Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Garnet: Do Re mi Fa Sol La SIDO!!!
<gołąb po lewej> Lucek nagrywaj! sprzedamy te fałsze FAKTOWI i zarobimy mnóstwo słoniny.
<gołąb za Garnet> Marian a co z tym pozwem o spowodowanie głuchoty?
<Marian> spoko skrzydła Romek. Agent Zyta da radę.
<gołąb po prawej, Zyta> CO MÓWILIŚCIE??!!!!
<gołąb po lewej> Lucek nagrywaj! sprzedamy te fałsze FAKTOWI i zarobimy mnóstwo słoniny.
<gołąb za Garnet> Marian a co z tym pozwem o spowodowanie głuchoty?
<Marian> spoko skrzydła Romek. Agent Zyta da radę.
<gołąb po prawej, Zyta> CO MÓWILIŚCIE??!!!!
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Garnet: (Kiedy podbiję ziemię... Stworzę kult jednostki na swoją cześć... Pozabieram wszystkie pieniądze i każe im chodzić w szlafrokach z moim wizerunkiem na plecach...)
Gołąb: (To zdumiewające, jak kobiety potrawią siedzieć godzinami, nie myśląc absolutnie nic.)
Gernet: ...No, ale najpierw muszę coś zjeść!
Gołąb: Spadmy chłopaki! JUŻ!!
Gołąb: (To zdumiewające, jak kobiety potrawią siedzieć godzinami, nie myśląc absolutnie nic.)
Gernet: ...No, ale najpierw muszę coś zjeść!
Gołąb: Spadmy chłopaki! JUŻ!!
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
- Markfrompoland
- Cactuar
Paine: <szczękościsk> Długo jeszcze?
Yuna: Wyluzuj, Paine, spokojnie. Wdech, wydech. Tak, dobrze... Jeszcze tylko 15 godzin, 23 minuty i 7 sekund pieszczenia twej dłoni przez Rikku i jesteśmy w księdze Guinessa. Tylko nie zrób jej krzywdy bo przegramy.
Paine: <szczękościsk> Och, myśl o nagrodzie... Kolacja z Billem z TH... Oh my... To będzie rozkoszne... JEZUUUUUUuuuUuUU!!!!! ZARAZ JEJ PRZYPIER*OLĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!111111jeden
Yuna: Wyluzuj, Paine, spokojnie. Wdech, wydech. Tak, dobrze... Jeszcze tylko 15 godzin, 23 minuty i 7 sekund pieszczenia twej dłoni przez Rikku i jesteśmy w księdze Guinessa. Tylko nie zrób jej krzywdy bo przegramy.
Paine: <szczękościsk> Och, myśl o nagrodzie... Kolacja z Billem z TH... Oh my... To będzie rozkoszne... JEZUUUUUUuuuUuUU!!!!! ZARAZ JEJ PRZYPIER*OLĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!111111jeden
Ain't no sunshine when I'm gone.
Rikku: Nie zostawiaj mnie, proooszę, błagam, na kolana padam...
Paine: No wiesz... ostatnio nie sprawowałaś się za dobrze.
Rikku: I dlatego zostawiasz mnie tej idiotki, co to gania za kolesiem ze snu?!
Paine: No wiesz... Ona go nie ma, a jakoś musi się zaspokajać, a jest w tym całkiem dobra...
Rikku: Cholera, przecież to ja studiowałam Kamasutrę i Sztukę Kochania przez całe lata i na egzaminach praktycznych byłam najlepsza na całej Spirze! T_T
Paine: Prawda. Ale ona to samorodny talent, rzadki geniusz i to oszlifowany mimo braku formalnego wykształcenia. A poza tym... ma dłuższe palce.
Rikku: *Dies*
Yuna: Key... Mon... ^_^
Paine: No wiesz... ostatnio nie sprawowałaś się za dobrze.
Rikku: I dlatego zostawiasz mnie tej idiotki, co to gania za kolesiem ze snu?!
Paine: No wiesz... Ona go nie ma, a jakoś musi się zaspokajać, a jest w tym całkiem dobra...
Rikku: Cholera, przecież to ja studiowałam Kamasutrę i Sztukę Kochania przez całe lata i na egzaminach praktycznych byłam najlepsza na całej Spirze! T_T
Paine: Prawda. Ale ona to samorodny talent, rzadki geniusz i to oszlifowany mimo braku formalnego wykształcenia. A poza tym... ma dłuższe palce.
Rikku: *Dies*
Yuna: Key... Mon... ^_^
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
Rikku: [przygląda się ręce] Przykro mi Paine, ale nic nie poradzę na twoje atopowe zapalenie skóry...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Rikku: Paine, ty zawsze jesteś taka poważna. Opowiedz nam jakiś kawał.
Paine: Niech ci będzie. Spotyka się Batman angielski i czeski. Batman z Anglii mówi: I am Batman. Ja sem Netoperek - odpowiada Batman z Czech.
Rikku: Buahahahahahaha.
Yuna: (Paine gets all the good lines...)
Paine: Niech ci będzie. Spotyka się Batman angielski i czeski. Batman z Anglii mówi: I am Batman. Ja sem Netoperek - odpowiada Batman z Czech.
Rikku: Buahahahahahaha.
Yuna: (Paine gets all the good lines...)
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Rikku: Mmmmm... Mmmmmmm.... Mmmmm!!!
Paine: ... <zgrzyta zebami>
Rikku: Wiiidzę... wiidzę... Widzę Kurta Cobaina... Trzyma wielki snop róż... białych z czarną wstążką... Wiiidzę motor Harley-Davidson z trupią czaszką... Widzę też liczne wytatuowane dzieci ze świecącą wysypką...
Paine: <nokautuje ją i odchodzi>
Rikku: <z wypadającym zębem a'la kreskówki, do Yuny> Pofrószyć?
Paine: ... <zgrzyta zebami>
Rikku: Wiiidzę... wiidzę... Widzę Kurta Cobaina... Trzyma wielki snop róż... białych z czarną wstążką... Wiiidzę motor Harley-Davidson z trupią czaszką... Widzę też liczne wytatuowane dzieci ze świecącą wysypką...
Paine: <nokautuje ją i odchodzi>
Rikku: <z wypadającym zębem a'la kreskówki, do Yuny> Pofrószyć?
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- Go Go Yubari
- Ifrit