Lightning: I co, Yoichi, jak myślisz, wystrzeliłam z gunblade'a 7 pocisków, czy zaledwie 6? Du ju fil laki, pank?
Yoichi: [próbuje nie uświadamiać Lightning o ostrzu, po powrocie do biura robi awanturę projektantowi postaci]
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Lightning: Mamy zaszczyt zaprezentować państwu nasz najnowszy produkt- Ponaddźwiękową Suszarkę Do Włosów! Za jedyne 9,99!
Ostatnio zmieniony sob 10 mar, 2007 17:09 przez Raven, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Lighting: Jeśli mnie zastrzelisz, stanę się potężniejsza, niż możesz ogarnąć.
Osobnik na drugim końcu lufy: <odkłada pistolet, zaczyna podważać jej palce, którymi trzyma się krawędzi>
Lighting: Jeśli zrzucisz mnie ze skały, stanę się potężniejsza, niż możesz ogarnąć.
Ondkl: <przestaje podważać jej palce, wyjmuje marokański nóż sprężynowy>
Lighting: Jeśli mnie zarżniesz...
Ondkl: <ciepie nożem w przepaść i zaczyna skakać> Nie! Nie! Obi-wan, jak mogłeś mi to zrobić!!! Aaaaaaaaaaa!!! <rzuca się w przepaść. Lightning wyłazi i podnosi pistolet>
Lightning: A mówili, że po tysięcznym seansie "Gwiezdym Wojen" nic już ze mnie nie wyrośnie.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Rinoa: Straciłam wszystko... Ukochanego, rodzinę, przyjaciół i wylądowałam w kosmosie... Na szczęście zostały mi baterie do kombinezonu i wibrujące nakładki Durex'a na łańcuszku ^^
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Rinoa: Możesz mnie wysłać w kosmos, możesz mnie porzucić na środku drogi mlecznej, ale i tak Cię dorwę i przygwałcę, Squallusiu <bardzo zuy śmiech muahahahahahaahhaha>
Rinoa: A to co? .... O cholera! Zapomniałam zamknąć drzwi od garażu!
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany