łatwe
Quiz: Jaka to kreskówka?
Moderator: Moderatorzy
- neo rpgomaniak
- Kupo!

- Go Go Yubari
- Ifrit

sorki za wstrzymanie quizu (nie miałem netu przez kilka dni). wszystkie odpowiedzi złe.
jest to amerykańska kreskówka z początku lat 90. o ile wiem, nie była puszczana w Polsce ale za to w tym samym okresie, podczas początku mody na albumy z naklejkami z gum do żucia można było w sklepach kupić gumę o takiej nazwie, jaką ma ta kreskówka.
mówisz, masz!:)Vaan pisze:najwyrazniej podpowiedz bedzie niezbedna.
jest to amerykańska kreskówka z początku lat 90. o ile wiem, nie była puszczana w Polsce ale za to w tym samym okresie, podczas początku mody na albumy z naklejkami z gum do żucia można było w sklepach kupić gumę o takiej nazwie, jaką ma ta kreskówka.
- Grzybek Z Octu
- Moderator

Pamiętam gumę Turbo, Donald, Boomer. Były jeszcze z Hi-Menem, Wrestlemanią, Barbie, Dinozaurami :D. Ale z tych wszystkich które pamiętam tylko jedna może pasować do tej układanki: "Toxic Crusaders". Right or wrong?
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Grzybek Z Octu
- Moderator

- Grzybek Z Octu
- Moderator

Oczywiście!
Niezły początek. Ode mnie masz plus za dyplomatyczny post z przywitania i teraz drugi za znajomość tej kreskówki pełnej deviacji :D
To były czasy...Kot Fritz był kiedyś emitowany na Polsacie po Playboyu. (dla niewtajemniczonych: to kreskówka, w której słowami kluczowymi są: sex (dzika orgia
), rasizm, korupcja, alkohol itd. Amerykańskie społeczeństwo z początku 2 połowy XX wieku w (nie aż tak) krzywym zwierciadle. Jeśli masz 18 skończone lat
warto obejrzeć).
Zadawaj.
Niezły początek. Ode mnie masz plus za dyplomatyczny post z przywitania i teraz drugi za znajomość tej kreskówki pełnej deviacji :D
To były czasy...Kot Fritz był kiedyś emitowany na Polsacie po Playboyu. (dla niewtajemniczonych: to kreskówka, w której słowami kluczowymi są: sex (dzika orgia
Zadawaj.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
-
__Franek__
Była to bodajże pierwsza produkcja animowana z takim ekhem... twardą tematyką 
A teraz coś banalnego (nie miałem pomysłu na coś lepszego
). Produkcja równie kultowa co poprzednia 

Jakoś tak mi dobrze wyszło :DGrzybek Z Octu pisze:Niezły początek. Ode mnie masz plus za dyplomatyczny post z przywitania i teraz drugi za znajomość tej kreskówki pełnej deviacji :D
A teraz coś banalnego (nie miałem pomysłu na coś lepszego