Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Baldwin, chciałbym mieć tak na imię. Albo Godfryd... Ciekawe czy można zmienić sobie imię... ?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Aqualopetak.
6 czerwca: Aqualopetaka i Zofii.
<G. Halama>

Nowe 2 reklamy plusa z Mumio do ściągnięcia są - polecam.
http://reklamy.plusgsm.pl/urodziny.html
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
shinRa

Post autor: shinRa »

Mumio to super kabaret :) :) dobrze ze reklamouja plusa... przerwy miedzy filmami nie sa tak monotonne... :D po za tym to nie wiem... heyah... też ma śmieszne.. z kapturkiem i z dratewka nie widzialam juz dluzszy czas... ale musze przyznac ze były fajne :)
Kniaź

Post autor: Kniaź »

Mumio to dziwny kabaret... jakoś ich program trawię zwykle w połowie, ale reklamy robią super.. pewnie im w Plusie nazmieniali żeby miało odrobinę więcej sensu niz przeciętny ich skecz :P Tak trochę Mony-Pythonowo. Najlepsza reklama sieci, śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego :P
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Kniaź pisze: śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego :P
Czyli jednak reklama wywołuje pożadany efekt. :D
A tak na serio, to rzeczywiście te reklamy z wojewódzkim są beznadziejne...

BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem...jezu... toż tego sie nie da słuchać... szczególnie tych wszystkich reklam proszków i płynów do prania...
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Ten drugi to Figurski ..i mi osobiście podobają się ich rekalmy (choć nie przecze ze są głupawe), ale z tego powodu że znam ich z audycji radiowych. Zresztą już kiedyś o tym tu chyba pisałem :P

a co do reklam proszków do prania itd ..oj tak one sa chyba najgorsza ..ale z drugiej strony przecież nie można w ciekawy sposób zaprezentować proszku ..musi być plama a potem proszek, który ją spierze :P

mi się zazwyczaj podobają reklamy, które nie sa ogólnie związane z produketem, który mają reklamować tzn takie, w których dopiero pod koniec dowiadujemy się co reklamują (przykłądem mozę być reklama Dębowego z tą produkcją łuku :) )
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Pare lat temu nie można było piwa reklamować to teraz najlepsze reklamy są właśnie tego trunku :D Reklamy Zywca. czy z żubrami dają rady. Dębowe teraz ma reklame z bębnami czy coś takiego.
Sephir pisze:BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem

Tja.... okropieństwo.... Nie nawidze tego :P Gościu otwiera gębe na całą szerokość i nią rusza przez 5 sekund, a lektor mówi: "właśnie"........

Dobra jest reklama Fify 2006 ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

a ja widziałem reklamę Eye toya 3 na polskojęzycznym kanale o_o' lol
glamorous vamp
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

OMFG! Moje biedne oczy, musze je sobie wydłubać or coś... właśnie widziałem reklamę herbatki odchudzającej Mandaryna... z miuzikem w tle z osławionego prawdziwego intra FF X-2 i to jeszcze w remiksie... uszy też wydłubie... tak profilaktycznie :/
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Abbaddon pisze:OMFG! Moje biedne oczy, musze je sobie wydłubać or coś... właśnie widziałem reklamę herbatki odchudzającej Mandaryna... z miuzikem w tle z osławionego prawdziwego intra FF X-2 i to jeszcze w remiksie... uszy też wydłubie... tak profilaktycznie n
To znaczy,że ta herbatka z jej gębą , która ostatnio widziałam w spożywczym, to nie było złudzenie :lol: Ou, odchudzająca o smaku mandarynki..odpuszczam sobie raczej XDDD

Plus nadal w formie:
"-Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało
-Na pralkę se przyklej" _^_

Reklama z panią nauczycielką, też Plusa, pokazuje całą prawdę o pedagogach XD. Niby kulturka i miły głosik, a jak przychodzi co do czego- drze ryja jak opętana :lol: Ile ja takich miłych pań mogłabym wymienić :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

dziś miałem spoko sen... Śniło mi się właśnie, że oglądam jakąś reklamę, a w tle idzie muzyka bodaj z FFx-2. Ta z intra ;) Yuna stoi na tratwie na środku bezkresnego oceanu i reklamuje herbatę właśnie or smtg... I pamiętam że wołałem kogoś forum:"Patrz, patrz! Yuna na tratwie!" XD Nie mogę skojarzyć kogo wołałem. :grin:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

najgorsza jest reklama etopiryny....niedobrze mi jak ja widze...gozdzikowa przypomina... MASAKRA!!!!
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

To lepiej nie graj w Final Fantasy 3, bo fragment muzyczki w Tozas wręcz przypomina melodię z reklamy etopiryny (a raczej na odwrót bo FF3 było pierwsze :P)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

To lepiej nie graj w Final Fantasy 3, bo fragment muzyczki w Tozas wręcz przypomina melodię z reklamy etopiryny (a raczej na odwrót bo FF3 było pierwsze )
dzieki wielkie z a ostrzezenie ^^
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ha! Widziałem reklame NFS:MW :D Widać, ze EA coraz częściej puszcza u nas reklamy swoich gier. To dobrze. Moze tak SE :]

Nowa reklama Hey'uni jest bardzo biedniutka :D Zresztą oni nigdy nie mieli dobrych reklam :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”