Ja myślałem że to reklama środka do czyszczenia paznokciMati-San pisze:A z reklam: Jak pierwszy raz oglądałem reklamę Wizz Air to naprawde nie wpadło mi do głowyn to że to jest reklama linii lotniczych :D

Moderator: Moderatorzy
Zdecydownie zgadzam sie z Dariosem po prostu ten kanal jest najgoraszy ze wszystkich stacji komercyjnych - wczoraj na przyklad lecieli "Faceci w czerni" pierwsza przerwa reklamowa po 5 minutach od rozpoczecia filnmu - ile trwala 5 minut moze 10chcialem powiedziec o programie ktory nadaje programy a mn. polsat tzn polszmat
co chwile puszczaja reklamy ktore trwaja wiecej niz 5 min jak widze jakis fajny film w gazecie i patrze na program- polsat! juz mi sie odechciewa go ogladać.
no nie przesadzajmy, TVN przynajmniej oferuje coś nowego, jakiś nowy film a w Polsacie jak już coś wymyślą to z 10 lat to samo bary idole i inne badziewieA myślisz że z TVN, czy TV4 jest inaczej? To są wszystko stacje komercyjne
noTvn jeszcze sie ogranivcza jesli chodzi o reklamy
też no (czyli tak, liczę że moja ironia zostanie uchwycona)a co do TV4 to jest to bnajgorsza telewizja dlatego jest tam mniej reklam niz wszedzie indziej
noTV4 to dziecko Polsatu...:]
inna niż wszystkie i nawet trafia do tego co ogląda... przynajmniej jedni się postarali a i przy tym Polak dubingu nie musiał zbytniego robićFajna jest reklama kinder bueno - give a bite "ummm" te me, and I give a bite "ummm" to you... rotfl
obrzydliwa reklamaAha przypomniała mi się nazwa tego papieru toaletowego, co to "nie ma końca" - Regina
na Polsacie dobry film? heh może i dobry ale (a la Koki) "Ile można" tego samego...widze jakis fajny film w gazecie i patrze na program- polsat! juz mi sie odechciewa go ogladać.
Zgadzam sie z tym jak najbardziej!Zdecydownie zgadzam sie z Dariosem po prostu ten kanal jest najgoraszy ze wszystkich stacji komercyjnych - wczoraj na przyklad lecieli "Faceci w czerni" pierwsza przerwa reklamowa po 5 minutach od rozpoczecia filnmu - ile trwala 5 minut moze 10 nie 15 po protu tragedia!
ooo to już wogle zryte, a na środku stoi fotel dentystyczny...doktorem budzi wszystkich żęby sprawdzić czy maja zdrowe zęby - jak to widze to krew mi sie w zylach gotuje