Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Strasznie mi sie nie podoba reklama jogurtow wiosennych.
Jorurty sa bardzo smaczne.. ale maja 5 rodzajow.. to jest powiedziane w reklamie owszem.. ale pokazane sa tylko 3 smaki w sekundowych zajawkach.. za to..
pokazuja jakas babke chyba w 5 roznych kolorach wlosow.. w roznych scenkach..
Ta reklama tak mnie denerwuje swoja bezsensownoscia jak zadna inna teraz. Co mnie obchodza ze ona zmienia peruki i w kazdej wyglada zalosnie? Chce wiedziec jakie smaki maja jogurty.. to 2 dodatkowych sekund na to nie wygospodarowano.. tylko peruki.. LOL in minus.
Jorurty sa bardzo smaczne.. ale maja 5 rodzajow.. to jest powiedziane w reklamie owszem.. ale pokazane sa tylko 3 smaki w sekundowych zajawkach.. za to..
pokazuja jakas babke chyba w 5 roznych kolorach wlosow.. w roznych scenkach..
Ta reklama tak mnie denerwuje swoja bezsensownoscia jak zadna inna teraz. Co mnie obchodza ze ona zmienia peruki i w kazdej wyglada zalosnie? Chce wiedziec jakie smaki maja jogurty.. to 2 dodatkowych sekund na to nie wygospodarowano.. tylko peruki.. LOL in minus.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Jest tyle kanalow, ze jest spora szansa ze cos ciekawego znajde.. przeciez nie bed wypozyczal/sciagal kazdego filmu jaki moze mi sie podobac. Wlasnie ogladam film z Robinem Wiliamsem i calkiem niezly.. a bez TV to nie wiedzialbym o jego istnieniu. Nie bronie TV bo tez prawie nie ogladam, chociaz mam mieszane uczucia na temat 'nie ogladam' tv.. niektorzy tym snobuja (nie mowie ze tu, w ogole..)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
- nie ogladam tv
- o k**** , co za szpan!
Nie mam czasu na tv'ka, ale czasem cos spogladnę. Ostatnio w kinie widziałem świetną reklamę. Koleś rano wstaje i idzie do pracy. Widac wtedy całe miasto które zachowuje się jakby wszystkich porąbało. Samochody jeżdżą na dachach, ludzie podrużują na płozach od helikopterów i wpadają dachem na konferencje i nikogo to nie dziwi. Zdaje się ze to reklama kawy albo herbaty, bo na końcu koleś dostaje coś do picia i po wypiciu się obrusza.
- o k**** , co za szpan!

Nie mam czasu na tv'ka, ale czasem cos spogladnę. Ostatnio w kinie widziałem świetną reklamę. Koleś rano wstaje i idzie do pracy. Widac wtedy całe miasto które zachowuje się jakby wszystkich porąbało. Samochody jeżdżą na dachach, ludzie podrużują na płozach od helikopterów i wpadają dachem na konferencje i nikogo to nie dziwi. Zdaje się ze to reklama kawy albo herbaty, bo na końcu koleś dostaje coś do picia i po wypiciu się obrusza.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.