Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Aqualopetak.
6 czerwca: Aqualopetaka i Zofii.
<G. Halama>
Nowe 2 reklamy plusa z Mumio do ściągnięcia są - polecam.
http://reklamy.plusgsm.pl/urodziny.html
6 czerwca: Aqualopetaka i Zofii.
<G. Halama>
Nowe 2 reklamy plusa z Mumio do ściągnięcia są - polecam.
http://reklamy.plusgsm.pl/urodziny.html
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
-
shinRa
-
Kniaź
Mumio to dziwny kabaret... jakoś ich program trawię zwykle w połowie, ale reklamy robią super.. pewnie im w Plusie nazmieniali żeby miało odrobinę więcej sensu niz przeciętny ich skecz
Tak trochę Mony-Pythonowo. Najlepsza reklama sieci, śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego 
Czyli jednak reklama wywołuje pożadany efekt. :DKniaź pisze: śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego
A tak na serio, to rzeczywiście te reklamy z wojewódzkim są beznadziejne...
BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem...jezu... toż tego sie nie da słuchać... szczególnie tych wszystkich reklam proszków i płynów do prania...
Ten drugi to Figurski ..i mi osobiście podobają się ich rekalmy (choć nie przecze ze są głupawe), ale z tego powodu że znam ich z audycji radiowych. Zresztą już kiedyś o tym tu chyba pisałem 
a co do reklam proszków do prania itd ..oj tak one sa chyba najgorsza ..ale z drugiej strony przecież nie można w ciekawy sposób zaprezentować proszku ..musi być plama a potem proszek, który ją spierze
mi się zazwyczaj podobają reklamy, które nie sa ogólnie związane z produketem, który mają reklamować tzn takie, w których dopiero pod koniec dowiadujemy się co reklamują (przykłądem mozę być reklama Dębowego z tą produkcją łuku
)
a co do reklam proszków do prania itd ..oj tak one sa chyba najgorsza ..ale z drugiej strony przecież nie można w ciekawy sposób zaprezentować proszku ..musi być plama a potem proszek, który ją spierze
mi się zazwyczaj podobają reklamy, które nie sa ogólnie związane z produketem, który mają reklamować tzn takie, w których dopiero pod koniec dowiadujemy się co reklamują (przykłądem mozę być reklama Dębowego z tą produkcją łuku
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Pare lat temu nie można było piwa reklamować to teraz najlepsze reklamy są właśnie tego trunku :D Reklamy Zywca. czy z żubrami dają rady. Dębowe teraz ma reklame z bębnami czy coś takiego.
Tja.... okropieństwo.... Nie nawidze tego
Gościu otwiera gębe na całą szerokość i nią rusza przez 5 sekund, a lektor mówi: "właśnie"........
Dobra jest reklama Fify 2006
Sephir pisze:BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem
Tja.... okropieństwo.... Nie nawidze tego
Dobra jest reklama Fify 2006
-
Abbaddon
To znaczy,że ta herbatka z jej gębą , która ostatnio widziałam w spożywczym, to nie było złudzenieAbbaddon pisze:OMFG! Moje biedne oczy, musze je sobie wydłubać or coś... właśnie widziałem reklamę herbatki odchudzającej Mandaryna... z miuzikem w tle z osławionego prawdziwego intra FF X-2 i to jeszcze w remiksie... uszy też wydłubie... tak profilaktycznie n
Plus nadal w formie:
"-Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało
-Na pralkę se przyklej" _^_
Reklama z panią nauczycielką, też Plusa, pokazuje całą prawdę o pedagogach
dziś miałem spoko sen... Śniło mi się właśnie, że oglądam jakąś reklamę, a w tle idzie muzyka bodaj z FFx-2. Ta z intra
Yuna stoi na tratwie na środku bezkresnego oceanu i reklamuje herbatę właśnie or smtg... I pamiętam że wołałem kogoś forum:"Patrz, patrz! Yuna na tratwie!"
Nie mogę skojarzyć kogo wołałem. 
glamorous vamp