Reklamy - naj, be, głupie i wszystkie inne :P

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

jurer

Post autor: jurer »

przecie ja normalnie puszczali w Tcv wiec jakos zakazana nie bardzo chyba jest ;] :]
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Kiedyś kumpel przyniósł mi na płycie urywki programu rozrywkowego. Tam jakiś facet udawał odgłosy motocykli. Nawet śmieszne było :D
RAfi_joł_[on]

Post autor: RAfi_joł_[on] »

hehe, tez to widzialem, fajne fajne ';]
Harry Strife

Post autor: Harry Strife »

Jak dla mnie to przebijają w głupocie wszystkie reklamy TELEZAKUPY MANGO.A szczególnie głupie jest coś takiego że normalnie jak ja to zobaczyłem to se zwyłem ostro.Jak reklamują takie coś żeby cycki były bardziej jędrne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: Czw 17 Cze, 2004 ]
No i jeszcze była fajna reklama mentosa jak owce (sorka za wyrażenie) popierniczają na kosiarkach.Albo jak żubry w puszczy takie robią: hyhy hyhy hyhyh i tak się kołyszą albo jeszcze taka reklama sprita: Kędzior???hehe, Gruby Peres??? to ty??hehe Miskiek hehe.
RAfi_joł_[on]

taa, uwolnij lemonka :D
Harry Strife

Hheheh.To też jest dobre:).
RAfi_joł_[on]

jak mialem 8 lat nie moglem duzo spac i zawsze budzilem sie o 6, wtedy nie mialem co robic i zawsze wlaczalem telezakuby mango, znalem kazda reklame na pamiec :D
Harry Strife

Hehehe.Ja kiedyś uwielbiałem oglądać reklamy:D, ale teraz nie lubie:d.
RAfi_joł_[on]

ja juz nawet prawie filmow nie ogladam :D
Harry Strife

Ja oglądam:D.
Mati-San

Ech reklamy mają to do siebie że potrafią być fajne a za razem śmieszne lub głupie i bezsensowne.
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Panowie radze troche wyluzowac i zaczac myslec - gdyby nie Mati-San to byloby blisko 10 postow pod rzad nieprzerwanej waszej rozmowy. Takie cos to na gg badz PW bo post powinien skladac sie z czegos wiecej niz: "Ja lubie ogladac reklamy" a odpowiedz "ja tez."
Zawierajcie w jedynm poscie mozliwie jak najwiecej informacji i przede wszystkim przemyslcie co chcecie napisac - tym rozni sie forum od gg :]

Dzis widzialem jakas nowa reklame dla dzieci - az uszy bola od tego ich spiewania. Najgorsze, ze tego namnozylo sie dosyc duzo ostatnio :/ .
Za to lubie ogladac reklame w ktorej Henry biega z pilka po domu :D
Malkav

Post autor: Malkav »

Dzis widzialem jakas nowa reklame dla dzieci - az uszy bola od tego ich spiewania.
stary, mam to samo. te wszystkie pysie,kubusie i inne napoje zageszczone dla malej wiary maja beznadziejne reklamy. mnie osobiscie irytuje reklama minerado- a wlasciwie panienka spiewajaca w tle oooo minerado. brzmi troche jak facet...(eunuch)
Mati-San

Za to lubie ogladac reklame w ktorej Henry biega z pilka po domu
Ta reklama jest super. I jeszcze ten miły gest przywitania przez graczy Manchestaru: buuuu!!! Ta reklama im się udała :D :D :D
Awatar użytkownika
coat
Kupo!
Kupo!

Post autor: coat »

Panowie radze troche wyluzowac i zaczac myslec - gdyby nie Mati-San to byloby blisko 10 postow pod rzad nieprzerwanej waszej rozmowy. Takie cos to na gg badz PW bo post powinien skladac sie z czegos wiecej niz: "Ja lubie ogladac reklamy" a odpowiedz "ja tez."
Stare forum mi się przypomina, jak "czytam" te rozmowy Harego Pitoka i Rafiłona ... Na friforłebie tylko take rozmowy były :) No i jeszcze rozmowy emotowe :D

A reklama z Henrym jest udana i przez coata lubiana :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”