Jaka to melodia???
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Już mi kiedyś pho3n1x tłumaczył bardzo uprzejmie, jak to się robi, ale ponieważ ciemna masa jestem, nic z tego nie wyszło. _^_ Jeśli przypadkiem ktoś ma czas i ochotę zmajstrować mi kolejny samouczek, chętnie skorzystam. >.<Garnet pisze:anyway,stosujcie sie (w miare mozliwosci) do tytulu tematu i dawajcie raczej fragmenty utworow
A tymczasem w ramach przełamywania monotonii:
kielich pełen snu
dajesz znak mi że to już
jak dyrygent co
włosy w tył odrzuca
nastrojeni
wpół uśpieni
gramy wam
w jednym akordzie
wyrzeźbieni trwamy
.......
EDIT: Cierń, niech no Cię raz jeszcze ucałuję za samouczek. :* :D Następnym razem będzie już audio. A tymczasem zgadujcie, to popularny wykonawca.
Ostatnio zmieniony czw 06 lip, 2006 16:27 przez Lenneth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Go Go Yubari
- Ifrit
Jaki offtop?? I czemu za przeproszeniem nie można zgadywać?? A w telewizyjnym turnieju nie zgadują??? Może bez aż takiej zaborczości i przesady..........
ja zgaduje że może Pod Buda bo to wygląda na jakiś ambitny tekst ale tytułów nie znam więc jeśli Pod Budą to ktoś inny zgadnie tytuł....... proste Nemesis...
ja zgaduje że może Pod Buda bo to wygląda na jakiś ambitny tekst ale tytułów nie znam więc jeśli Pod Budą to ktoś inny zgadnie tytuł....... proste Nemesis...