Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

:lol: wlasnei zauwazylam :lol: i kiepski jako fan nr 1 :lol:

Lady Luck pisze:Szwedesa powinni zwolnić- facet jest beznadziejny...
facet w ogole sam sie osmieszyl przez ten program
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

facet w ogole sam sie osmieszyl przez ten program
"Hahaha, witam w programie Ciało Derbin! Dzisiaj gościmy Idiotów (łuuu!), tak jest! Ale cicho! Oraz gościmy również debili (Łuuuu!) Już cicho, cicho, dajcie mi dokończyć! Teraz konkurencja numer jeden: rzucamy błotkime. Proszę, numer 161282368648123! (..) Oooo, no ładnie, a co na to numer 8726891567892569 z debili?! (...) Łooohohohoho! Proszę państwa głosujemy! Idioci zdobyli punktów... 1000!!! Brawo, ale z czego wy się cieszycie?! Przecież to oznacza, że Debile otrzymali punktów 1001!! Brawo, brawo! Kolejna konkurencja- oglądamy tanereczki! Konkurencja polega na tym, by zaślinic studio! Proszę bardzo! Cisza, jeszcze mówię... ALE!! ALE!!... pamiętajcie, że.." -_-`

Facet sprał sobie mózg jeszcze przed programem... :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

buahhaa..konkuranecja z trumnami roxowala :lol: a the best byla jak fan horroru nei wiedzial skad pochodzi dracula i poweidzial ze z pensylwanii czy cos w tym stylu :lol:

ermm..lepiej juz tego nie ogladam...bo za duzo 'smiechu' to tez niezdrowo ...ooo.. :]
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Najgorsze ze ogladanie prywitywizmu i glupoty moze smieszyc nawet cywilizowanych ludzi ;> Program uwazam za debilny, chociaz jak przypadkiem ogladalismy odcinek gdzie Pudzianowski zalapal agresora i masakrowal kolesi pomidorami nawet mielismy brechtawe z tego.. tyle ze lekko pijani bylismy ^^"
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ashramus pisze:tyle ze lekko pijani bylismy ^^
moze wlasnie w takim stanie tzreba byc zeby zrozumiec idee tego programu? :]

a teraz zaczna krolowac wszechobecne powtorki...
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

No wlasnie sie martwie czy M jak milosc beda powtarzac przez wakacje czy jednak troche nowych odcinkow.. i Klan sie konczy ( koncowke warto ogladac, zalosc kole w oczy i to dosc ciekawe jak serial po 1000 odcinkach schodzi dom trumny.. gdyby nie magiczna liczba chyba by juz skonczyli..)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

a w ostatnim przedwakacyjmym m jak miernota ma byc obustronna zdrada jak donosil neidawno wszechwiedzacy onet :lol:
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

No nie mow ;(

Anyway, troche nie na temat(znaczy moze i na temat bo w ta zdrade sie wpisuje).. ale Kasia Cichopek jest najladniejsza rodzima aktorka na moj gust ;p
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

tyle szkoda ze nic mi to nie mowi...hmm...
...choiaz chyba..to ta z czranymi wloskami?

heh nasze aktorki czy tez aktorzy jak jzu to tylko z jakis serialow... bo gdzie indziej sie nei wybija czesto...ech zreszta to nei temat o polskiej kinematografii :)
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Ta ta, tam sa dwie Cichopek i Mucha.. mam do nich calkowicie rozne podejscie.. dlaczego Musze dali Jazde Kulturalna prowadzic to nie zrozumiem nigdy..

Obrazek

Jako ze dzis nauczylem sie uzywac Imageszaka to pyk..
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

nio chodizlo mi o to druga...muche kojarze z wojewodzkim ;] -swoja droga nawet on do reklamy sie zalapal..

..jazda kulturalna..keidys patrzylam co tydzien..a teraz...leci to w ogole jeszcze? :D :D
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Z tego co wiem leci (nie wiem jak na wakacje) ale przestalem ogladac.. nie trawie prowadzenia robala. Co do Wojewodzkiego to dzis zaliczalem zajecia z reklamy i akurat mowilem o prepaidach.. reklama z wojewodzkim mi sie nie podoba ( na sile smieszna) ale to moze wynika z faktu ze w/w tez nie lubie (z kilku przyczyn z ktorych paru mozna sie domyslic a paru nie ^^)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

na tvn powtarzaja usterke-dzisiaj uswiadczylam w tv..jak dla mnie to byl jeden z ciekawszych pomyslow w TV ..neikiedy bylo bardzo humorystycznie np jak przyszla jakas ekipa :lol: i jedyne co robili to czeste odpoczynki na piwko :D
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Usterka nie jest zla, niech kiepscy majstrowie maja nad soba chociaz takiego bata..

Potem cala polska wie, ze koles zakazana morda pod 50tke zamiast czyscic dywan chcial mloda pracodawczynie za tylek lapac :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

I tak najlepsi byli znachorzy, ich czary, masaże i te sprawdzanie gdzie są żyły wodne XD Ależ ubaw miałem: "Niech się pani położy, za chwilę prześlę pani moją energię, ommm... "... Whatever :lol: :lol:
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”