Trivia aka Quiz (FF1 - FF6)
Moderator: Moderatorzy
Galuf i Exdeath juz zostali wymienieni. To ja dodam jeszcze Kelgara (tego wilka), Dorgana (ojciec Butza) + Zeza. Jeśli to nie wystarczy, to cóż...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
FF3 - wymień dwie zakochane parki z tej części.
[EDIT] Quiz widze stoi... OK. W jednej parce chodzi o pewnego NPC, który pojawia się w KAŻDEJ częsci głównej linii FF, a imie drugiego NPC (jak i jego lubej) znajdziecie w solucji.
[EDIT] Quiz widze stoi... OK. W jednej parce chodzi o pewnego NPC, który pojawia się w KAŻDEJ częsci głównej linii FF, a imie drugiego NPC (jak i jego lubej) znajdziecie w solucji.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Kod: Zaznacz cały
Zaproponowała mu rzut monetą... tyle że go przechytrzyła i użyła takiej z jednakowymi stronami
Z pyty jaguara! Pytanie brzmiałosqucloud pisze:kwazi uzupełnij skąd ją wzięła.
więc nie cuduj!squcloud pisze:Jak Celes oszukała Setzera żeby nie zostać jego żoną?
Edit [co by OT nie robić]
Pech.. ja zawsze znajdę chęć na kłócenie się

Zadąłeś pytanie jak a nie czym! I odpowiedz padła na twe pytanie! To że nie umiesz przelać myśli na ... klawiaturę to już twój pech.
Jak

Ostatnio zmieniony czw 17 lis, 2005 15:48 przez Abbaddon, łącznie zmieniany 1 raz.