Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

"-Hm.. pyszny sok...
-To sok z Biedronki
-To dlatego taki pożywny... <dźwięk przypominający uderzające kopyto konia> "
Mniej więcej tak to wygląda
Większośc reklam to jakaś pomyłka.. (robie test, poleje pana olejem) ale zdarzają się też całkiem zabawne...
A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą
Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
-To sok z Biedronki
-To dlatego taki pożywny... <dźwięk przypominający uderzające kopyto konia> "
Mniej więcej tak to wygląda
Gamertag: Szalony Szkot
Polecieli na łeb na szyję, a szkoda... To pseudo-śmieszne czarno-białe niewiadomoco...Thompson pisze:A najbardziej zaciekawiła mnie pierwsza reklama Heyah z czerwoną łapą Później już były coraz głupsze... (wajcha smsowa -_-")
Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości"
-
Darios
-
Lady Luck
Reklama kawy z aktorami z "Camera Cafe"Ivy pisze:Mnie się spodobała reklama jakiejś kawy, czy herbaty (nie pamiętam, dawno nie leciała), w której średnio ponętna panienka z dużymi warunkami uwija się przy ksero, dwóch facetów obserwuje jej "krągłości" Wstaje i tak fajnie oznajmia, że "wsadu nie ma"
Reklama przeciw rasizmowi?Darios2 pisze:A teraz puścili fajną reklame nike.
Jeśli to ta, to owszem, dobra jest
..........................
Nowe reklamy Plus GSM
Świetne
-
Cid
Mi się podoba często puszczana akurat reklama Ery TakTak, jak koleś siedzi sobie na pustej plaży i gada koledze, jak tu super, jakie laski, itd. No i na końcu... ta balanga: "laski zapodają taniec brzucha na stole" <rotfl> 
A z dawnych reklam do moich ulubionych należały reklamy MediaMarkt'u. Najlepsza to ta, jak koleś coś pierze ręcznie, kamera się oddala, widać wywieszone na szunrze...eee...no dobra, prezerwatywy i pytanie: "czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?" ^^V
I jeszcze jedna, reklama bodajże butów Nike. Koleś kupuje hot-doga, a wózek sprzedawcy wymyka się spod kontroli i ucieka mu w dół ulicy. Koleś leci za wózkiem przez całe miasto, już wózek ma spaść do morza w porcie, dobiega do niego... i zamiast go zatrzymać, to polewa sobie hot-doga ketchupem, a wózek wpada do wody... nie no.. myślałem, że padnę.
A z dawnych reklam do moich ulubionych należały reklamy MediaMarkt'u. Najlepsza to ta, jak koleś coś pierze ręcznie, kamera się oddala, widać wywieszone na szunrze...eee...no dobra, prezerwatywy i pytanie: "czy ty też jesteś chorobliwym sknerą?" ^^V
I jeszcze jedna, reklama bodajże butów Nike. Koleś kupuje hot-doga, a wózek sprzedawcy wymyka się spod kontroli i ucieka mu w dół ulicy. Koleś leci za wózkiem przez całe miasto, już wózek ma spaść do morza w porcie, dobiega do niego... i zamiast go zatrzymać, to polewa sobie hot-doga ketchupem, a wózek wpada do wody... nie no.. myślałem, że padnę.
-
Lady Luck
No io nie zapominajmy o podniecaniu się warzywami...Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
blah!
Pamięta ktoś starą reklamę chipsów Lays z "popieprzonymi kurczakami"?? ^^ Pamiętam że długo nie mogłam dojść po tym do siebie
Ohhhh tak, rzodkiewka, mmmmmm, oooo takkkk! Buraki ohhhh... No kto by przeszedł obojętnie?Sephiria pisze:Denerwuje mnie ta nowa reklama Fit - dziewczyny kręcą tą pupą, dając jednoznacznie sygnał "zgwałć mnie". T_T
Mnie się spodobały nowe reklamy Plusa z cyklu: "Przychodzi facet...." Bez specjalnego silenia się na zagmatwany dowcip, krótkie i nie przegadane, w dodatku, co się w reklamach zdarza rzadko- dobrze zagrane... Ten facet z globusem, tłumaczący nowe promocje...ehhh