Gotyk & Metal
Moderator: Moderatorzy
z huntera podoba mi sie szcegolnei keidy umierampho3n1x pisze:ehh dostałem wczoraj płytkę Huntera i muszę powiedzieć jedno... totalne dno. Nie polecam nikomu. Chłopaki mieli swego czasu jedną dobrą, nawet bardzo dobrą płytkę - Medeis, reszta to niestety cienizna. A nowa przekrawcza już wszelkie granice, zaczynając od tekstów, przez wokal (ze skopanymi wstawkami) na gitarach kończąć

zapomniales o teledyskach :]targaroth pisze:polecam Tool'a. swietny woklal swietna perkusja i swietne gitary... majstersztyk
tak,myslalam ze Ci sie ten spodobaBoni pisze:Cóż, ten wolnijszy, zaraz zaraz, jak mu tam było.... Hohelieb der Liebe or coś w ten deseń... Bardzo ciekawe :] Aha i wolniejsze kawałki są fajniejsze ;]

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
no tak,ten link Co ci dalam,kilkasz na inna okladke i wyskakuja piosenki z danje plyty...tlyko pamietaj ze udostepniaja od czasu do zcasu za free dana plyte,wiec tzreba polowac 
ale widze ze jednak ktos tu sie interesuje Lacri...to zamieszcze jeszcze pare fotek z ich pobytu/bo chyba wczesneij juz linka tu dalam do zdjec z koncertow/to teraz dam z dawania autografow < w glebi widac plakaty ktory tez mam na scianie :]>
< ..a jak sie dowiedzialam ze chodizli po kraku i bydzi po ulicy to..
>
to bylo piekne ^^

ale widze ze jednak ktos tu sie interesuje Lacri...to zamieszcze jeszcze pare fotek z ich pobytu/bo chyba wczesneij juz linka tu dalam do zdjec z koncertow/to teraz dam z dawania autografow < w glebi widac plakaty ktory tez mam na scianie :]>
< ..a jak sie dowiedzialam ze chodizli po kraku i bydzi po ulicy to..

to bylo piekne ^^

Właśnie dokładnie przesłuchałem Lacri i wiem już czego tu brakuje.
Wokal powinien iść nad muzyką, a tymczasem muzyka przysłania śpiew i... i to mi nie podoba siem. Przykładem może być Mercury z Queena gdzie to on prowadził muzykę. No czyli jedynym na razie minusem Lacri jest przysłonięcie wokalu muzyką. Nie wiem jak Wam, Tobie Garnet, ale wtedy ładniej by było. Niemniej jednak sama muzyka jest przystępna, ba nawet mojej mamie się spodobało
^^'
Wokal powinien iść nad muzyką, a tymczasem muzyka przysłania śpiew i... i to mi nie podoba siem. Przykładem może być Mercury z Queena gdzie to on prowadził muzykę. No czyli jedynym na razie minusem Lacri jest przysłonięcie wokalu muzyką. Nie wiem jak Wam, Tobie Garnet, ale wtedy ładniej by było. Niemniej jednak sama muzyka jest przystępna, ba nawet mojej mamie się spodobało

glamorous vamp
..rowniez ich uwazam za po prostu pieknych ludzi...myslalam ze na zywo beda gorzej wygladac..jakzem sie mylila...kanzer pisze:Przyznam, że Tilo i Anne są wyjątkowi i charakterystyczni n a może nawet piękni
a jak znajoma sie ich spyatla czy to tak nudno stac 2 h i podpisywac sie ,milo odpowiedzieli ze nie,ze rozumeija fanow itp

heh..ale tutaj z kolei muzyka jest najwazniejsza...ona wytycza droge... mi tam wokal pasi ;]Boni pisze:Wokal powinien iść nad muzyką, a tymczasem muzyka przysłania śpiew i... i to mi nie podoba siem.
a Twoja mama to skarb :*
właśnie niedawno się przekonałem... najnowsza płyta Lacrimosy jest naprawdę świetna... najbardziej podoba mi się "Kelch Der Liebe" i "Lichtgestalt"
po prostu piękne. No ale ale, nie przesadzajmy, bo Lacri stanie się zbyt popularna 
Już zrozumiałem jak to jest z tą muzyką. Nie mozna tak po prostu raz sobie trochę posłuchać żeby się spodobało. Trzeba dokładnie wsłuchiwać się w każdy dźwięk. Nie wiem czemu, ale przypomina mi to trochę czytanie książki

Już zrozumiałem jak to jest z tą muzyką. Nie mozna tak po prostu raz sobie trochę posłuchać żeby się spodobało. Trzeba dokładnie wsłuchiwać się w każdy dźwięk. Nie wiem czemu, ale przypomina mi to trochę czytanie książki

tym bardziej ze Lichtgestalt podobnie jak Elodia jest concept albumem czyli jedna ,spojna opowiescia...tym razem mamy opowiesc o kims utraconym...

i najlepiej etz jak sie rozumie tekstkanzer pisze:Trzeba dokładnie wsłuchiwać się w każdy dźwięk. Nie wiem czemu, ale przypomina mi to trochę czytanie książki

Hmm ta pani z Lacri ( wybacz Garnet ze nie znam imienia ) podoba mi się
Ma coś w oczach i ma ciekawe kreacje
Musze posłuchać jak oni grają ( w momencie jak Garnet to przeczyta,to wylśe na mnie swoje gacki za karezże jeszcze nie przesłuchałem,oj ja biedny.....a może nawet zaszczycony :D może sama Queen sie zjawi osobiscie
)

Ma coś w oczach i ma ciekawe kreacje

Musze posłuchać jak oni grają ( w momencie jak Garnet to przeczyta,to wylśe na mnie swoje gacki za karezże jeszcze nie przesłuchałem,oj ja biedny.....a może nawet zaszczycony :D może sama Queen sie zjawi osobiscie

FF XII W trakcie katowania
a nie trzeba siegac daleko bo ma tak samo jak jaTomajS pisze:( wybacz Garnet ze nie znam imienia )

no wlasnie,lepiej zrob to jak najpredzejTomajS pisze:Musze posłuchać jak oni grają ( w momencie jak Garnet to przeczyta,to wylśe na mnie swoje gacki za karezże jeszcze nie przesłuchałem,oj ja biedny.....a może nawet zaszczycony n może sama Queen sie zjawi osobiscie Very Happy )

Dobra dobra, następne kawałki zostały zaaplikowane.
Przykładowa tytułowa Satura... No, początek na pianinku ładny, potem skrzypce, no i ślicznie to wyszło ale po co potem ten pan zaczął śpiewać
Tilo czy jak mu tam było
Tilo-Szwajcaria
Ann-Finlandia
^^'
Przykładowa tytułowa Satura... No, początek na pianinku ładny, potem skrzypce, no i ślicznie to wyszło ale po co potem ten pan zaczął śpiewać

Ciekawostka:Garnet pisze:TomajS napisał/a:
( wybacz Garnet ze nie znam imienia )
a nie trzeba siegac daleko bo ma tak samo jak ja n < oczywiscie zmienione na swoj jezyk>
Tilo-Szwajcaria
Ann-Finlandia
^^'
glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit