na Slask jedzie, Metallica tez w Chorzowie grala jak juz mowiles! ja nie wiem czy oni nie moga sie rzucic na samolot do Warszawyqr** dlaczego te przeklete Katowice !!! Za Metallice sie obraziłem ale za Systema glowy polecą A do Gdyni jakieś Pinki i cyprysowe wzgórza przyjeżdżają
metallice i gunsow tez nie lubisz?wymieniles wszystkie piosenki ktorych nienawidze ale moze innym sie spodobaja
Tyle tylko, że bez tych "stylowych dziadków: nie byłoby muzyki za którą dziś tak przepadasz. Fakt, że Metallica już nie ta, a Guns 'n ' Roses już dawno nie ma, ale te kapele wytyczyły szlaki, którymi twoi ulubieńcy się przebijają. A tak na marginesie, czy nie uderzyło cię to, że zgrywasz wielkiego fana metallu, a ponad połowa zespolów, które podałeś to czysta komercha? Papa Roach - ewidentnie widać, Limp Bizkit niestety to samo(a szkoda, bo Fred był dobry). Slipknot bardzo się do tego zbliża - jak porównam pierwszą płytę do ich obecnej, to poszli w stronę "Soft". Podobnie jest z Soad - też ledwo ledwo balansuje na tej granicy, jeśli już się nie stał(chociażby ich "BOOM", kiedy bycie antybuszowskim było bardzo trendy).niewiecodobre pisze: nie lubie bo to taki stylowy rock dziadkow a ja wole nowoczesny hardcore