Gotyk & Metal
Moderator: Moderatorzy
- 
				pho3n1x
uczepiels sie wokaluBoni pisze:No, początek na pianinku ładny, potem skrzypce, no i ślicznie to wyszło ale po co potem ten pan zaczął śpiewać n Tilo czy jak mu tam było
 ..pewno przez to ze nasluchales sie muzyki klasycznej
  ..pewno przez to ze nasluchales sie muzyki klasycznej   
 a ciekawe skad to wiesz ^^ < a gdzie obecnie mieszkaja?Boni pisze:Ciekawostka:
Tilo-Szwajcaria
Ann-Finlandia
 >
>Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						Heh, ale jakoś tak muszę przyznać, że można się przyzwyczaić i coraz lepiej mi to idzie :DGarnet pisze:uczepiels sie wokalu Twisted Evil ..pewno przez to ze nasluchales sie muzyki klasycznej
E, tak w ogóle to trochę dziwnie się czuję słuchając czegoś innego niż to co do tej pory. To tak jak było w Roots Haleya... Niby to samo środowisko ziomków a jest inaczej... er whatever, niemniej jednak trza się otwierać na świat :D
Uszczknąłem nieco info ze skarbnicy mądrości.Garnet pisze:a ciekawe skad to wiesz ^^

Ohoho, tutaj się już nie zdradzę i sam pokombinuję :DGarnet pisze:a gdzie obecnie mieszkaja?
Tilo we Frankfurcie się urodził, ale gdzie mieszka- aj dont noł.
A Ann hmm.....
glamorous vamp
						^^ nio wlsnie o to chodzi...poszerzenie horyzontow nie jest wcale zle :] ...a tym bardziej takieBoni pisze:E, tak w ogóle to trochę dziwnie się czuję słuchając czegoś innego niż to co do tej pory. To tak jak było w Roots Haleya... Niby to samo środowisko ziomków a jest inaczej... er whatever, niemniej jednak trza się otwierać na świat
 ..kto wie mzoe keidys Boni...eee... whatever
 ..kto wie mzoe keidys Boni...eee... whatever   

heh pisalam ta szwajcarie gdyz praktycznie zaraz po urodzeniu tam sie jego rodzice przeprowadzili i tam tez pozostal jak do tej poryBoni pisze:Ohoho, tutaj się już nie zdradzę i sam pokombinuję n
Tilo we Frankfurcie się urodził, ale gdzie mieszka- aj dont noł.
A Ann hmm.....
 a Ann to mysle ze sie dolaczyla
 a Ann to mysle ze sie dolaczyla  < hmm....szwajcaria to mi sie kjarzy z takimi domkami w gorach :D
 < hmm....szwajcaria to mi sie kjarzy z takimi domkami w gorach :D  >
 >Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						To Ty tego nie wiesz na 100%? :DGarnet pisze:a Ann to mysle ze sie dolaczyla
Erm, to mogłoby tylko mieć miejsce, gdybym sam gdzieś mieszkał. Inaczej nie da rady.Garnet pisze:.kto wie mzoe keidys Boni...eee... whatever

[ Dodano: Sob 25 Cze, 2005 ]
Tak właściwie to się zastanawiam czy o tym samym myślimy, ale raczej tak

[ Dodano: Sob 25 Cze, 2005 ]
Je tam, to ja od razu to przecie napisałem ;] To po co pytanko było ;pGarnet pisze:heh pisalam ta szwajcarie gdyz praktycznie zaraz po urodzeniu tam sie jego rodzice przeprowadzili i tam tez pozostal jak do tej pory
glamorous vamp
						przeciez nie znam ich adresu zamieszkania ^^Boni pisze:To Ty tego nie wiesz na 100%?
nie znasz mojej matki :]]Boni pisze:Erm, to mogłoby tylko mieć miejsce, gdybym sam gdzieś mieszkał. Inaczej nie da rady.
anyway,ale fotki malice mizer znalazlam :D :D
http://host.picturewizard.com/2004-6/13 ... 745212.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v285/ ... school.jpg
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						- 
				pho3n1x
A czy ktoś lubi Mansona? Bo ja go uwielbiam. Jest na mojej liście TOP 10 na 2 miejscu! Na 1 jest PLACEBO. No cóż... na tenMetal Hammer Festiwal... nie wybieram się... po raz pierwszy o tym słyszę! Ech... ale mnie to by rodzice nawte nie puścili...   

"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
						"Pure Morning" PLACEBO
no tego nie mzona przegapic ! lacuna i w ogole! :] Ash zapewnial ze przyjezdza do miasta cieniapho3n1x pisze:Ktoś może się wybiera na Metal Hammer Festiwal 31 sierpnia ? ? Będzie m.in. KoRn i Lacuna Coil ! !

a lubiem ;]Kermi pisze:A czy ktoś lubi Mansona?
widzisz jakie forum jest przydatne:]Kermi pisze:po raz pierwszy o tym słyszę!
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						- 
				pho3n1x