Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Aqualopetak.
6 czerwca: Aqualopetaka i Zofii.
<G. Halama>
Nowe 2 reklamy plusa z Mumio do ściągnięcia są - polecam.
http://reklamy.plusgsm.pl/urodziny.html
6 czerwca: Aqualopetaka i Zofii.
<G. Halama>
Nowe 2 reklamy plusa z Mumio do ściągnięcia są - polecam.
http://reklamy.plusgsm.pl/urodziny.html
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Mumio to dziwny kabaret... jakoś ich program trawię zwykle w połowie, ale reklamy robią super.. pewnie im w Plusie nazmieniali żeby miało odrobinę więcej sensu niz przeciętny ich skecz
Tak trochę Mony-Pythonowo. Najlepsza reklama sieci, śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego 

Czyli jednak reklama wywołuje pożadany efekt. :DKniaź pisze: śmiać mi się chce jak widzę beznadziejne próby rozsmieszania przez Wojewódzkiego i tego drugiego
A tak na serio, to rzeczywiście te reklamy z wojewódzkim są beznadziejne...
BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem...jezu... toż tego sie nie da słuchać... szczególnie tych wszystkich reklam proszków i płynów do prania...
Ten drugi to Figurski ..i mi osobiście podobają się ich rekalmy (choć nie przecze ze są głupawe), ale z tego powodu że znam ich z audycji radiowych. Zresztą już kiedyś o tym tu chyba pisałem 
a co do reklam proszków do prania itd ..oj tak one sa chyba najgorsza ..ale z drugiej strony przecież nie można w ciekawy sposób zaprezentować proszku ..musi być plama a potem proszek, który ją spierze
mi się zazwyczaj podobają reklamy, które nie sa ogólnie związane z produketem, który mają reklamować tzn takie, w których dopiero pod koniec dowiadujemy się co reklamują (przykłądem mozę być reklama Dębowego z tą produkcją łuku
)

a co do reklam proszków do prania itd ..oj tak one sa chyba najgorsza ..ale z drugiej strony przecież nie można w ciekawy sposób zaprezentować proszku ..musi być plama a potem proszek, który ją spierze

mi się zazwyczaj podobają reklamy, które nie sa ogólnie związane z produketem, który mają reklamować tzn takie, w których dopiero pod koniec dowiadujemy się co reklamują (przykłądem mozę być reklama Dębowego z tą produkcją łuku

-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Pare lat temu nie można było piwa reklamować to teraz najlepsze reklamy są właśnie tego trunku :D Reklamy Zywca. czy z żubrami dają rady. Dębowe teraz ma reklame z bębnami czy coś takiego.
Tja.... okropieństwo.... Nie nawidze tego
Gościu otwiera gębe na całą szerokość i nią rusza przez 5 sekund, a lektor mówi: "właśnie"........
Dobra jest reklama Fify 2006
Sephir pisze:BTW. Najgorsze to są reklamy z dubbingiem
Tja.... okropieństwo.... Nie nawidze tego

Dobra jest reklama Fify 2006

To znaczy,że ta herbatka z jej gębą , która ostatnio widziałam w spożywczym, to nie było złudzenieAbbaddon pisze:OMFG! Moje biedne oczy, musze je sobie wydłubać or coś... właśnie widziałem reklamę herbatki odchudzającej Mandaryna... z miuzikem w tle z osławionego prawdziwego intra FF X-2 i to jeszcze w remiksie... uszy też wydłubie... tak profilaktycznie n

Plus nadal w formie:
"-Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało
-Na pralkę se przyklej" _^_
Reklama z panią nauczycielką, też Plusa, pokazuje całą prawdę o pedagogach

dziś miałem spoko sen... Śniło mi się właśnie, że oglądam jakąś reklamę, a w tle idzie muzyka bodaj z FFx-2. Ta z intra
Yuna stoi na tratwie na środku bezkresnego oceanu i reklamuje herbatę właśnie or smtg... I pamiętam że wołałem kogoś forum:"Patrz, patrz! Yuna na tratwie!"
Nie mogę skojarzyć kogo wołałem. 

glamorous vamp