Moderator: Moderatorzy
Moja mama mówiła że od 1994 -_-' .... oj rety rety...Kamil pisze:A wie ktoś od ilu lat już leci Moda na Sukces
Ta i te perypetie. Pamiętam jak ta cała grupka młodzieży poszła na piknik (to ma być piknik ??Darios2 pisze:M jak miłośc oglądam czasem. Takie nawet.
Bo to Kinga i Piotrek byli, a oni są, co tu ukrywać, ciut nienormalni. Zwłaszcza Kinga, cnotka z kompleksami, która robi swojemu mężusiowi awantury o to, że ten jeździ do roboty autobusem z *gasp* ...inną dziewczyną!!! Buahahaha!Bonifacy_i_zdun pisze:Ta i te perypetie. Pamiętam jak ta cała grupka młodzieży poszła na piknik (to ma być piknik ??) a tam ten nie-ogolony z jakąś rosjanką w namiocie cudzym kopulował a potem właścicielka do tego tam pawła czy piotrka gada "Ejj zrób coś! Oni leżą w naszym śpiworze buuu..." -_-' wysiadam...
Darios2 pisze:" K jak klan zbuntowanego anioła u złotopolskich"
To by się chyba zgadzało, bo moja ogląda to mniej więcej od `94 ... mówi, że to na pewno nie był początek, tylko 100-któryś odcinek... Załóżmy, że moja musia ogląda "Wodę Na Bankrut" od czerwca `94.. 100-kilka dni wstecz (zakładając, że wtedy tez codziennie leciało...), i... hmm... Wychodzi chyba 1994 :DBonifacy_i_zdun pisze:Moja mama mówiła że od 1994 -_-' .... oj rety rety...
Jak leciało to w tv, to za młode byłyśmy GarnetGarnet pisze:kiedys bylo sobie takie cos jak Miasteczko Twin Peaks...
Babcia rlzGarnet pisze:i Allo Allo
Nie wiem. Po 6 i w połowie 7 przestałam śledzić fabułę. Eh. Gdzie te czasy jak się Mulder z Bambi spotykał, ganiali zombie i szeryf miał końskie zęby? T_TSephiria pisze:Bo tak jakoś coś mi się przez pamięć przewija, że to z tych późniejszych sezonów.