a zreszta

Moderator: Moderatorzy
hmm..nawet a czy soad to jakas wyzsza szkola grania?? a obecna metallica rowniez nei zachwyca < mnie>Kermi pisze:Nawet takie SOAD czy Metallica'ę...
Hmmm... Wydaje mi się, że SOAD i Metallica to już bardziej metal, też ich za bardzo nie lubię... tak tylko podałam przykład... A czekaj... No to na Cradle of Filth też powiesz, że to pop?Garnet pisze:hmm..nawet a czy soad to jakas wyzsza szkola grania?? a obecna metallica rowniez nei zachwyca < mnie>
Ja też nie... Ale to fajnie wygląda moim zdaniem... ^^Garnet pisze:co do obroz na szyji...sa pewne limity i dobudy bym tego nei ubrala ^^
Coś sugerujesz?Garnet pisze: ..wlasnie wszedzie sa chyba jakies granice...
pop metalowy :D :DKermi pisze:czekaj... No to na Cradle of Filth też powiesz, że to pop? n
czy sugeruje..hmm..sugeruej to ze takei obrozki swietnei sparwdzaja sie na imprezach :D < dobra sama czasem lubie ubrac latexowe spodnie do budy o.O ...Kermi pisze:Coś sugerujesz? Confused
Potrafi też sama się wypowiedzieć :DAshramus pisze:Pamietaj ze Garnet jest 'true' dark i wszystkie popierdulki popistyczno love metalowe zgarnia do jednego worka
No właśnie- muzyka dla tych, co niekoniecznie potrzebują naprawdę ciężkich brzmień- co w tym złego,że muzyka popularna- nie chcesz, nie słuchasz..to jest ta różnorodność..Garnet pisze:no dobra mozemy to inaczej nazwac-muzyka rozrywkowa n
Pop i komercja- kilka stylów w muzyce można by tu wrzucić- od disco do rocka.. i nie zawsze te określenia w stosunku do jakiegos zwespołu muszą mieć wydźwięk negatywny..Jak artysta stawia na robienie kariery w przemyśle rozrywkowym, to się do niego w pewnym sensie dostosowuje.Kermi pisze:No, ale chyba mocniejszy trochę ten pop... Niech będzie, ze rock, bo to na pewno nie ejst pop... pop to britney ( n ) czy taka aquilera... Ale nie Evanescence...
hmm..czyli gitarowe granie,wole elektorniczne wiec za duzo rozeznania tutaj nie mam ^^ < Lacri to jedyny,niepowtarzany zespol> no ale jesli z tych gitarowych etc to moze...strasze nagrania Theatre of Tragedy,3rd and Mortal,Macbeth,Qntal,,Sirenia,Tristania,The Sins of Thy Beloved,Arcana,Dead Can Dance,ostatnia plytka Theatre des Vampires jest tez duzo lagodniejsza..narazie te mi przychodza na myslIvy pisze:Garnet, zarzuć jeszcze jakiegoś fajnego zespoła n , ale takiego ładnego jak Lacrimosa albo Dark Sanctuary n
lubie death ale rock :]Jenov pisze:Może ktoś lubuje się w klimatach death/grind ??
Linkin Park też się zalicza do NU-METALU i Evanescence nie jest w żadnym wypadku NU-METALEM, to zwyczajny rock...pho3n1x pisze:Buahahaha... znawcaJenov pisze:Taki np. Evanescence itp. popierdółki należą do gatunku "new-metal",
Nu metal to np, KoRn a nie jakiś tam evanes-śmanes.
Linkin Park to boysband, a nie żaden nu metal..Kermi pisze:Linkin Park też się zalicza do NU-METALU