jak ja bym robil ankiete to bym zrobil ze mozna oddac po 3 glosy bo tez bym chetnie zaglosowal jeszcze na inne
ale to sephiria robila tak ze nie narzekajcie bo ona mi pomogla stara wydygac i jest OK

Moderator: Moderatorzy
vangelis bardzo ciekawa muzyka slyszalem cos kiedys chybaMarol pisze: A w tej chwili glosu nie moga oddac osoby sluchajace niekomercyjnej muzki elektronicznej typu : Vangelis,.
Każdy ma prawo słuchać takiej muzyki jakiej lubi. Nie jestem ograniczony tylko do rocka i metala :D A techno naprawde żadko słucham i to do tego nie jakieś takie z Ekwadorów i Manieczek tylko takie jakby to napisać....bardziej spokojne :Dosobiscie to nie rozumie mati-sana bo jak sie lubi rocka i metal to tekno do tego
tez ubolewam ze nei ma opcji elector osobno czy ebm..no coz u nas bardziej i tak techno jest popularne...Ankieta byla by perfekcyjna gdy by nie jedno ale... dobrze by bylo skasowac kategorie "Techno" a zrobic oddzielna "Dance" i "Muzyka elektroniczna".
jaaa!!! ktos tu slucha chociazby Kraftwerk!tej chwili glosu nie moga oddac osoby sluchajace niekomercyjnej muzki elektronicznej typu : Vangelis, J.M.Jarre, Kraftwerk
oo...Do tego sporo ambientu (z naciskiem na dark), dub itd
proponuje troche 'przyciac' jezykto ja juz nie wiem dla mnie hh tekno dance rap pop to to samo gowno i szmelc haha
no popatrz ja lubie posluchac ebm jak to nawet kiedys czytalam gothyckie technoto chyba wszysko kiedys jeszcze lubilem linkin park i limp bizkit ale to juz troche przestarzale i osobiscie to nie rozumie mati-sana bo jak sie lubi rocka i metal to tekno do tego????
I tak jest najlepsza jaka widzialem, porownujac do tego co widzialem na innych forach.Sephiria pisze:Na marginesie nie ma rzeczy perfekcyjnych - to jest pseudo angielski bełkot. Prawidłowym odpowiednikiem słowa perfect jest "doskonała"/ "idealna".
No tak ale ty masz 14 lat.antychryst__666 pisze:a po co wam dance to ja juz nie wiem dla mnie hh tekno dance rap pop to to samo gowno i szmelc haha
Moge cie zapewnic ze panowie w dresach nie maja absolutnie zadnego pojecia o electronice a w tym i techno. Oni sluchaja wlasnie dance i bawia sie na dyskotekach, a nie na imprezach techno.antychryst__666 pisze:ja osobiscie jak widze na ulicy "ziomkow " w hooliganach"dresach" to zawsze tak jawnie ich wysmiewam nie trafia do mnie ani tekno ani hh ani inne dance :D
Ja tez lubie takie polaczenie i jakos mi to nieprzeszkadza. A patrzac na wymienione przez ciebei kapele to polowa to czysta nic nie warta komercja ktora karmi nas viva i mtv, wiec nie wiem z czego jestes dumny.antychryst__666 pisze:osobiscie to nie rozumie mati-sana bo jak sie lubi rocka i metal to tekno do tego????fuuuuj najgorsza muzyka