Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Erelen_Galakar pisze:jeszcze nie odkryłem granicy mojego piękna
Och... w takim razie nie przeszkadzam :lol:

Erelen_Galakar pisze:wiedzą czego pragną ludzie
Albo raczej jak ich na haczyk złapać ;)
"Możesz tym-i-owym robić dosłownie wszystko! Zmywać naczynia, ścierać kurze, oglądać telewizję! Zamów, zadzwoń, nasz produkt kosztuje jedynie 499,99! Możesz również zamówić na raty! Ale to nie wszystko! To-i-owo potrafi jeszcze więcej! Przypilnuje twoich dzieci, zapłaci za ciebie rachunki, zrobi zakupy! Uwaga! Zamawiając to-i-owo teraz otrzymasz w promocji jeszcze części zamienne oraz to-i-owo wersja T-1000, która zrobi za ciebie jeszcze więcej! Umyje zęby, pójdzie do toalety..."
Pranie mózgu po prostu...
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Lady Luck pisze:"Możesz tym-i-owym robić dosłownie wszystko! Zmywać naczynia, ścierać kurze, oglądać telewizję! Zamów, zadzwoń, nasz produkt kosztuje jedynie 499,99! Możesz również zamówić na raty! Ale to nie wszystko! To-i-owo potrafi jeszcze więcej! Przypilnuje twoich dzieci, zapłaci za ciebie rachunki, zrobi zakupy! Uwaga! Zamawiając to-i-owo teraz otrzymasz w promocji jeszcze części zamienne oraz to-i-owo wersja T-1000, która zrobi za ciebie jeszcze więcej! Umyje zęby, pójdzie do toalety..."
Pranie mózgu po prostu...
Czyli zwyczajnie zmieniamy kanał.Każda rzecz potrafi wszystko.Jak widzę reklamy to czasem mnie aż dziwi ich głupota.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Kto widział wczorajsze kabarety? Po raz pierwszy w życiu polskie kabarety mnie rozwaliły XD XD XD

Stuhr prowadził cudownie. Dobry jest. I do tego tak dziwnie ustami ruszał. Słowa tak jakby były wcześniej/później niż je wypowiadał ;]

No a swoją drogą do Kryszaka nie doszedłem, a szkoda :( :(
Heh, niezłe było z tą ciocią. Albo Satanistyczny kawałek XD No ofkoz Ani mru mru wypadli nader ciekawie XD
A jeśli chodzi o najbardziej pomysłowe, to będzie to Kabaret Radia jakiegośtam... Musieli nieźle to wykombinować ;)

Heh, A moralny niepokój jak zawsze najgorszy :] Ale miał też swoje pięć minut :] Albo jeszcze ten gostek co udawał kobietę i pił herbatę XD XD "No no no" ^_^

Heh, a Stuhr fajnie gadał przez telefon XD :P "No... coś ty..." :D

Masakra :] ROTFL I sektory sekt... czy jak to było ;] Albo jak ten zółty mówił nienie a potem komórką do policji dzwinił i takie dziwne jakieś odgłosy wydawał :lol: :lol:
glamorous vamp
Lady Luck

Post autor: Lady Luck »

Boni pisze:A jeśli chodzi o najbardziej pomysłowe, to będzie to Kabaret Radia jakiegośtam
Fakt... Przez pierwszych kilka minut starałam się nadążyć za pomysłem, a dopiero potem za sensem :lol:
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Ale generalnie nic nowego nie pokazali, wszystko już kiedyś było. Stuhr rzeczywiście fajnie prowadził chociaż jeden żart ściągnoł od Piaseckiego. Mimo wszytko i tak się miło oglądało.
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Post autor: Ashramus »

Tez liczylem ze zobacze cos nowego, a wsumie nowa byla ta "ofera z kuna" Moralnego niepokoju ktora mnie nudzila i nie widzialem jednego skeczu Mumio. Zreszta skecz z komplementami i tekst "i przyszlo 5 mlodych pancernikow" to mnie rozwalilo juz calkiem XD Dobrze ze zaprosili glownie mlodziez kabaretowa bo z oldsow tylko Kryszak. Szkoda troche Jachimka bo ten gag z kuzyneczka zupelnie sie nie przyjal i publika byla znudzona, a koles potrafi byc smieszny. Kabaret DNo z 'radiem' akurat mnie znudzil ale z 3 raz to widzialem, moze za 1 razem smieszy, chociaz ogolnie ich nie lubie. Bardzo liczylem ze Mru Mru da jakas premiere na Opole, szkoda. Z kabaretow to brakowalo mi Lowcow chociaz to jeszcze wieksza abstrakcja nim Mumio to moze by nie chwycilo. Slabszy niz mozna byloby sie spodziewac Halama, jak zaczal ten dialog z publika i gwizdy to juz sie balem ze wszystko sie sypnie, widac ze sie zdenerwowal. Ogolnie hmm.. powinny byc tam jakies sluzby co zabraniaja pijanstwa, bo czasami niektorzy przesadzali. Chociaz Sthur z tym chorem Aleksandrowa to byl swietny, ciekawe czy to byla improwizacja.. chociaz watpie:)
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Aleksandrowa? Chyba coś przespałem :(
A swoją drogą pijak to debil.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

