Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Jak to było: Gdy jesteś w Tak Taku dłuuużej <Iaaaaa> Gdy jesteś w Tak Taku dłużej.... nie no, reklama czadowa, a z jakim polotem :roll: Ja bym od razu zwolnił te biuro reklamy, co to wymyśliło ^^
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Ciekawe ile dali Wojewódzkiemu za takie pajacowanie....
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Reklama nagrywarek DVD Sony- muzyka jest po prostu świetna :)
Rinciaq

Post autor: Rinciaq »

Moze ktos mowil...ale reklama dezodorantu AXE (co sie dzieki niemu ma znizke w Housi'e)...porazajaca Oo
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Strasznie mi sie nie podoba reklama jogurtow wiosennych.
Jorurty sa bardzo smaczne.. ale maja 5 rodzajow.. to jest powiedziane w reklamie owszem.. ale pokazane sa tylko 3 smaki w sekundowych zajawkach.. za to..
pokazuja jakas babke chyba w 5 roznych kolorach wlosow.. w roznych scenkach..
Ta reklama tak mnie denerwuje swoja bezsensownoscia jak zadna inna teraz. Co mnie obchodza ze ona zmienia peruki i w kazdej wyglada zalosnie? Chce wiedziec jakie smaki maja jogurty.. to 2 dodatkowych sekund na to nie wygospodarowano.. tylko peruki.. LOL in minus.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Erelen_Galakar

Ash ty nie rozumiesz tego co oni chcą nam przekazać. Oto przekaz podprogramowy Nie kupuj tych jogurtów, bo twoja żona będzie wyglądała tak samo :twisted: Ostatnio coraz bardziej denerwują mnie reklamy filmów na Polsacie. Dość często walą w nich takie bzdury, które z filmem mają niewiele wspólnego :)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Jest jeden, niezawodny sposób na nie wkurzanie się z powodu reklam. Wystarczy nie oglądać tv. Ja stosuje i mi tam wisi, czy w jakiejś reklamie babka miała włosy w kolorze jogurtu (czy coś tam).
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Ale ja sie lubie poirytowac czasem:D Nie ogladac, to najprostsze.. nie lubie prostych rozwiazan (chociaz jak wczoraj pisalem, czasem sa najlepsze:) )
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ashramus pisze:Nie ogladac, to najprostsze.. nie lubie prostych rozwiazan
Nie oglądam z kilku powodów, m.in. dlatego że wolę sam sobie wybierać jaki film chcę zobaczyć i nie być skazanym na to, co akurat będą nadawać.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Jest tyle kanalow, ze jest spora szansa ze cos ciekawego znajde.. przeciez nie bed wypozyczal/sciagal kazdego filmu jaki moze mi sie podobac. Wlasnie ogladam film z Robinem Wiliamsem i calkiem niezly.. a bez TV to nie wiedzialbym o jego istnieniu. Nie bronie TV bo tez prawie nie ogladam, chociaz mam mieszane uczucia na temat 'nie ogladam' tv.. niektorzy tym snobuja (nie mowie ze tu, w ogole..)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

- nie ogladam tv
- o k**** , co za szpan!
:P
Nie mam czasu na tv'ka, ale czasem cos spogladnę. Ostatnio w kinie widziałem świetną reklamę. Koleś rano wstaje i idzie do pracy. Widac wtedy całe miasto które zachowuje się jakby wszystkich porąbało. Samochody jeżdżą na dachach, ludzie podrużują na płozach od helikopterów i wpadają dachem na konferencje i nikogo to nie dziwi. Zdaje się ze to reklama kawy albo herbaty, bo na końcu koleś dostaje coś do picia i po wypiciu się obrusza.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Erelen_Galakar

Ja oglądam w TV głównie anime, czasem jak w gazecie jakiś film zwróci moją uwagę to obejrzę. A reklamy widzę, gdy przechodzę przez salon do kuchni :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

To powyzej, to chyba reklama Rexony (extremalne warunki). I rzeczywiscie jest niezla (leci w tv ale w kinie tez ja widzialem)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Dante-o ile mi wiadomo to reklama REXONY (na ekstremalne sytuacje)... :razz:
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar