Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P
Moderator: Moderatorzy
Jak dla mnie to przebijają w głupocie wszystkie reklamy TELEZAKUPY MANGO.A szczególnie głupie jest coś takiego że normalnie jak ja to zobaczyłem to se zwyłem ostro.Jak reklamują takie coś żeby cycki były bardziej jędrne
[ Dodano: Czw 17 Cze, 2004 ]
No i jeszcze była fajna reklama mentosa jak owce (sorka za wyrażenie) popierniczają na kosiarkach.Albo jak żubry w puszczy takie robią: hyhy hyhy hyhyh i tak się kołyszą albo jeszcze taka reklama sprita: Kędzior???hehe, Gruby Peres??? to ty??hehe Miskiek hehe.

[ Dodano: Czw 17 Cze, 2004 ]
No i jeszcze była fajna reklama mentosa jak owce (sorka za wyrażenie) popierniczają na kosiarkach.Albo jak żubry w puszczy takie robią: hyhy hyhy hyhyh i tak się kołyszą albo jeszcze taka reklama sprita: Kędzior???hehe, Gruby Peres??? to ty??hehe Miskiek hehe.
Panowie radze troche wyluzowac i zaczac myslec - gdyby nie Mati-San to byloby blisko 10 postow pod rzad nieprzerwanej waszej rozmowy. Takie cos to na gg badz PW bo post powinien skladac sie z czegos wiecej niz: "Ja lubie ogladac reklamy" a odpowiedz "ja tez."
Zawierajcie w jedynm poscie mozliwie jak najwiecej informacji i przede wszystkim przemyslcie co chcecie napisac - tym rozni sie forum od gg :]
Dzis widzialem jakas nowa reklame dla dzieci - az uszy bola od tego ich spiewania. Najgorsze, ze tego namnozylo sie dosyc duzo ostatnio
.
Za to lubie ogladac reklame w ktorej Henry biega z pilka po domu :D
Zawierajcie w jedynm poscie mozliwie jak najwiecej informacji i przede wszystkim przemyslcie co chcecie napisac - tym rozni sie forum od gg :]
Dzis widzialem jakas nowa reklame dla dzieci - az uszy bola od tego ich spiewania. Najgorsze, ze tego namnozylo sie dosyc duzo ostatnio

Za to lubie ogladac reklame w ktorej Henry biega z pilka po domu :D
stary, mam to samo. te wszystkie pysie,kubusie i inne napoje zageszczone dla malej wiary maja beznadziejne reklamy. mnie osobiscie irytuje reklama minerado- a wlasciwie panienka spiewajaca w tle oooo minerado. brzmi troche jak facet...(eunuch)Dzis widzialem jakas nowa reklame dla dzieci - az uszy bola od tego ich spiewania.
Stare forum mi się przypomina, jak "czytam" te rozmowy Harego Pitoka i Rafiłona ... Na friforłebie tylko take rozmowy byłyPanowie radze troche wyluzowac i zaczac myslec - gdyby nie Mati-San to byloby blisko 10 postow pod rzad nieprzerwanej waszej rozmowy. Takie cos to na gg badz PW bo post powinien skladac sie z czegos wiecej niz: "Ja lubie ogladac reklamy" a odpowiedz "ja tez."

A reklama z Henrym jest udana i przez coata lubiana