Czekam na wrażenia po filmieGarnet pisze:hmm...teraz kupilam tale to jak znowu sie nazbiera w portfeliku to sie tzreba bedzie zastaowic ^_^

Moderator: Moderatorzy
Kupić. Kupić. No chyba, ze się jest ofiarą takiego fast fooda, to może nie byc przyjemneGarnet pisze:ha...a wlasnei ostatnio sie zastanawialam czy kupic film
Da. Właśnie dlatego kupiłam.Garnet pisze:jest w przekroju teraz,jakby ktos nie wiedzial ;]
ale nalezy tez wziasc pod uwage ze facet non stop jadl tylko to...a jak ktos pojdzie tam raz na meisiac to chyba niekoneicznie bedzie mial podobne konsekwencjeGo-Go-Yubari pisze:No chyba, ze się jest ofiarą takiego fast fooda, to może nie byc przyjemne
Heh mam to. Akcja z morderczym dowcipem, głupkami etc. BOSKIE ^_^ Obowiązkowe dla fanów Monty Pythona.Ivy pisze:Zwróćcie uwagę na ostatniewydanie Kina Konesera: Jest tam "Monty Python- A teraz coś z zupełnie innej beczki" - zbiór naprawdę świetnych skeczy, 80 minut tarzania sie po podłodze gwarantowane!
no tak..ale po ilu latach :] ...ale i tak jelsi chodiz o filmy azjatyckie to wychodza u nas tlyko te 'glosne' .....dobra jak kiedys wydadza u nas tale of two sisters czy eye to zmieniam calkowicie zdanieDużo dobrych filmów jest teraz na wyciągniecie ręki. Ringu 0 też widziałam ^_^