Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Ivy pisze:Ten facet z globusem, tłumaczący nowe promocje...ehhh
Albo ten od irytacji :)

Reklamy Toffifee ... chyba juz było, ale przed chwilą zobaczyłam nowa... co za szmira.. Lubię słodycze, ale reklamy nie koniecznie
.:drajwer:.

Post autor: .:drajwer:. »

ci panowie z reklamy plusa to kabaret Mumio ale jakos mnie te reklamy nie śmieszyły szczegolnie, trzeba panów zobaczyc w ich autorskich skeczach, polewka gwarantowana

super jest moim zdaniem reklama adidasa z murzynem i butami na baterie, nieźle zrobiona i fajna muzyczka w podkładzie
Darios

Post autor: Darios »

Fajna muzyka jest w reklamie Halls.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

.:drajwer:. pisze:ci panowie z reklamy plusa to kabaret Mumio ale jakos mnie te reklamy nie śmieszyły szczegolnie, trzeba panów zobaczyc w ich autorskich skeczach, polewka gwarantowana
Trzeba lubić takie "bezsensowne" poczucie humoru, ja się przy tym zawsze uśmieję. Dzięki za info o nich, tak czułam, że twarze skądś znajome...

A teraz jedna z reklam nie do końca zrozumiałych- chyba jakiś środek przeciwbólowy:
Facet gnie się w bólach, bo mu plecy szwankują, domownicy wołają Basię. Wchodzi kobieta, podaje cudowny środek i mówi "Nie Basia,tylko Ketoprom"... Dziwne, bo szukałam imienia Ketoprom w kalendarzach, ale do tej pory nie znalazłam... :grin: Bezsensowna reklama...
Lady Luck

Reklama Heinekena :)

I onetu... gdzie babki grają w szachy... :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

reklama KFC..nie komentuje...slow mi brak...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Lady Luck

Garnet pisze:reklama KFC..nie komentuje...slow mi brak...
Ta z kogutem i kurczakami, ktore pakują go w kaftan?? :)

Reklama Pedigree- ta z różnymi pieskami.. taka... cute ^^
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

ja lubie tą bodajże coca-coli, czy tam pepsi, ta z tym kapiacym sie nad morzem księdzem :wink:

mam do niej jakiś taki sentyment, bo przypomina mi sie mój katecheta ...

reklama FIT'a jest beznadziejna ....reklama heyah z tą wajchą też do mnie jakoś nie przemawia :/
targaroth

Post autor: targaroth »

reklamy PLUSA. z gosciami z kabaretu MUMIO.. super
Ostatnio zmieniony pn 21 mar, 2005 11:28 przez targaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamil

Post autor: Kamil »

najfajniejsze (jak wcześniej zostało zauważone) są reklamy Plusa :D "Ale co śpiewać?" i zaczynają coś spiewać :)
Lady Luck

Reklama soku Łowicza, kiedy dziewczynka przekonuje brata, żeby jej nalał.
Przypominają mi się tare czasy, kiedy z siostrą nawzajem się czasem tak przekonywałyśmy... :)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

"Zaufaj kurczakowi! Idź do KFC" - <uśmiech pojawił się na mojej twarzy:P>
co do reklam plusa - wszystkie są świetnie (mówie tu o tym jak pokazują klienta i sprzedawce) - głupie, ale rotfluje...
Era z supermixem - aż takie zabawne to nie jest ale mądrzejsze a sam supermix który jest "za dobry by dla wszystkich starczyło" powoduje kolejny uśmiech :P
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Lady Luck pisze:Reklama soku Łowicza
nie no bardziej spagetti jak mogli tak wykolowac tatusia :D

albo rogaliki z tym chopkiem w zolto czarnych wlosach bodajze z naklejkami ze slodziutkimi pieskami
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Lady Luck

Reklamy Walbą... jakie one są głuuuuuuuuuuuuuupie... -_-` Szczególnie Walbą bleeeeeeeee...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Lady Luck pisze:Reklama Heinekena
no i jak można być takim beszczelnym :lol:

a mnie wkurza reklama "Lambi" "naprawdę puszysty papier :evil: " był taki okres że co reklamy widziałam właśnie tą :evil:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”