Trivia aka Quiz (FF10 - FF10-2) część2
Moderator: Moderatorzy
Skoro wolna to kolejne moje pytanie . Banalne . Przy której świątyni spotykamy dziecko , które mówi nam , że weszło sobie do cloister of trials ignorując przepisy? Proszę przytoczyć dokładnie tekst tego malca .
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Niestetyt , jest to błędna odpowiedź . Jako , że pytanie chyba Was przeraziło napiszę podpowiedź , kto nie chce niech nie czyta
KOD :
[ Dodano: Pią 22 Gru, 2006 23:07 ]
Mija tydzień nikt nie odpowiedział dobrze... To dziecko spotykamy w Kilika Temple sprawdźcie w prawej "przybudówce" jedno z dzieci ganiających tam powie wam jak to nagięło przepisy .
[ Dodano: Wto 26 Gru, 2006 21:25 ]
Jako , że nikt nie odpowiedział i nikt nie kwapi się do zadawania to zadaję ja . Jak nazywał się przyjaciel Rikku , który zginął w "Home" podczas nalotu Guado ??
KOD :
Kod: Zaznacz cały
To dziecko jest to "mini monk "
[ Dodano: Pią 22 Gru, 2006 23:07 ]
Mija tydzień nikt nie odpowiedział dobrze... To dziecko spotykamy w Kilika Temple sprawdźcie w prawej "przybudówce" jedno z dzieci ganiających tam powie wam jak to nagięło przepisy .
[ Dodano: Wto 26 Gru, 2006 21:25 ]
Jako , że nikt nie odpowiedział i nikt nie kwapi się do zadawania to zadaję ja . Jak nazywał się przyjaciel Rikku , który zginął w "Home" podczas nalotu Guado ??
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Syriusz15, na przyszłość pisz nowego posta, zamiast się dopisywać do starego, bo nikt nie wie że zadałeś nową zagadkę
Ten przyjaciel się nazywał Keyakku (a przynajmniej tak mi się zdaje)

Ten przyjaciel się nazywał Keyakku (a przynajmniej tak mi się zdaje)
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Nie chce mi się kombinować.
Jaka drużyna grała w finale Jecht Memorial Cup przeciwko Zanarkand Abes? Należy podać nazwę i sektor, z którego ta drużyna pochodziła (n.p. D-North).
Jaka drużyna grała w finale Jecht Memorial Cup przeciwko Zanarkand Abes? Należy podać nazwę i sektor, z którego ta drużyna pochodziła (n.p. D-North).
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda