Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Kamil

Post autor: Kamil »

Mati-San pisze:A z reklam: Jak pierwszy raz oglądałem reklamę Wizz Air to naprawde nie wpadło mi do głowyn to że to jest reklama linii lotniczych :D
Ja myślałem że to reklama środka do czyszczenia paznokci :mrgreen:
Darios

Post autor: Darios »

chcialem powiedziec o programie ktory nadaje programy a mn. polsat tzn polszmat
co chwile puszczaja reklamy ktore trwaja wiecej niz 5 min jak widze jakis fajny film w gazecie i patrze na program- polsat! juz mi sie odechciewa go ogladać.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

A myślisz że z TVN, czy TV4 jest inaczej? To są wszystko stacje komercyjne - one nie dostają wsparcia w postaci aboinamentu jak telewizja polityczna(dawniej publiczna), a to niejako stawia ich na gorszej pozycji, stąd musi być więcej reklam, by mieć więcej pieniedzy na ciekawsze programy i projekty.

Aha przypomniała mi się nazwa tego papieru toaletowego, co to "nie ma końca" :lol: - Regina
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Spewak

Post autor: Spewak »

chcialem powiedziec o programie ktory nadaje programy a mn. polsat tzn polszmat
co chwile puszczaja reklamy ktore trwaja wiecej niz 5 min jak widze jakis fajny film w gazecie i patrze na program- polsat! juz mi sie odechciewa go ogladać.
Zdecydownie zgadzam sie z Dariosem po prostu ten kanal jest najgoraszy ze wszystkich stacji komercyjnych - wczoraj na przyklad lecieli "Faceci w czerni" pierwsza przerwa reklamowa po 5 minutach od rozpoczecia filnmu - ile trwala 5 minut moze 10 :roll: nie 15 :shock: po protu tragedia! Jak ogladam polsat i przerywaja reklamami to po reklamach juz nie pamietam co ogladalem! :evil:

Tvn jeszcze sie ogranivcza jesli chodzi o reklamy a co do TV4 to jest to bnajgorsza telewizja dlatego jest tam mniej reklam niz wszedzie indziej :D
Madtrax

Post autor: Madtrax »

TV4 to dziecko Polsatu...:]
Fajna jest reklama kinder bueno :D - give a bite "ummm" te me, and I give a bite "ummm" to you... rotfl :D :D :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

A myślisz że z TVN, czy TV4 jest inaczej? To są wszystko stacje komercyjne
no nie przesadzajmy, TVN przynajmniej oferuje coś nowego, jakiś nowy film a w Polsacie jak już coś wymyślą to z 10 lat to samo bary idole i inne badziewie
Tvn jeszcze sie ogranivcza jesli chodzi o reklamy
no
a co do TV4 to jest to bnajgorsza telewizja dlatego jest tam mniej reklam niz wszedzie indziej
też no (czyli tak, liczę że moja ironia zostanie uchwycona)
TV4 to dziecko Polsatu...:]
no
Fajna jest reklama kinder bueno - give a bite "ummm" te me, and I give a bite "ummm" to you... rotfl
inna niż wszystkie i nawet trafia do tego co ogląda... przynajmniej jedni się postarali a i przy tym Polak dubingu nie musiał zbytniego robić
(-"No") gosh...
Aha przypomniała mi się nazwa tego papieru toaletowego, co to "nie ma końca" - Regina
obrzydliwa reklama
widze jakis fajny film w gazecie i patrze na program- polsat! juz mi sie odechciewa go ogladać.
na Polsacie dobry film? heh może i dobry ale (a la Koki) "Ile można" tego samego...

heh Madtrax mnie wybrzedził z reklamą tego batona, samego co prawda jeść nie mogę bo ma tłuszcze roślinne ale sama reklama jest nice :)
glamorous vamp
Darios

Post autor: Darios »

joj! widzialem wlasnie reklame z debilna muzyka o witamince
co za zrytosc :x
Zdecydownie zgadzam sie z Dariosem po prostu ten kanal jest najgoraszy ze wszystkich stacji komercyjnych - wczoraj na przyklad lecieli "Faceci w czerni" pierwsza przerwa reklamowa po 5 minutach od rozpoczecia filnmu - ile trwala 5 minut moze 10 nie 15 po protu tragedia!
Zgadzam sie z tym jak najbardziej!
sziakgo

Post autor: sziakgo »

oj wszystkie reklamy sa debilne mediamarkty reginy i inne chyba ze pilkarksie to juz cos wymiataja jak sie da jeszcze jak nike to jkuz oczu nie mozna oderwac no i ps2 tez gora
Spewak

Post autor: Spewak »

heh apropo reklam to wlasnie widzialem nie poamietam juz na jakim programie 0 chyba Polsacie :P reklame ktra potwierdza regule - najglopsze reklamy to reklamy proszkow do prania 8) tym razem ofiara padlk calgon :twisted:

reklama opowiada jak to dosc malo urodziwa kobieta ze sztucznym podlozonym glosem chce odprowadzic syna do szkoly oczywiscie jak to sie bardzo czesto zdarza akurat w momencie wyjscia psuje sie pralka i up******a jej cala lazienke w wodzie, "ojej nie zdarze odprowadzic Macka do szkoly :cry: " przychodzi pan od pralek (Maciek zniknal :shock:) Pan ztwierdza ze pralke zabierze do naprawy akobieta mowi ze juz zawsze bedzie uzywac tylko calgonu :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Heh, " I panowie zdają się być bardziej oczytani." - lol czego to ludzie nie wymyślą- jakiś napój odchudzający
glamorous vamp
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

nie jest to reklama, ale spodobał mi się pomysł umieszczenia jakiegoś artysty, wykonującego różne czynności na tle planszy z zegarem, po zakończeniu programu na TVP1 i TVP2 :)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

mnie ostatnio wnerwia reklama bodajże Blendamed. Jakis ciołek zwany doktorem budzi wszystkich żęby sprawdzić czy maja zdrowe zęby - jak to widze to krew mi sie w zylach gotuje :evil:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

doktorem budzi wszystkich żęby sprawdzić czy maja zdrowe zęby - jak to widze to krew mi sie w zylach gotuje
ooo to już wogle zryte, a na środku stoi fotel dentystyczny...
Potem jest pokazane jak dentysta mówi:"Musisz lepiej dbać o zęby" A ta siedzi na fotwlu i minę ma taką, że na prawdę wolę tu nikogo nie bulwersować tym określeniem, totalna amatorszczyzna
glamorous vamp
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Heh, a ta reklama co Bonifacemu sie nie podoba :lol: - no z tym napojem i oczytanymi facetami hehe - co Ty Zdun chcesz D . Kozacka jest heheh i fajna ta aktoreczka - troszke starsza, ale sie trzyma dzielnie :D :D :D :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

hah, jakoś taka mi nie tego tam :lol: w sumie to może i fajna ale taka dziwna :D
Heh, szkoda że nie robią takich reklam grozy, że jakiś psychopatyczny synek siekierą rani swoją mamusię a ona nie może uprać zakrwawionej bluzki bo pralka pękła- Użyj Calgon :D
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”