Ale słaby jestem... Dopiero 1000 track leci... To wszystko przez to FFXII...
Tak czy siak, każdy jubileusz warto świętować.
A szczęśliwym utworem jest Theme of the Empire z OST do FFXII
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
soniq17 pisze:Lucky No. 5000: Evanescence – Call Me When You're Sober
congrats :]
Qrde... założyłem grupkę na last.fm, by zebrać ludzi z mojego miasta, co to juz maja tam konta, a zamiast tego ludzie się specjalnie tam rejestrują, by tylko do tej grupy dołączyć _^_ Dziwny jest ten swiat
takie pytanie: co zrobic,jak slucham na winampie,a nie wyswietla sie,ze slucham? tagi sa powpisywanie jak cos ^^' moze to byc prez to,ze mam nienajnowszego winampa? Oo'
(jakby to kogos interesowalo,moj profil- www.last.fm/user/akakai (:)
jestem troche tepa jezeli o to chodzi,ale jezeli chodzi o plik audio scrobbler.log w pluginach,to tak.jezeli o cos innego,to poprosze o instrukcje dla kompletnych idiotów ^^"
powinien być taki plik: gen_wa2_scrobbler.dll u mnie ma tendencję do niepojawiania się w katalogu wtyczek winampa po zainstalowaniu last.fm i muszę go tam ręcznie kopiować. za to w jakiś dziwny sposób tworzy się na c:/ katalog Program z tym właśnie plikiem.
Jaco pisze:Qrde... założyłem grupkę na last.fm, by zebrać ludzi z mojego miasta, co to juz maja tam konta, a zamiast tego ludzie się specjalnie tam rejestrują, by tylko do tej grupy dołączyć _^_ Dziwny jest ten swiat
Heh, ja założyłem grupę dla ludzi z mojej szkoły. Skończyło się na tym, że musiałem zmuszać znajomych do przyłączenia się. Zebrałem 11 osób, z czego może 4 w ogóle czegoś słuchają, a 2 udzielają się na forum grupy
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
jest w C:\programy\winamp\plugins,chyba tak byc powinno (?) .. jak wlaczam winampa,to wyskakuje mi "zaloguj",ale juz sie zaloguje i zaczynam czegos sluchac to jakby tego nie widzialo...