Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
najgorsza reklama - serki ostrowia- (leciała na regionalnej jakies pół roku temu)jakas babcia z lornetką daje dzieciom lecącym balonem kosz serków- amtorszczyzna do kwadratu (sam bym lepiej ten balon nałożył), a pozatym reklamy wiatrówek- szczególnie ta kiedy jakis oblech siedzi bez koszuli z kaburami i bronią przy barze na karaibach(fototapeta- hehe), a koło niego siedzą 2 panienki - ble paskudztwo.
coat pisze:A reklama z Henrym jest udana i przez coata lubiana

Kurcze, ze tez wczesniej na to nie wpadlem - szczytem debilizmu sa reklamy na mtv w ktorych namawaiaja d wysylania sms'ow po jakies loga, dzwonki czy inne pierdolki. To jest CO CHWILE i po kilka razy w jednym bloku reklamowym Ja juz szaleje jak widze cos takiego.
mi ostatnio spasila reklama nie wiem czego
ale tresc byla taka ze takie stereotypowe gospodynie domowe tanczyly breaka. dosyc dobrze to wygladalo.
aha no i jeszcze klaudiusz sewkowic reklamujacy urzadzenie do robienia waty cukrowej (o bosh) plus 2 super koksy - pudzian i dymek - my cwiczymy tylko na urzadzeniu costam costam.

aha no i jeszcze klaudiusz sewkowic reklamujacy urzadzenie do robienia waty cukrowej (o bosh) plus 2 super koksy - pudzian i dymek - my cwiczymy tylko na urzadzeniu costam costam.
kiedys?? czlowieku!!! ta reklama leciala jakies pol roku temu. ja rozumiem ze jestes mlody ale "kiedys" to chyba troche dluzej niz zeszlej zimy. poza tym ta reklama jeszcze smeci w tv i wcale nie jest fajna.Harry Strife pisze:Ja to lubiłem kiedyś oglądać reklamę mentosa.Jak owce zapierniczają na kosiarkach.Ale niestety już tej reklamy chyba nie ma
kiedys, to znaczy jakis czas temu. jezeli mowisz ze kiedys cos zrobiles, to opowiadasz historie swojego dziecinstwa ?? wyluzuj troche; kazdy moze miec swoje zdanie.kiedys?? czlowieku!!! ta reklama leciala jakies pol roku temu. ja rozumiem ze jestes mlody ale "kiedys" to chyba troche dluzej niz zeszlej zimy. poza tym ta reklama jeszcze smeci w tv i wcale nie jest fajna.
==przemowilem.==