Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zito
Administrator
Administrator

Post autor: Zito »

najgorsza reklama - serki ostrowia- (leciała na regionalnej jakies pół roku temu)jakas babcia z lornetką daje dzieciom lecącym balonem kosz serków- amtorszczyzna do kwadratu (sam bym lepiej ten balon nałożył), a pozatym reklamy wiatrówek- szczególnie ta kiedy jakis oblech siedzi bez koszuli z kaburami i bronią przy barze na karaibach(fototapeta- hehe), a koło niego siedzą 2 panienki - ble paskudztwo.
Madtrax

Post autor: Madtrax »

coat pisze:A reklama z Henrym jest udana i przez coata lubiana :)
:lol: - nie wiem czemu, ale rozwalila mnie ta wypowiedz rotfl :D

Kurcze, ze tez wczesniej na to nie wpadlem - szczytem debilizmu sa reklamy na mtv w ktorych namawaiaja d wysylania sms'ow po jakies loga, dzwonki czy inne pierdolki. To jest CO CHWILE i po kilka razy w jednym bloku reklamowym Ja juz szaleje jak widze cos takiego.
ventolin

Post autor: ventolin »

mi ostatnio spasila reklama nie wiem czego :) ale tresc byla taka ze takie stereotypowe gospodynie domowe tanczyly breaka. dosyc dobrze to wygladalo.
aha no i jeszcze klaudiusz sewkowic reklamujacy urzadzenie do robienia waty cukrowej (o bosh) plus 2 super koksy - pudzian i dymek - my cwiczymy tylko na urzadzeniu costam costam.
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Ja to lubiłem kiedyś oglądać reklamę mentosa.Jak owce zapierniczają na kosiarkach.Ale niestety już tej reklamy chyba nie ma :(
ventolin

Harry Strife pisze:Ja to lubiłem kiedyś oglądać reklamę mentosa.Jak owce zapierniczają na kosiarkach.Ale niestety już tej reklamy chyba nie ma :(
kiedys?? czlowieku!!! ta reklama leciala jakies pol roku temu. ja rozumiem ze jestes mlody ale "kiedys" to chyba troche dluzej niz zeszlej zimy. poza tym ta reklama jeszcze smeci w tv i wcale nie jest fajna.
Harry Strife

Ventolin to zależy koum jest fajna a komu nie.A ja jakoś jej teraz nie widuję w tv.
Malkav

Post autor: Malkav »

kiedys?? czlowieku!!! ta reklama leciala jakies pol roku temu. ja rozumiem ze jestes mlody ale "kiedys" to chyba troche dluzej niz zeszlej zimy. poza tym ta reklama jeszcze smeci w tv i wcale nie jest fajna.
kiedys, to znaczy jakis czas temu. jezeli mowisz ze kiedys cos zrobiles, to opowiadasz historie swojego dziecinstwa ?? wyluzuj troche; kazdy moze miec swoje zdanie.
==przemowilem.==
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Dokładnie... hehe.... może nie jest to aż tak głupia reklama.. [no dosyć jest] ale mi się podoba - Chce mieć znaną TWARZ!! :D [Radio]
Gamertag: Szalony Szkot
ventolin

wyluzuj troche
8) wyluzowany to bylem jak bylem maly! teraz jestem smutny i nudny ;)
Malkav

Post autor: Malkav »

teraz jestem smutny i nudny
zaluj synu, zaluj :) (BTW: to tez byla swietna reklama-canal +)
Harry Strife

No mnie jeszcze wkurza ta reklama jak różni piosenkarze mówią: RMFFM.To już dobija.
jurer

Post autor: jurer »

dla mnie fajna reklama jest ta jak dzieciak staje na 2 puszkach coca coli aby dosiegnac pepsi :]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

a i znowu z hopa przypadla mi do gustu (pewno jzu od roku jest w tv:D) ..czy to prawda ze w kolubmii rozlewalaja hoop cole? :D(czy jakso tak)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Heh mi się też podoba ta reklama.
"Sprawdzcie czy w Kolumbii rozlewa się Hoop Colę" a potem jeszcze "nie to nie prawda, w Kolumbii nie rozlewa się Hoop Coli" czy jakoś tak :D :lol: :lol:
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Nom mi przypadla ona do gustu z innego powodu niz wam. Ta lala sie wywraca - ale jezyczek mmmmm :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”