Dobre filmy
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Dzisiaj na Polszmacie "alien 4".... No cóż, widać, ze krecony na siłę. Część 3cia była jak dla mnie idealnym zakończeniem...Słyszałam, ze Alien 5 ma powstać. Strach się bać.
A potem Polszmata puszcza serię "Omen". Może nie straszne, ale klasyka i polecam zobaczyć. Na równi z "dZieckiem Rosemary" Polanskiego stawiam.
A potem Polszmata puszcza serię "Omen". Może nie straszne, ale klasyka i polecam zobaczyć. Na równi z "dZieckiem Rosemary" Polanskiego stawiam.
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Taa, świetny film - tylko zakonczenie jakies takie....Ashramus pisze:Polecam 'The Jacket' (Obłed)z Brodiem. Wpisuje sie w schemat Efektu Motyla i Pieknego Umyslu. Nie bede tlumaczyl wiecej, jezeli ktos lubi filmy z akcja ktora nie trzyma sie ciagu linearnego, to Obłed sie nada.
"Sila strachu" - tez sie przyjemnie oglada (polecam), a to zakonczenie... :D:D
(Polskie tytuly znowu swietne

Dekalog...Go Go Yubari pisze:Jak ktos nie widział Trzech kolorów Kieślowskiego, to bardzo, bardzo polecam. "Niebieski" (mój ulubiony) jest genialny. Zresztą ja wszystko Kieślowskiego uwielbiam...
Upiora w Operze wydali 21 lipca na dvd ale tylko wersja do wypozyczalni ;/ my,zwykli uzytkownicy chetni do kupna musimy poczekac do wrzesnia

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
To był bzetny film. Od początku wiedziałem jak się skończy. Wy chyba nie widzieliście tego rozdwojenia w jap. wydaniu. To dopiero schiza. Ew. King, ale to nieco inaczej wygląda.Eiko pisze:Knorr napisał/a:
"Sila strachu"
Jeśli to z tym facetem z rozdwojąną jaźnią to fajne to było
[ Dodano: Nie 31 Lip, 2005 ]
HE? Phi.Knorr pisze:"Sila strachu" - tez sie przyjemnie oglada (polecam), a to zakonczenie...

glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nie wiem. Narazie tylko "Wkrótce", ale nawet to pocieszające. Pewnie od przyszłego wtorku...Garnet pisze:Go Go Yubari napisał/a:
A potem Polszmata puszcza serię "Omen".
oo..kiedy??
"Omen" nie jest może straszny, ale to klasyka gatunku, a jako że go nigdy w całości nie widziałam, to będzie ku temu okazja. Jakby ktoś chciał to na PW moge posłac linka do melodii z "Omenu"