To na samym koncu bylo. Jak Sthur gadal z pijakiem i bylo ze, "mial przyjechac rosyjski chor Aleksandrowa, ale przez Ciebie nie zdecydowali sie wystapic i mamy Opolski chor Aleksandra" czy cos we ten desen, dobre to bylo:P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ashramus pisze:Tez liczylem ze zobacze cos nowego
Marzenie ściętej głowy :/ Nie chcę pisac "A nie mówiłam", ale chyba muszę :?
Ashramus pisze:Moralnego niepokoju
Tak jak ich nie trawię to...>.<' NUDA.
Ashramus pisze:Dobrze ze zaprosili glownie mlodziez kabaretowa bo z oldsow tylko Kryszak
Kryszaka lubię. Jeden z nielicznych "starszaków", którego lubie słuchać.
Ashramus pisze:Bardzo liczylem ze Mru Mru da jakas premiere na Opole
Tez miałam nadzieję. :/ Miło by było. Heh. Widać opole nie zasłuzyło -_-'

Ogólnie lepsze te kabarety były niż Ci, co śpiewali -_-'
Awatar użytkownika
Ashramus
Cactuar
Cactuar

Kryszaka lubię
Prawie zawsze jedzie polityka, o dziwo ludziom sie podobalo, jak jachimek jeb*l na Giertyha to wsumie slabo bylo
Moralnego niepokoju
Coz, do mnie tez raczej nie trafiaja, podobaja mi sie solo skecze frontmana (np telefon do badyla) i jego piosenka "jaka piekna tragedia" ktorej dawno nie slyszalem ale ma klime:)
Go-Go-Yubari pisze:lepsze te kabarety były niż Ci, co śpiewali
Mnie po prostu rozsierdzilo to ze najlepsza wokalistka rokowa zostala Kowalska ktorej po prostu chronicznie niecierpie.. co to jest za rock niby? No ale ludzie widac glosowali na to co znaja.. Vide Rower Janerki ktory jest slyszalnym kawalkiem a Oszibarak z plytka Moshi, czy nawet Pidzama z Bulgarskim?
Hmm przejrzalem sobie strone interi, liczylem ze znajde jakies tabelki z iloscia glosow na poszczegolne czy % tami.. na stronie Opola zreszta tez.. coz, moze jestem slepy.. ale nie widze, wszedzie tylko podaja zwyciescow..
pho3n1x

Ashramus pisze:powinny byc tam jakies sluzby co zabraniaja pijanstwa
Rzeczywiście publicznośc nieszczędziła chamskich odzywek. No niestety tak to jest. Halama jak dla mnie wypadł fatalnie, ale to może właśnie wina publiki.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Ashramus pisze:zostala Kowalska
Ashramus pisze:co to jest za rock niby?
"Wszystkim nam brakuje szczęęęęścia"....Nie wiem. Dla mnie to rock jak Kaczyński jest modelem -_-'

Ashramus pisze:Hmm przejrzalem sobie strone interi, liczylem ze znajde jakies tabelki z iloscia glosow na poszczegolne czy % tami.. na stronie Opola zreszta tez.. coz, moze jestem slepy.. ale nie widze, wszedzie tylko podaja zwyciescow..
Heh, a kto niby decyduje o tym, kto wygra Idola? Widzowie? :lol: :roll:
Tak samo z Big Brotherami etc. Niech im ktos udowodni, kto powinien naprawdę wygrać. -_-' Tak jak Lato czy Pączek. Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze tak ich lubiono -_-' No, ale ja tam się nie znam. :roll:
Ostatnio zmieniony ndz 12 cze, 2005 20:08 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

pho3n1x pisze:Halama
który to?
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Ten od kurczaków. Imho świetny. Zresztą, poczytaj sobie o nim tu: http://www.halama.pl/
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
pho3n1x

Boni pisze:który to?
Taki śmieszny grubasek w żółtej bluzie. Parodiował piosenkę Queena i swoją drogą to był najgorszy skecz, jaki kiedykolwiek widziałem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”