Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Zell: Co jest k***a?!? Czemu stoimy? To miało być Intercity!!
Squall: Siedź cicho, jesteśmy we Włoszczowej...
Dop Luci (sorry, musiałam): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tekst roku!!! D_r FTW! *zgon*
Squall: Siedź cicho, jesteśmy we Włoszczowej...
Dop Luci (sorry, musiałam): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tekst roku!!! D_r FTW! *zgon*
Ostatnio zmieniony pn 15 sty, 2007 18:38 przez Raven, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
(głupi net wysiadł mi w trakcie pisania tego posta
Multimediaaa
)
no i mamy komplet. pora na podsumowanie. miałem dylemat, bo wiele tekstów bardzo mi się podoba, niestety, there can be only one.
poza podium (w kolejności alfabetycznej):
apple - czasem mnie przerażasz. bardzo.
dark_raven - niestety, nie zrozumiałem dowcipu (pewnie dlatego, że nie orientuję się za bardzo co się w kraju dzieje). sądząc po reakcji Lenneth chyba mam czego żałować.
Isia - w HM nie grałem zbyt długo, więc być może dlatego dowcip mnie ominął.
Pinhead - dobre! czyżby nawiązanie do dowcipu o Jurandzie?
trzecie miejsce x 2:
Go Go Yubari - Sailor Zell, Squall gadający do podłogi i reakcja Seifera
Lenneth - trzyma czytelnika w niepewności, dobrze oddane osobowości postaci. to jak jakiś FFVIII - alternate universe.
drugie miejsce:
Ababeb - dobra abstrakcja zawsze w cenie. ciekawe wykorzystanie prostokąta. nieźle się uśmiałem.
pierwsze miejsce:
kilmindaro - dzięki uniknięciu dosłowności, kil'owi udało się stworzyć bardzo miły klimat. jak sobie wyobrażę Zella wykrzykującego "Ich liebe dich!" i to "Taaak? :]" Seifera, to

no i mamy komplet. pora na podsumowanie. miałem dylemat, bo wiele tekstów bardzo mi się podoba, niestety, there can be only one.
poza podium (w kolejności alfabetycznej):
apple - czasem mnie przerażasz. bardzo.

dark_raven - niestety, nie zrozumiałem dowcipu (pewnie dlatego, że nie orientuję się za bardzo co się w kraju dzieje). sądząc po reakcji Lenneth chyba mam czego żałować.
Isia - w HM nie grałem zbyt długo, więc być może dlatego dowcip mnie ominął.
Pinhead - dobre! czyżby nawiązanie do dowcipu o Jurandzie?
trzecie miejsce x 2:
Go Go Yubari - Sailor Zell, Squall gadający do podłogi i reakcja Seifera

Lenneth - trzyma czytelnika w niepewności, dobrze oddane osobowości postaci. to jak jakiś FFVIII - alternate universe.
drugie miejsce:
Ababeb - dobra abstrakcja zawsze w cenie. ciekawe wykorzystanie prostokąta. nieźle się uśmiałem.
pierwsze miejsce:
kilmindaro - dzięki uniknięciu dosłowności, kil'owi udało się stworzyć bardzo miły klimat. jak sobie wyobrażę Zella wykrzykującego "Ich liebe dich!" i to "Taaak? :]" Seifera, to

Kuja: <"sokół" ląduje mu na ramieniu. K. odwraca się do kamery. Hollywoodzki uśmiech.> Niewiarygodne Ifa Tree. Wycieczki tylko z Alexander Travels!
Kod: Zaznacz cały
Ps. Sogetsu, dowcip nawiązywał właściwie do Sienkiewicza/Waligórskiego, HM dodałam ze wzgledu na tematykę forum - ale trudno :D
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Kuja: Widzisz smoczku? Przybył sam on...
Silver Dragon: /Pręży się i przeciąga/ Taaak... w końcu ^^
Kuja: Eee... no ten... tego... Czy Ty i on...?
Silver Dragon: A jak! Drugiego takiego seme jak Bahamut nie miałem! Widzisz jaki wielki? Pomyśl o innych rozmiarach... /czerwieni się/ Aż mi sutki stwardniały...
Silver Dragon: /Pręży się i przeciąga/ Taaak... w końcu ^^
Kuja: Eee... no ten... tego... Czy Ty i on...?
Silver Dragon: A jak! Drugiego takiego seme jak Bahamut nie miałem! Widzisz jaki wielki? Pomyśl o innych rozmiarach... /czerwieni się/ Aż mi sutki stwardniały...
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit